icon

Aký to je pocit byť milovaná?

18. okt 2025

Ako to vnímate? Ako rozoznate ze vás niekto skutočne miluje alebo to len hrá?

anonym_6a9b6d
18. okt 2025

ja som si myslela ze ma skutocne miluje a hral to, bolo to len bombardovanie laskou, treba si vsimat cervene vlajocky pomedzi ruzove okuliare

anonym_f683fa
18. okt 2025

Rozoznať?asi maximálna úprimnosť a morálka človeka všeobecne
Lebo ľudia zahrajú všetko pomaly v dnešnej dobe😅

cyneric
18. okt 2025

@anonym_autor Dlhodobo je to viac poznateľné, nejde iba o náhodnú kvetinu ktorá sa “objaví” v nákupe a iné hmotné pozornosti. Ťažko to napísať ako odrážkový zoznam, keď ľudia majú rôzne formy ktorými prejavujú svoje city. Niekto píše, niekto hovorí, niekto si počas pracovne vyťaženého týždňa nájde čas spraviť deep clean domácnosti miesto štandardného upratovania, niekto zase vybaví opatrovateľku na deň a hurá do kina/divadla. 🙂

anonym_4eef5a
18. okt 2025
@anonym_6a9b6d

ja som si myslela ze ma skutocne miluje a hral to, bolo to len bombardovanie laskou, treba si vsimat cervene vlajocky pomedzi ruzove okuliare

@anonym_6a9b6d Mala som to podobne. Mesiac hlava v oblakoch a potom nezmyselna hadka, konciaca tym, ze za vsetko mozem vlastne ja. A takto dokolecka, kym ma to neprestalo bavit.

anonym_5024a0
18. okt 2025

@anonym_autor to človek pozná, až prídu skutočné problémy v živote a dvoch to nerozdelí ale ešte viac spojí.

babababka
18. okt 2025

Je to úžasný pocit byť ľúbená-ný.A ako sa to premení,pretransformuje neskôr do inej podoby,polohy.Napriek hádkam,nedostatkom peňazí,problémom v práci i v súkromí,chorobám.Je to niečo neskutočné.A potom sa obzriem späť a nevidím tie ťažkosti ale svoje deti,vnukov.A to preto lebo som ľúbená a viem odpúšťať.

strawberry0797
18. okt 2025

@anonym_autor to citis. To sa neda nijako zakryt alebo nepoznat. Ak si nie si ista, ci ta ma niekto rad, tak urcite nema. Lebo keby mal, vedela by si to na 100% a nemusela sa pýtať.
Ten pocit vnutri je ako ked polejes zvadnutu kvetinu. Ako ked si hladna a dostaneš najesť to najlepšie jedlo na svete. Pocit, ze uz mi v živote nic nechýba, ze som kompletná.

anonym_84a5be
18. okt 2025

Zaľúbenie je iba chemická rekcia v mozgu že vraj . Netrvá dlhú dobu a je dôležité, čo ostane, keď odoznie. Tak ako písali vyššie- len čas a problémy, ktoré prídu ukáže charakter človeka, preverí pevnosť vzťahu. Myslím si, že veľkú šancu nemajú vzťahy, kde to bolo iba o chémii, vzhľade . Lebo krása vyprchá a opozerá sa a vzrušujúca bude po rokoch vždy tá nová známosť, kolegyňa, suseda... Priateľstvo, úcta, zodpovednosť voči sebe , spoločný čas a zážitky sú stabilnejšie piliere.

anonym_67217d
18. okt 2025

Ak vyprchá úcta, kompromisy z oboch strán, spoločné raňajky cez víkend, rozhovory, zážitky, smiech....niet cesty späť

greta2017
18. okt 2025

Asi v nepohodlnych situaciach sa to prejavi najviac. Ci sa o teba zaujima / postara ked si chora, ci sa vie s tebou rozpravat a nie len fyzicky travit chvile a podobne...

anonym_51f94e
18. okt 2025

Respekt, dôvera, fyzická naklonnost pohladenie objatie, bozky, dotyky
Robí všetko preto aby si bola šťastná, riesi spolocne problémy, zaujíma sa ako sa cítiš, nieje ľahostajný k tvojim pocitom , sebecky.Mile slova, komplimenty
Stojíte Pri sebe v dobrom i zlom

anonym_b38653
19. okt 2025

@anonym_autor aj ja som si to myslela celych 7 rokov
Ostala som s dietatom sama, rozbilo a znicilo ma to ako zenu, matku, cloveka

moonlight1210
19. okt 2025

Byt lubena je taky pocit, ze mozes byt sama sebou, uvolnena, slobodna a nie si za to kritizovana, necitis sa ako debil (za svoje prejavy, napr. ked rada blbnes, alebo pri upratovani tancujes, alebo si spievas,…), nemas potrebu sa kontrolovat a nieco hrat, aby si vyhovela (predstavam toho druheho a neodplasila ho). Ci sa vzdavat kvolu nemu svojich veci, co ta naplnaju (obvykle ich aj zdielate).

Si prijimana, slobodne sa pri tom druhom rozvijas, kvitnes, lebo citis oporu, bezpecie, istotu, pokoj a respekt. Nie si nervozna a v strese, ci daco (zase) nepokazis.
Necitis nepohodlie, ze ked ti nejak on prejavuje lasku, tak by si to mala zo slusnosti prijat, i ked to uz prekracuje tvoje hranice.

A na vrch nato sa tesis na toho druheho, na jeho objatie (alebo akykolvek iny prejav, co mate spolu zauzivany), na spolocny humor, ktory zdielate.

A presne toto prejavujes ty jemu.
Jednoduchi to ide tak prirodzene a hladko.