Aký vplyv má hrúbka penisu na sexuálnu spokojnosť?
Je tenký penis menej uspokojujúci ako hrubší? Aký veľký rozdiel robí hrúbka penisu počas sexu?
@anonym_ce1235 Nie. Plno zien ti povie, ze nejake nahradne praktiky na dorabanie proste nie su to prave a preferuju orgazmus z penetracie, co si vyzaduje nejake parametre, vydrz a techniku. Oral povazuju za nemuzny a malo vasnivy, az ho vyslovene odmietaju s vyjadrenim "nudim sa pritom".
Dalej kazda je ina a kazdej staci ine trvanie styku.
@patrike oral sa povazuje za nemuzny 😅 Ok pozri si cisto statistiky, kolko zien vie dosiahnut orgazmus vaginalne a kolko oralne, tak ti to jasne vychadza v prospech jazyka 😅 Urcite najde partnerku, ktora si to bude uzivat a zvysok dotiahne, ked bude preferovat urcite pozicie pri sexe a bude uplne v poriadku mat sexualny zivot.
@anonym_ce1235 Nie. Plno zien ti povie, ze nejake nahradne praktiky na dorabanie proste nie su to prave a preferuju orgazmus z penetracie, co si vyzaduje nejake parametre, vydrz a techniku. Oral povazuju za nemuzny a malo vasnivy, az ho vyslovene odmietaju s vyjadrenim "nudim sa pritom".
Dalej kazda je ina a kazdej staci ine trvanie styku.
@patrike no ty si mu teda dodal sebavedomie
Veľa je aj o technike, keď je chlap nemehlo nepomôže ani hrúbka, ani dĺžka.
A áno pri jednorazovke stačí len sex, ale vo vzťahu potrebuje žena cítiť, že je milovaná, chcena...
Veď už naozaj existujú rôzne nástavce a hračky, nejee len o búšenie ...
moj ma 16cm obvod a kvoli tomu nemame vobec rychlovky, alebo taky spontanny vasnivy sex, lebo to fakt boli .. takze davam aj opacny pohlad
@anonym_7eadaa ja sa pridávam, tiež sme museli hľadať polohy, aby to nebolelo
@patrike oral sa povazuje za nemuzny 😅 Ok pozri si cisto statistiky, kolko zien vie dosiahnut orgazmus vaginalne a kolko oralne, tak ti to jasne vychadza v prospech jazyka 😅 Urcite najde partnerku, ktora si to bude uzivat a zvysok dotiahne, ked bude preferovat urcite pozicie pri sexe a bude uplne v poriadku mat sexualny zivot.
@anonym_ce1235 Ved sem chodi jedna s nickom ako druh caju, ktora sa jasne takto vyjadrila a dalsie jej pritakali.
Zaklad je, aby boli obaja spokojni, nech uz strkaju alebo oblizuju cokolvek.
Rozchod pre sexualnu nekompatibilitu je rovnako ok, ako pre ine dovody.
@anonym_ce1235 Ved sem chodi jedna s nickom ako druh caju, ktora sa jasne takto vyjadrila a dalsie jej pritakali.
Zaklad je, aby boli obaja spokojni, nech uz strkaju alebo oblizuju cokolvek.
Rozchod pre sexualnu nekompatibilitu je rovnako ok, ako pre ine dovody.
@anonym_ce1235 na toto som citala zaujimavu studiu (ale uz ju asi nenajdem), ze vlastne vplyv na to ma, ako sa u zeny vyvinie tkanivo klitorisu (kedze to nie je len ten "gombicek", ale celkom velku kus tkaniva okolo celej vulvy - to uz asi kazdy dnes vie).
A ked toto tkanivo v procese vyvoja sa v ramci vyvoja vaginy natiahne az do jej vnutra (zvycajne na hornu stranu), tak ta zena potom je schopna lahko ziazit vaginalny orgazmus. Lebo je drazdene tkanivo klitorisu v podstate (stale treba pamatat, ze ked sa povie klitoris, nejde iba o ten jeden maly "gombicek").
Vaginalny orgazmus sa da aj natrenovat, cvikmi na panvove dno, ked svaly panvoveho dna pomahaju vyvijat tlak okolo vaginy, ktory sa tiez prenasa na toto tkanivo klitorisu. Takze zena si vie pomoct. K tomu musi vytrenovat aj citlivost nervovych zakonceni v posve. Co nebyva automaticke.
A ani toto niektorym zenam nepomoze.
Ale ta, co ma tkanivo narastene tak, ako je popisane v uvode, tak ma viginalny orgazmus v podstate prirodzene bez namahy.
@anonym_ce1235 na toto som citala zaujimavu studiu (ale uz ju asi nenajdem), ze vlastne vplyv na to ma, ako sa u zeny vyvinie tkanivo klitorisu (kedze to nie je len ten "gombicek", ale celkom velku kus tkaniva okolo celej vulvy - to uz asi kazdy dnes vie).
A ked toto tkanivo v procese vyvoja sa v ramci vyvoja vaginy natiahne az do jej vnutra (zvycajne na hornu stranu), tak ta zena potom je schopna lahko ziazit vaginalny orgazmus. Lebo je drazdene tkanivo klitorisu v podstate (stale treba pamatat, ze ked sa povie klitoris, nejde iba o ten jeden maly "gombicek").
Vaginalny orgazmus sa da aj natrenovat, cvikmi na panvove dno, ked svaly panvoveho dna pomahaju vyvijat tlak okolo vaginy, ktory sa tiez prenasa na toto tkanivo klitorisu. Takze zena si vie pomoct. K tomu musi vytrenovat aj citlivost nervovych zakonceni v posve. Co nebyva automaticke.
A ani toto niektorym zenam nepomoze.
Ale ta, co ma tkanivo narastene tak, ako je popisane v uvode, tak ma viginalny orgazmus v podstate prirodzene bez namahy.
@moonlight1210 Nieco na tom bude, lebo s niektorymi sudruzkami je minimum namahy, kym na inych, aby boli spokojne, je to dlhsia drina 🙂
To je ako dcera pride s nakupom domov. Mama sa pyta, uhorku na salat si kupila? Dcera ukazuje, ano, taku velku. Nahluchla babicka v kresle v obyvacke na to hovori, no len aby si ta dievca aj zobral. 🙂
@moonlight1210 Nieco na tom bude, lebo s niektorymi sudruzkami je minimum namahy, kym na inych, aby boli spokojne, je to dlhsia drina 🙂
@patrike nuz vies, sudruh, to uz je vizitka chlapa, ze dokaze zenu dostat do tranzu tak, ze sa potom za nim tuzobne taha ako fazula do susedovej zahrady.
Ale dve absolutne zakladne veci, ktore 200% funguju a sex sa podari: spravny uhol a stabilny rytmus. A pod stabilny sa mysli "Za ziadnu cenu nemenit!".
Tak ked na nej uvidis, ze toto sa jej zacalo pacit, tak pokracuj, neprestavaj a hlavne, hlavne, hlavne(!) nic nemen.
Lebo akonahle nieco zmenis, ona zacina zas odznova, takze sa samozrejme namakas o to viac.
Keby daco, ona si ta uz sama napravi, ako jej je to este prijmnejsie. Posluchaj ju a nechaj sa viest.
A este jedna rada: Ked zena povie "tvrdsie" , alebo "viac" nemysli rychlejsie, ale ten isty rytmus, no hlbsie.
Vela kamosiek sa to boji povedat, lebo chlap zblbne a mysli si, ze musi pridat aj na tempe.
A je po zabave. Zas zacinaju od zaciatku.
Ak chce zena rychlejsie, povie rychlejsie.
@patrike nuz vies, sudruh, to uz je vizitka chlapa, ze dokaze zenu dostat do tranzu tak, ze sa potom za nim tuzobne taha ako fazula do susedovej zahrady.
Ale dve absolutne zakladne veci, ktore 200% funguju a sex sa podari: spravny uhol a stabilny rytmus. A pod stabilny sa mysli "Za ziadnu cenu nemenit!".
Tak ked na nej uvidis, ze toto sa jej zacalo pacit, tak pokracuj, neprestavaj a hlavne, hlavne, hlavne(!) nic nemen.
Lebo akonahle nieco zmenis, ona zacina zas odznova, takze sa samozrejme namakas o to viac.
Keby daco, ona si ta uz sama napravi, ako jej je to este prijmnejsie. Posluchaj ju a nechaj sa viest.
A este jedna rada: Ked zena povie "tvrdsie" , alebo "viac" nemysli rychlejsie, ale ten isty rytmus, no hlbsie.
Vela kamosiek sa to boji povedat, lebo chlap zblbne a mysli si, ze musi pridat aj na tempe.
@moonlight1210 "A este jedna rada: Ked zena povie "tvrdsie" , alebo "viac" nemysli rychlejsie, ale ten isty rytmus, no hlbsie."
a preco nepovie rovno hlbsie? ;)

@moonlight1210 Aby sme sa oblukom vratili na zaciatok debaty, tak darmo povies "hlbsie", ked nie je s cim 🙂
@anonym_autor kúp si nádstavec na penis 🙂 v dnešnej dobe to už nie je tabu 🙂
@anonym_a69221 nadstavec by som nechcel, to si rovno môže kúpiť dildo ako veľké chce...
@mandzula takže tenký nie je dostatočný?
@anonym_autor nestresuj sa prosím ťa,ja mám 11 CM,určite nie moc hrubého..mladosť som mal akú som mal,takže môže partnerky rátať na 10.samozrejme vyhľadával som iba štíhle.pri väčšej žene je to už problém,nie ani z hrúbkou,ale skorej v rom,že tých pozii moc nie je možných🙂 teraz mám zenu po 3 deťoch a úplne bez problémov uzucka🙂 samozrejme,sú ženy,ktoré proste majú tú dieru väčšiu,tam máš smolu..tam to fungovať nebude..snaž sa ženy uspokojiť,je veľa možností a nestresuj.ja som mal tiež na začiatku komplexy,sebavedomie stúplo keď som vedel,že tie ženy uspooik a sú spokojné 🙂
@moonlight1210 "A este jedna rada: Ked zena povie "tvrdsie" , alebo "viac" nemysli rychlejsie, ale ten isty rytmus, no hlbsie."
a preco nepovie rovno hlbsie? ;)
@anonym_e5660b lebo u zeny nie je sex iba cisto telesna zalezitost, ako to je vo velkej miere u muza.
Chlapa do znacnej miery znasilnis obycajnou spravnou stimulaciou. V podstate si nevie pomoct.
Preto existuje aj znasilnenie u muza. Ked ma ten sex s nejakou zenou nedobrovolne. Neznamena, ze ked sa spravil, tak sa mu to pacilo a citi uspokojenie. Naopak, citi hnus.
(A vela ludi to nedokaze pochopit a su presvedceni, ze muz moze, iba ked on chce a je nadrzany. Ale ze vie byt vzruseny aj proti svojej voli - pri spravnej technike - to uz nechapu a vysmievaju sa tomu, ze ako mohol byt znasilneny, nech netrepe. Teraz nehovorim, ze pozera na nejaku zenu, co sa mu paci, vzrusi ho to, a potom ide po nej. To je nieco ine.)
A u zeny zacina sex v hlave. Pre nu aj slova maju svoju moc (vid kadejake romanove fantasy knihy, ci ked jej muz hovori tie spravne slova, a pod.).
A ak jej teda "tvrdsie" znie stimulujucejsie, rajcovnejsie, zmyselnejsie, vasnivejsie, drsnejsie, alebo akokolvek inak, co jej je prijemne, tak nepovie "hlbsie". Lebo to zas moze vnimat skor ako technicky pokyn.
Neviem, ci dokazes pochopit rozdiel.
Takze ano, "hlbsie" by bol technicky spravny pokyn, ale proste je to ako to je.
@moonlight1210 Aby sme sa oblukom vratili na zaciatok debaty, tak darmo povies "hlbsie", ked nie je s cim 🙂
@patrike autor riesi hrubku, nie dlzku. Ak uvodu rozumiem spravne.
@anonym_autor nestresuj sa prosím ťa,ja mám 11 CM,určite nie moc hrubého..mladosť som mal akú som mal,takže môže partnerky rátať na 10.samozrejme vyhľadával som iba štíhle.pri väčšej žene je to už problém,nie ani z hrúbkou,ale skorej v rom,že tých pozii moc nie je možných🙂 teraz mám zenu po 3 deťoch a úplne bez problémov uzucka🙂 samozrejme,sú ženy,ktoré proste majú tú dieru väčšiu,tam máš smolu..tam to fungovať nebude..snaž sa ženy uspokojiť,je veľa možností a nestresuj.ja som mal tiež na začiatku komplexy,sebavedomie stúplo keď som vedel,že tie ženy uspooik a sú spokojné 🙂
@anonym_6cc869 môj obvod je o čosi menší teda. Ale chápem. Hľadať partnerky podľa toho či budem mat pre nu dostatočne veľký penis neznie ako niečo lákavé...Sebavedomie moc nemám a týmito zisteniami som si moc nepomohol ani...
@anonym_6cc869 môj obvod je o čosi menší teda. Ale chápem. Hľadať partnerky podľa toho či budem mat pre nu dostatočne veľký penis neznie ako niečo lákavé...Sebavedomie moc nemám a týmito zisteniami som si moc nepomohol ani...
@anonym_autor Ziadna nevidi, aky mas penis v erekcii, to absolutne neries, ked je zamilovana a chce sex, tak jej to vadit nebude. Zbytocne riesis veci, ktore ti znizuju sebavedomie. Prave to je pekne ked si nejaku najdes, vzajomne hladat, co komu robi dobre.
@anonym_autor zalezi ci je partnerka priemer alebo jaskyna svetovej triedy 😀
Ja sa vzdy pobavim nad komentarom typu: velka jaskyna, velka zena, zena po 3 porodoch, roztahana vagina, jaskyna svetovej triedy.
Nie. Proste mas maly penis. Realita.
@anonym_autor Pozri, aj môj manžel má menší a tensi penis, a aj tak by som ho nevymenila len kvôli tomu, že niekto ho má väčší a hrubší. Takže hlavu hore! Určite máš iné kvality a oveľa podstatnejšie!
Ja sa vzdy pobavim nad komentarom typu: velka jaskyna, velka zena, zena po 3 porodoch, roztahana vagina, jaskyna svetovej triedy.
Nie. Proste mas maly penis. Realita.
@anonym_f78301 Na kazdu dieru sa najde zaplata. 🙂 Zena s uzkou suskou bude trpiet pri chlapovi s velkym a naopak. Len sa musia najst.
@anonym_f78301 Na kazdu dieru sa najde zaplata. 🙂 Zena s uzkou suskou bude trpiet pri chlapovi s velkym a naopak. Len sa musia najst.
@anonym_e5660b Suhlasim. Len ono chlap s velkym, hrubym a dlhym tu nebude vypisovat o: velkej jaskyni, roztahanej vaginae a jaskyna svetovej triedy.
Preco asi vieme. Proste ma maleho a zena pri tom nic neciti. A vinit vagynu zeny za malinkost svojho penisu je ubohe.
Najlepší je hrubý a veľký.
@anonym_36db83 ty budeš určite minenka
@anonym_e5660b A inac vagina sa penisu moze prisposobit. Penis vagine nie. Ak je maly, malym zostane...tak si tu prestanme nahovarat.
Hovorim o cistom sexe. Ak su tam city da sa prekonat vsetko, aj maly penis, samozrejme.
Ja som extremne uzka, mam velmi pevny vchod,sam gyn.mi to potvrdil,cize pre mna idelna hrubka tak 2cm😂
No je pravda, že hrubší je lepší ALE...ženy majú úžasnú vec - klitoris, tam netreba hrúbku. A okrem toho, ved si vyhral, anal bude znesitelny. :D Muži pozerajú Pcko a potom žijú v omyle aký je anal uuuuuzasny pre ženy.
@anonym_autor Vobec sa tym netrap. Ak si najdes spravnu babu,spolu sa zladite a naucis sa ju uspokojit. Kolko bab ma male prsia a teraz co maju ostat na ocot? Aj tenky penis sa minie,neboj nic.

@jogy1984 Ani to nie je pravda, vobec sa nemusi citit byt milovana, len chce poriadny sex. Nie kazda k tomu pozaduje lasku, v nejakej zivotnej etape.
@patrike 🙄 to bol len príklad . Hádam môjho príspevku som dosť jasne povedal že všetko je individuálne. A priemerne viac žien túžia mať pocit že sú lubene ako len upokojiť svoje pudy