Aký vplyv má hrúbka penisu na sexuálnu spokojnosť?
Je tenký penis menej uspokojujúci ako hrubší? Aký veľký rozdiel robí hrúbka penisu počas sexu?
Ja som extremne uzka, mam velmi pevny vchod,sam gyn.mi to potvrdil,cize pre mna idelna hrubka tak 2cm😂
@anonym_f51bab takže mám nejakú šancu aj s tým mojim tenkým pérkom 🙂
No je pravda, že hrubší je lepší ALE...ženy majú úžasnú vec - klitoris, tam netreba hrúbku. A okrem toho, ved si vyhral, anal bude znesitelny. :D Muži pozerajú Pcko a potom žijú v omyle aký je anal uuuuuzasny pre ženy.
@anonym_829e37 Tak na anál možno bude akurát, ale čo zvyšok...
@marca12 Tak aspoň jeden z mála čo mi trocha zdvihol sebavedomie 🙂
@anonym_autor ale veď nestresuj. Práveže to hľadanie, čo sa tomu druhému páči, čo mu robí dobre je to najlepšie. Len sa treba uvoľniť, komunikovať, hľadať, hrať sa 😉Každá žena je iná, má rada niečo iné.
A ani my ženy nie sme dokonalé. Ako už bolo spomenuté, jedna má menšie prsia, druhá väčší zadok, ..
@anonym_autor ale veď nestresuj. Práveže to hľadanie, čo sa tomu druhému páči, čo mu robí dobre je to najlepšie. Len sa treba uvoľniť, komunikovať, hľadať, hrať sa 😉Každá žena je iná, má rada niečo iné.
A ani my ženy nie sme dokonalé. Ako už bolo spomenuté, jedna má menšie prsia, druhá väčší zadok, ..
@anonym_5ee714 tak je ťažké nestresovať keď nespĺňam túžobne požiadavky v intímnej oblasti...Ale ďakujem za pozitivitu budem na to myslieť 🙂
@anonym_5ee714 tak je ťažké nestresovať keď nespĺňam túžobne požiadavky v intímnej oblasti...Ale ďakujem za pozitivitu budem na to myslieť 🙂
@anonym_autor Neber vsetko vazne,co tu zeny nataraju a podla zien tu na tejto stranke si nemozes robit usudok o zenach. Nie su vsetky take hrdinky ako sa tu pise. Led niekoho lubis,neriesis aky ma penis. Naucite sa techniky a zladite sa.
@anonym_829e37 Tak na anál možno bude akurát, ale čo zvyšok...
@anonym_autor na zvyšok sú ruky a usta. Ak s tým doprajes orgazmus tak o ostane až tak nejde. Ak je láska.
@anonym_autor Neber vsetko vazne,co tu zeny nataraju a podla zien tu na tejto stranke si nemozes robit usudok o zenach. Nie su vsetky take hrdinky ako sa tu pise. Led niekoho lubis,neriesis aky ma penis. Naucite sa techniky a zladite sa.
@marca12 Nechcem si robit úsudok podľa žien na internete,ale je ťažké sa tým nezaoberať keď väčšina hovorí to isté. Ale tak snáď si niekoho nájdem 🙂
@anonym_autor na zvyšok sú ruky a usta. Ak s tým doprajes orgazmus tak o ostane až tak nejde. Ak je láska.
@anonym_829e37 To je asi to jediné čo mi ostáva😅. Ani moja výdrž nieje nič moc takže ruky a ústa sú moja jediná nádej
@anonym_829e37 To je asi to jediné čo mi ostáva😅. Ani moja výdrž nieje nič moc takže ruky a ústa sú moja jediná nádej
@anonym_autor keď si prejdes pár diskusií tu na koni, tak zistíš, že nie si jediný. S výdržou má problém mnoho mužov. Len to je problém, s ktorým sa chlapi nechvália.
Aj tu majú všetci všetko dokonalé, ale realita je niekde inde. Určite si nájdeš super ženu, len nečakaj, že to na 1x bude dokonale. Ako píše kolegyňa vyššie, postupne sa budete spoznávať a zladíte sa.
@anonym_autor keď si prejdes pár diskusií tu na koni, tak zistíš, že nie si jediný. S výdržou má problém mnoho mužov. Len to je problém, s ktorým sa chlapi nechvália.
Aj tu majú všetci všetko dokonalé, ale realita je niekde inde. Určite si nájdeš super ženu, len nečakaj, že to na 1x bude dokonale. Ako píše kolegyňa vyššie, postupne sa budete spoznávať a zladíte sa.
@anonym_5ee714 Chápem, v realite to nebude také dokonalé ako sa môže zdať. Ďakujem za povzbudivé slová, trocha mi to pomohlo cítiť sa lepšie 🙂
@anonym_autor Chlape, daj sa obrezat a tvoj žaluď sa opticky zväčší a celkovo sa opticky zväčší aj tvoj penis. Bude to trochu bolieť a 6 týždňov budeš abstinovat od sexu (aspoň ti spevňuje vôľa), ale výsledok stojí za to. Páči sa to ženám, hygienu tam dole máš poriesenu. Nemôžem si vynachváliť.
@anonym_autor Je to úplne jedno, pretože žena aj tak dosiahne orgazmus len trením klitorisu úplne mimo penetráciu. Takže musíš mať zručné ruky.
@anonym_5ee714 Chápem, v realite to nebude také dokonalé ako sa môže zdať. Ďakujem za povzbudivé slová, trocha mi to pomohlo cítiť sa lepšie 🙂
@anonym_autor Musíš sa v prvom rade zbaviť romantickej predstavy o spoločnom orgazme. Niekedy budeš skôr Ty, niekedy ona. Ide o vzájomné dávanie. Pre ženu je aj tak najjdôležitejšia láska. Bozky, dotyky, masáž. Orgazmus je len čerešnička na torte.

@anonym_autor Vobec sa tym netrap. Ak si najdes spravnu babu,spolu sa zladite a naucis sa ju uspokojit. Kolko bab ma male prsia a teraz co maju ostat na ocot? Aj tenky penis sa minie,neboj nic.
@marca12 Tak aspoň jeden z mála čo mi trocha zdvihol sebavedomie 🙂