Aký vplyv má hrúbka penisu na sexuálnu spokojnosť?
Je tenký penis menej uspokojujúci ako hrubší? Aký veľký rozdiel robí hrúbka penisu počas sexu?
Hrúbka je oveľa dôležitejšia ako dĺžka. Hrubší je lepší. Ale asi je to individuálne.
Dlzka nerozhoduje, hrubka ano...prakticky staci 12cm penis na dlzku, aby vedel zenu naplno uspokojit, ak je dostatocne hruby a pekne vyplni vaginu..
To je fakt. Hrubka je ovela dolezitejsia ako dlzka, to ti povie asi kazda zena.
Ta informacia ti je nanic, pretoze kolko hrubok penisov, tolko roznych vagin a navyse s tym nic neurobis.
Najlepší je hrubý a veľký.
@anonym_autor rozdiel robí veľký. Radšej hrubší a kratší ako dlhý a tenký.
určite hrubší je lepší
Záleží od jaskyne
@anonym_36db83 Ano a najlepsie, ked s nim do teba busi hlava-nehlava uplne bez citu 😀 🙈 To urcite.
Priemerná hrubka penisu čiže obvod je 12cm. Taký bežný penis čo už je citit má 13-14 cm. A potom už za hrubý sa považuje nad 14,5cm. Tak si vyber. Hrubka je dôležitá a to dosť. Len potom ďalšia vec pri hrubke nad 14,5 je potrebné kupovať kondom veľkosť 60-64 ja kupujem značku my size tam sa dá vybrať.
@anonym_36db83 Ano a najlepsie, ked s nim do teba busi hlava-nehlava uplne bez citu 😀 🙈 To urcite.
@fabrika aj s veľkým sa dá nežne, záleží od chlapa, radšej hrubý a dlhý ako kabanos, ako len tenký krátky ktorý necítiš a nevieš či už je dnu.
Na dosiahnutie vnútorného orgazmu je podľa mna hrubka potrebná. Ak je tenký tak čo s tým 😉
A kde tu je, co je male, to je pekne? 🙂
@anonym_e5660b to sa hovori len zenam
@anonym_autor v podstate to je jedno väčšina žien má orgazmus trením klitorisu.Ja som mala chlapa s veľkým a hrubým a to bolo ako, keby ma narazili na kôl🤣veľmi odmedzujuce
@anonym_e5660b no dobre, v tvojom prípade sa uskromnime 😉
Už aspoň vieme, prečo nám vyčítate, že sme vyberavé a náročné
Otázka hrúbky je v skutočnosti otázkou vzájomného naplnenia priestoru. Ak hovoríme o uspokojení, nehovoríme o milimetroch, ale o tom, ako sa dve telá dokážu do seba vpísať.
Hrubší penis prirodzene vytvára intenzívnejší tlak na steny, čo mnohé ženy vnímajú ako pocit "úplného vyplnenia". Ale pozor – uspokojenie nie je len mechanický tlak.
Tenší penis zasa umožňuje dravšiu dynamiku, hĺbku a objavovanie uhlov, ktoré by pri masívnom objeme boli bolestivé. Skutočný rozdiel nerobí hrúbka samotná, ale to, ako s ňou muž narába. Ak je muž objaviteľom, vie, že ženské vnútro nie je statická chodba, ale citlivá krajina. Uspokojenie prichádza vtedy, keď muž dokáže so ženou splynúť tak, že sa ich telá stanú jedným celkom – bez ohľadu na to, či k tomu potrebuje viac objemu alebo viac techniky a citu.
V konečnom dôsledku, najlepším nástrojom nie je ten najhrubší, ale ten, ktorý vie nájsť cestu k rozkoši tej konkrétnej ženy.
Zaujemkyna na ohodnotenie? 😁
Ak je problem, furt sa z toho mozes vylizat 🙂))
Radsej hruby a dlhy ako kratky a tenky 😁
Velky!! Hrubka je dolezitejsia ako dlzka.
@anonym_7758f1 takže ten môj tenký toho asi moc nezmôže
@anonym_7758f1 takže ten môj tenký toho asi moc nezmôže
@anonym_autor Zbytocne zacinas take debaty a potom si nicis sebavedomie.
Dolezite je, aby to nebolo ako mavanie ceruzkou v jaskyni.
@mandzula takže tenký nie je dostatočný?

Velky!! Hrubka je dolezitejsia ako dlzka.