icon

BDSM na Tindri. Je to bežné vo vzťahoch alebo len online?

31. mar 2025

Na tindri je veľké množstvo chlapov, ktorí majú už rovno v profile, že hľadajú ženu na bdsm, pripadne niektorí to vybalia už v prvých správach, ak máme zhodu. Väčšinou fešáci, svalnati, veľmi mužne typy. Fotky si väčšinou len polku tvare. Sú tieto praktiky bežne vo vzťahoch alebo majú problém v reále, tak si hľadajú na sieťach?

minenkaa
31. mar 2025

Podľa mňa tieto praktiky sú uplne bežne lebo je to taaak široký pojem,že až

kiki68
31. mar 2025

Toto je velmi siroky zaber, lebo bdsm ma vsetky mozne kategorie, nie je to iba to 50 shades, je to o dost pestrejsie. Ale ja ocenujem ked niekto netaha zeny za nos a povie rovno co chce. Nie ze tam budes mat krasneho svalovca a zrazu hups. Takto je to aspon ferove. A ano, mozem potvrdit, ze vela ludi v bdsm vyzera fyzicky velmi dobre a pekne. Aj ked skor muzi. Tam vidim vela tych typov ako z fitka. Ono tie veci aj krajsie vyzeraju na takom tele, ako xxl rozkysnutom. Ja som muza stretla ako vanilla, nemal tento polis nikde, mali sme stastie.

nynia
31. mar 2025

Predsa na zoznamkach nie su len hladajuci BDSM tak velmi tej tvojej otazke rozumiem. Na zoznamkach v dnesnej dobe mas 2 druhy ludi 1. Hladajuci ai followerov a nic zavazne, su tam len pre zabavu 2. Hladajuci si vztah a je to jedno ci BDSM alebo romantiku alebo LGBTQ... A ako uz je vyssie spomenute BDSM je velmi siroky pojem nie je to len o 50 odtienoch sivej takze je to bezne, ze tam najdes aj takych ludi. Ja som bola pred rokom na zoznamkach vratane tinderu celkovo som nasla len 2 muzov s BDSM zaujmamy obaja to vnimali uplne inak a nieco diametralne ine ocakavali od vztahu. Ale tak stretla som uz aj takych pre ktorych tvrdsi sex je BDSM takze zalezi to aj od tvojho vnimania.

autor
31. mar 2025

@nynia dlhodobo nemám vzťah, tak som chcela aspoň niekoho na sex a aby sa mi fyzicky páčil….konecne vidím mužneho príťažlivého chlapa a vybalí na mňa hlboké fajky a či mám aspoň trochu rada také praktiky….myslim, že by som tvrdší sex ani nezvládla, nie to ešte nejaký výprask alebo zväzovanie….a taký chlap asi o bežne praktiky nema záujem

denkabemommy
31. mar 2025

@autorka takí muži čo majú radi bdsm majú často aj klasický sex ale toto je spestrenie. Niekto častejšie niekto menej často. Ale inak je to úplne bežné vo vzťahoch, je to veľa aj o dôvere medzi sebou, ja by som s niekým cudzím, s kým to nemám poriadne odkomunikované nešla. Ale máme to s mužom v posteli pestré 🙃

zuzanka.zuzu
31. mar 2025

aj keby to robilo 99% ľudí, tak tebe sa to nepáči a treba si nájsť to 1%, nič nerob nasilu... ale neboj, podľa mňa to je 50:50. a niektorí muži majú zase radi dominy 😉

wolf_
31. mar 2025

Za mňa čím človek hľadá špecifickejšiu "vec", tým viac má problém nájsť niečo také len tak v reále, náhodne. Samozrejme aj to sa stáva, ale je prirodzené, že potom takí ľudia viac inklinujú napr. aj k tomu zoznámeniu cez siete, kde sa to celé tak akosi selektuje ľahšie. V podstate je potom na výber hľadať cez net alebo sa vybrať na nejaký zraz tej danej komunity... Takže z tejto logiky mi celkom vychádza, že na zoznamkách bude dosť (aj) takých čo hľadajú niečo špecifickejšie. A to sa nemusí týkať len bdsm, vlastne sa to nemusí týkať ani sexuality, skrátka čohokoľvek čo je také iné, špecifickejšie.
A súhlasím s komentármi vyššie, že oceňujem ak muž/žena takéto veci ozrejmí hneď na začiatku. A rovnako súhlasím s tým, že bdsm je naozaj veľmi široký pojem. Určité veci z toho budú vo vzťahoch bežnejšie a určité menej. Za mňa je šťastie aj priamo v bdsm komunite nájsť partnera/partnerku, ktorý/á to celé bude vnímať rovnako, bude mať rád +- to rovnaké... Až tak široký pojem to je.

vanilkovazmrzka
31. mar 2025

V mojom zivote to bezne nie je, nemal take ziaden z mojich partnerov a ani na tindri som nikdy takych nematchla

luccija
1. apr 2025

Tak si zrovna nemala šťastie, ale páči sa mi, že to vybalia hneď nech vies na čom si

kiki68
1. apr 2025

V tom pripade takych ani neoslovuj a pod., aspon vies na com si a nebude skusat tieto veci s tym, ze ved Uz mame rande. Proste chces/ nechces a vies co nechces. To je asi najdolezitejsie, ked clovek rovno odmietne nieco pred stadiom pokusu.

morpheuss
2. apr 2025

@zuzanka.zuzu Nemyslím, že je to 50:50... podľa mňa väčšina chlapov ani nemá gule na to, aby spravila žene anál... nie to ešte niečo tvrdšie ako facky, škrtenie a podobne... extrém je, že poznám mužov, čo doma ani fajku nemajú.

luccija
2. apr 2025

@morpheuss to je fakt extrém😉ja som čítala, že 50% žien o orgazme od muža len sniva

romiada
3. apr 2025

@morpheuss hmm chudaci čo nemajú...ale mne kolega hovoril,že jeho kamaratka nešťastná/ponížená. Mužovi chcela tu fajku urobiť a takmer ju vraj pomaly"skopol" z postele zhrozený. Nechapali sme obaja, že či ma chalan bróm v čaji , alebo je taký puritan, alebo ma milenku 🙈