Bez sexu vo vzťahu
Ahojte asi je to dosť chúlostivé ale neviem už ako pokračovať ,s priateľom sme cca rok o 2 mesiace no posledné 3 mesiace vôbec spolu nemáme sex ani dotyk žiadny ,je mi to nepríjemne nakoľko ja mám 20 a on je o polovicu starší ale keď som ho s tým konfrontovala že čo sa deje či je problém vo mne povedal mi na to že nie že sa mu páčim vzrušujem ale že nevie čo sa deje ,myslite si že môže byt niečo za tým ?už sa hanbím aj pred ním vyzliecť nakoľko sa necítim ok ,dnes mi trhol do kúpeľne a hneď som hodila na seba uterák ,nemyslím si že by som bola škaredá aj keď nemám veľkosť Xs ale nemám ani L len neviem už fakt čo si myslieť vždy keď načnem túto tému ide spat
@nelca0510 práve že nie snažím sa snim komunikovať v práci sa mu páči ,teší sa tam snažím sa aj doma aby mal to pivko ,vždy navarené aj keď spolu ešte nežijeme no na 70%hej keď že ja mám ďaleko prácu tak niektoré dni ostávam svojom rodnom meste ,myslela by som si že keď sa neuvidíme dlhšie bude mať tu chuť ale vôbec nič 😒
@imeich tu ti radia, ze si doslova zlocinec, ktorý tam u neho nakúpi a uvarí. Pritom normálny chlap by sa tomu takému ženskemu " " potesil. Problém je niekde inde. Nieco skrýva. Bud je to gay a ty si bola hlúpa zásterka alebo má nejakú pohl chorobu, ktorú lieci a preto nemoze s tebou. Opytat sa ho mozes, odpoved bude nie. Ale pravda je iná. Pravdu on vie. Pravdu by si nasla tak, aby on o tom nevedel. Prípadne to moze byt iná žena, s kt.to robí a nechce ju podvádzať. Vies, ty pri tvojom vyjadrovani, ze más 20 a on o polovicu viac, cize 30? Neviem, ako sa vyjadrujes pred ním svojimi opismi a ako ta berie, ale mozno ta len vyuzíva. Isté je, ze vázne dovody tam sú, ked s tebou nespáva, a nie sú to nákup s navarením. Pýtala si sa, odpoved bola nič, to znamená, ze to velké nič tebe urcené nebude, aby si ty o tom vedela. Tretia osoba, pohl choroba a sex uz robit nemoze...... ale jednoznacne pýtane sa bolo, este mozes , a nic sa neudeje, dá sa si hladat pre seba aj niekoho iného, nájst si nový vztah, tu uz nebyt, nemás sa na co tesit.
@imeich komunikujte spolu.
Povedz mu, ze bez komunikacie vztah nejde budovat a uvidis, ci sa dokaze tiez posnazit.
Ak on nechce, nepozeraj na jeho zavrete dvere, niekde blizko je laska, ktora si bude vazit, ze si starostliva a bude s tebou chciet rozvijat vztah.
PS: vztah potrebuje
Komunikaciu, vernost, empatiu, toleranciu ako KVET.
Už ťa nechce a nevie ti to povedať.
Kks ja mám skoro 40, ale v živote som sa nesnažila, aby mal môj muž, frajer, ktokoľvek doma pivko 🤔 a vlastne ani navarené (iba keď varím aj pre seba) 😅
to co je za vztah. Tak čo vlastne z neho mas? Mlada baba a starého chrena si si na krk zavesila. No a ešte mu aj sluzku a kuchárku rob. Mna by uz nebolo. Mladost mas len jednu a chren ti po sebavedomi sliape. Ja fakt nechapem toto. Samozrejme, ze ti nic nepovie, ved nemôže priznať ze ta len klame a využíva.
V 20ke sa staraš,aby mal doma pivko..🙂 moc rýchlo si sa pasovala za gazdinku
Ahojte 😇vyjadrím po nejakom čase ukončila som to 😁
Nechce ta ,toto dobre poznám niečo podobné som mala až keď sme sa rozišli prišiel nato ze je vlastne zalubeny......

@imeich 30rocny chlap by už mal vedieť na túto tému konverzovat. Nestalo sa niečo v práci?