icon

Bojím sa, že libido ovplyvní vzťah

20. nov 2025

Ahojte, podeľte sa somnou..ako ste to mali.. čo si myslíte..
Som mladá, dospelá baba, sex som s chlapcom nemala- nehrniem sa do toho, nepotrebujem byť in.. príde to ked to prísť má..nevravím že nič, v tomto smere je to ok.. ale mňa to vôbec neťahá…robiť chlapovi fajku.. každý chalan, kamaratiek natešený.. libidlo vysoko..urobiť ženu sťastnou.. aj ja chcem aby to bolo vyvážené, lebo len tak to funguje, poviem to tak puberťácky “mne stačí že mňa chlapec urobí happy a je.. “a ja sa potom cítim zle za to že ja taký chtíč v sebe nemám.. na silu to tiež nieje dobré. A nie, na dievčatá určite nie som. Mne len treba poriadneho chlapa, haha…Ja sa bojím, že mi to ostane aj do vzťahu, chlap nebude spokojný a po čase odíde.
Otázka na vás, mali ste to aj vy tak? Zmenilo sa to? Alebo to príde na mňa po nejakej skúsenosti, dobe? Popripade tak niektorá fungujete?
Ďakujem za rady, ak k tomu nemáte čo povedať, ďakujem že to preskočíte. Majte pekný deň! ❤️

anonym_6ee58d
20. nov 2025

@anonym_autor nedá sa to čítať a ani myšlienku to pravdepodobne nemá.

minenkaa
20. nov 2025

@anonym_autor tak sex si nemala ale potom ta chlap urobí happy,tak ako to je
Niesi divná si sebecka, keď teba urobí happy a ty nič nechceš robiť

anonym_8d2089
20. nov 2025

Ale čo ťa vylize alebo ako ? Ak ano tak milencov len a takto učelovo jednostranne . Aj muzi su hovada ze len fajka a na zenu kasle . Robis dobre.

autor
20. nov 2025
@anonym_8d2089

Ale čo ťa vylize alebo ako ? Ak ano tak milencov len a takto učelovo jednostranne . Aj muzi su hovada ze len fajka a na zenu kasle . Robis dobre.

@anonym_8d2089 urcite nechcem mat vela sexualneych partnerov..nevravim ze prvého co vidim brať ale ano viem.. nieje to ani od chlapov vzdy ok 🙂)ďakujem.

beata_k
20. nov 2025

@anonym_autor Co je na sexe IN? Je to normalna ludska potreba. Az ju vo vhodnom case okusis, sama zistis ci si sa v tom nasla alebo nie.

autor
20. nov 2025
@beata_k

@anonym_autor Co je na sexe IN? Je to normalna ludska potreba. Az ju vo vhodnom case okusis, sama zistis ci si sa v tom nasla alebo nie.

@beata_k samozrejme, myslela som to tak, že koľko mladých spáva s niekym aby sa necitili len zle ze kamosky spia.. oni su samé.. ze sa nepotrebujem znizovat na taku uroven. ;)

deedol
20. nov 2025
@anonym_autor

@beata_k samozrejme, myslela som to tak, že koľko mladých spáva s niekym aby sa necitili len zle ze kamosky spia.. oni su samé.. ze sa nepotrebujem znizovat na taku uroven. ;)

@anonym_autor ja asi uplne nerozumiem. nemam ziadnu kamosku, ktora by spavala s niekym, lebo je to "in" alebo len aby s niekym spavala, lebo ostatni spavaju. ty mas nejake divne okolie. a prispevok som moc nepochopila, skus mozno este raz, ze co je vlastne otazka 🙂

miadi
20. nov 2025

Ked nieco nie je pre teba este tym nemusis opovrhovat. A hovorit o urovni tych co to citia inak ako ty . Ano je to zvlastne ze len chces dostavat nechces davat . A vidis v tom jednosmernom egoistickom poteseni nejaku vyzsiu sebahodnotu ako maju kamosky., V podstate to nie je o nic lepsie . Ci horsie . Mas len svoju averziu . Neries druhych zameraj sa na seba ci je to z dlho dobej stranky realne takto fungovat ze nejaky partner ti len bude robit dobre a nebude z toho mat nic .. v tom pripade by mohol stacit aj vybrator.?

denithestrange1993
20. nov 2025

@anonym_autor mne pride ze si este stredoskolacka,vsak sa nemylim?

brontofuz
21. nov 2025

mozno si len submisívna s depkami

anonym_f26f03
21. nov 2025

Ak nie si vo vzťahu s človekom, s ktorým by si sex chcela, tak ho proste nemaj. Len preto, že tvoje kamošky sex majú. A nie, neprišlo to casom len tak. Najskôr vztah, potom sex.

autor
21. nov 2025
@anonym_f26f03

Ak nie si vo vzťahu s človekom, s ktorým by si sex chcela, tak ho proste nemaj. Len preto, že tvoje kamošky sex majú. A nie, neprišlo to casom len tak. Najskôr vztah, potom sex.

@anonym_f26f03 samozrejme že nie naopak 😃

danica2711
21. nov 2025

@anonym_autor pobavilo, že dievča, čo nevie nič o sexe, napíše "Mne len treba poriadneho chlapa, haha…" haha, a ako ty zistíš, ktorý chlap je poriadny a čo to pre teba vlastne znamená?

bonboniera
21. nov 2025
@deedol

@anonym_autor ja asi uplne nerozumiem. nemam ziadnu kamosku, ktora by spavala s niekym, lebo je to "in" alebo len aby s niekym spavala, lebo ostatni spavaju. ty mas nejake divne okolie. a prispevok som moc nepochopila, skus mozno este raz, ze co je vlastne otazka 🙂

@deedol tomu sa hovorí robiť z núdze cnosť ;) som si všimla tu na diskusiách žien ktoré nemali sex, taká klasika

maximiliana
21. nov 2025

@anonym_autor si si ista, ze si dospela? Mozno vekom, ale mentalne mas k tomu sakra daleko...

betulinka1
21. nov 2025

@anonym_autor myslim si, ze ked sa zalubis a budes priatela milovať, tak sa zmení aj tvoje libido.

januska12323
21. nov 2025

Tvoje kamarátky spávajú s kadekým a rozdávajú fajky a tebe sa to zdá normálne? Najprv si nájdi vzťah potom uvažuj o nejakom libide. Ty ešte vôbec nevieš čo sa ti páči aby si o tom mohla hovoriť.