icon

Bolesť pri pohlavnom styku: Skúsenosti a riešenia

7. apr 2026

Píšem sem preto, aby som sa dozvedela, že či to má niektorá z vás podobné... Nikdy som si pohlavný styk neužila, vždy ma to bolelo. Hneď som s tým bola u gynekológa, ale nezistil nič, kvôli čomu by ma to malo bolieť. Nie je to veľkosťou... pretože som ich za celý život vystriedala niekoľko. Keď idem do nového vzťahu, tak je to stále ťažké vysvetliť partnerovi. To, že to nechcem mať často, lebo ma to bolí. Bývalý ma kvôli tomu aj opustil, lebo podľa jeho slov: ,,Nebudem s asexuálkou". Dosť ma to trápi, lebo sa cítim chybná a menejcenná. Vidím, akým spôsobom si to ostatné ženy užívajú, iba ja musím byť INÁ.

anonym_b6faad
7. apr 2026

Boli ta aj zavadzanie tamponu? Sexualne hracky? Ci je to len priamo pri styku? Lebo ak prve odpovies nie a nie, tak to bude v hlave... proste sa uz bojis a vsetko sa to dole stiahne...vaginizmus sa trochu zlepsit, len to chce trpezlivost a velmi dlhu predohru... ziadne oliznem a strcim ho tam po dvoch minutach..jednoducho fungovat nebude.

autor
7. apr 2026
@anonym_b6faad

Boli ta aj zavadzanie tamponu? Sexualne hracky? Ci je to len priamo pri styku? Lebo ak prve odpovies nie a nie, tak to bude v hlave... proste sa uz bojis a vsetko sa to dole stiahne...vaginizmus sa trochu zlepsit, len to chce trpezlivost a velmi dlhu predohru... ziadne oliznem a strcim ho tam po dvoch minutach..jednoducho fungovat nebude.

@anonym_b6faad Žiaľ ma bolí všetko. Nerozumiem tomu.

anonym_b6faad
7. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_b6faad Žiaľ ma bolí všetko. Nerozumiem tomu.

@anonym_autor treba ist k odbornikovi na vaginizmus teda... su rozne terapie, vacsinou sa pri skutocne stahoch posvy pri akomkolvek vniknuti toto riesi dilatormi a postupnym zvykanim...

anonym_bb575d
7. apr 2026

Môže ísť o vaginizmus, nie si vadný kus. Si úplne normálna žena a ak ťa muž bude naozaj ľúbiť tak mu to prekážať nebude. Nemusíš nikomu nič vysvetľovať. Inak Dr mi dala nejaký gél s mesokainom ale neviem co to bolo zas. Mala som tuhú panensku blanu a ani sa mi ju nepodarilo prasknúť na prvý raz, museli sme skúšať asi 3x 😔 takže o bolesti svoje viem. Zvyčajne ma to bolieva aj keď nie nejak extra a potešenie z toho nemám ale to je asi skôr preto lebo hlava nechce a nepustí

anonym_acd194
7. apr 2026

@anonym_autor ak si z okolia ba odporúčam Magdalénu csolti, pozri si 🙂

anonym_3ca68f
7. apr 2026

Vobec to nemusi byt vaginizmus ani suchost. Mam pocit,ze lekari,ani literatura nic ine v suvislosti s bolestou ani nic nepoznaju. Ja mam problem ako ty. Boli ma to cely zivot. Pre mna je sex asociovany s bolestou. Min.tych prvych niekolko minut je,akoby ti ziletkou niekto rezal vchod. A mozem mat aj pol kila lubrikantu, ale mam uzky a pevny posvovy vchod. Nie taky gumeny ako ine zeny,ale proste pevny. Az 3 gyn.mi to potvrdil,predtym mi nikto neveril. A ze neexistuje na to nic,lebo narezanie by sposobilo jazvu a ta by bola eslasticka este menej. Proste do slova na pi.. sex,co ti poviem🤷‍♀️