icon

Boli by ste s mužom, ktorý vás nekonečne miluje a vy cítite len vďaku?

26. jan 2023

Cauko idem sa vyžalovať. Spoznala som sa s jedným mužom. Áno je pekný je v mojom veku prijíma ma so všetkým čo si so sebou nesiem. Je romantik pozorný ochotný ochranca.. Ľúbi ma a chce byť so mnou. Máme spoločné záujmy spoločne cestovateľské sny. Rovnako ako ja vníma svet dušou skôr než očami materiálna. Mám ho rada ale nie je tam chémia. Ja nie som príliš šťastliva v láske nikdy som toľko súcitu a pochopenia od nikoho nezažila byt jeho princeznou (takto ma nazýva) byť pod niekoho ochranou. Som mu za všetko vďačná je milý pozorný dal mi aj krásny darček k narodeninám aj ku každému sviatku. No neľúbim ho. Vyčítam si to. Prečo to je tak ze už keď príde normálny chlap tak tam nie je iskra. Neviem si predstaviť okrem objatí aby sa ma inak dotýkal. Nechcem byť s niekym len preto aby som nebola v živote sama ale čo ak toto je jediná príležitosť niekoho mat? Čo keď taky zlatý už nepríde? Ved ich veľa nie je. Na druhej strane nechcem mu ublížiť. Ako by ste sa zachovali vy? On to berie že sme akoby vo vzťahu alebo že máme k tomu blízko. Ako prebieha vzťah a ako sa do neho vstupuje sme si vysvetlili na začiatku takže asi vie že ja to vnímam inak... Poraďte

Strana
z2
annamarin
27. jan 2023

Záleží od okolností. Môj ex bol tiež takýto. Choval sa ku mne jak ku princeznej, ked ma chcel získať a aj ked som ho odmietala, tak sa nevzdaval. Depkaril, plakal, snažil sa pre mňa urobiť čokoľvek. Ja som po pol roku akokeby "otvorila oči" , že toto by pre mňa nikto iný nespravil. No a tak sme sa dali dokopy a on so všetkým prestal, lebo uz bol spokojný, že ma získal. Zrazu bol z neho len obyčajný chlap, ktorý sa mi ani tak od začiatku nepáčil. 😄

karolinakr
27. jan 2023

@annamarin 😅vsak toto..hned jak ju ziska, prestane s tym..

sima338
29. jan 2023

@annamarin Presne.

oskvarka
11. máj 2024

Ja by som to ukončila kôli nemu veď to je voči nemu nefér...zažila som podobné ..žiaľ niektorý ľudia sa k sebe asi nehodia... A áno riskuje s že si nájdeš muža klasickejsieho nerantickejsieho ...možno aj menej ako by si túžila ale ak tam tá chémia bude bude to iné...aj môj chlap je trochu polienko...aj pre neho som princezná ale nie až taká s klapkami na očiach
..ono to je aj unikajúce toľko lásky a pozornosti bez chémie...mňa to desilo..

oskvarka
11. máj 2024

@annamarin 😂haha aj toto som zažila ale nemyslím že toto bude ten prípad...teda aspoň sa mi nezdá...ale tak človek si pravdaže ťažko predstaví človeka s pár riadkov

oskvarka
11. máj 2024

@hankab ako toto znie super ale je rozdiel ak niekto až tak nieje môj typ a nelietajú iskrí alebo ak niekde nieje ani štipka chémie a ty si nebies predstaviť že okrem pusy na líčko by malo byť niečo viac... Proste ti to príde až nepríjemné zbližovať sa fizicky s takým človekom ...totálne neprirodzene aj keď ho máš naozaj úprimne veľmi rada ako kamaráta

oskvarka
11. máj 2024

Ale teda rozhodne som za to že dať tomu aj čas ale neísť do toho vzťahu ...že časom to možno príde...ja som mala výhodu lebo bol tichý a boli sme mladý...takže 3-4 roky trvalo kým mi to povedal (aj keď som to vedela samozrejme a nesnažila som sa to využívať lebo si to fakt nezaslúžil.)ale stále to neprišlo...napriek tomu dala som teda potom tomu šancu ale nezvládla som to ani týždeň...len to hlavne nenrchavj v rovine že on si myslí že máte vzťah a vy nie to je fakt nespravodlivé podľa mňa ...

Strana
z2