Bude verný?
Ahojte,
s partnerom sme spolu skoro 3 roky. Rozviedol sa kvoli mne po 30tich rokoch, ale bol v manzelstve viackrat neverny, dokonca ma kontaktovala jeho posledna milenka, ze s nou bol subezne so mnou. Tvrdi, ze to tak nie je, ale viacere milenky priznal. Po meste sa dokonca o nom rozhlasuje, ze je kurevnik. Momentalne spolu zijeme, semtam hadka, ale neviem, ci mu verit, ze prave mne bude verny, ked cele manzelstvo podvadzal. Sme obaja 50+.
Dakujem za rady a skusenosti.
Tak kvoli tebe sa rozviedol a ty mu neveris a sustredis sa na nejake tebe nezname zeny z jeho minulosti? Chudak chlap, uz mozno myslel, ze nasiel lasku. Vies, ak je pekny a sikovny vzdy onho bude zaujem. Ak budete spolu stastni, spokojni, nebude potrebovat inu. V manzelstve spokojny nebol. Teraz zije s tebou, vas vztah je vo vasich rukach, minulost je prec, od vas oboch zavisi ako sa budete spolu citit.
Čochvíľa sa mu možno už ani nepostaví a keď tak len ráno 🤣🤣🤣 tak keď to vtedy stihneš ty , možno už aj bude 🤣🤣🤣
@brembo nič sa nedeje, ja by som o takého muža ani bicykel neoprela, to radšej sama
@brembo no ak si priateľ autorky témy, tak ani o teba 😂
@brembo viem, to bol žart 😂
Jasné že bude verný, keď bude chorý a bude sa treba starať.... až potom
Jasne že ti bude verný 👌

@vilma7 ja by som sa na to nespoliehala. My sme mali takého suseda a obchytkával ešte aj opatrovateľky 🙈