icon

Často hovorí o iných

18. sep 2023

Dobrý deň, rada by som si vypočula váš názor. Trápim sa nad tým už dlho a neviem, či to náhodou len nezveličujem. Aký máte názor na to, keď váš partner často hovorí o iných a stále si niekoho obzerá? A tým často myslim niekoľkokrát do dňa. Ja si myslím, že je normálne obzrieť si niekoho, ale príde mi cez čiaru, keď sa ku tomu pridá aj nejaký ten povzdych so slovami och, ci bože, ty kokos... keď ma ešte ani nevníma a neodpovedá na otázky. Toto by som ešte nejako prekusla, nie je to až také... lenže keď mi napríklad hovorí o svojich kolegyňach, je mi do plaču. Stále je to len... dnes som robil s tou a s tou, ona ma takú dobrú riť, ona je fest krásna, ma krásne vlasy, peknú tvar, takú som ešte poriadne nevidel, dneska mala vlasy spravene kus ináč ale veľmi jej to pristalo... ku tomu je tu ešte jedna známa ktorú stále spomína. Par mesiacov do zadu bol pomáhať kamarátovi a bola tam aj jeho žena s kamarátkami. Mala som prísť aj ja ale nemohla som. Trochu tam popili a dal sa do reči s jednou z nich. Objal ju okolo pliec a chytil za stehno. Nahol sa ku nej že ju pobozká ale stopol sa. Viem to, lebo sám sa mi ku tomu priznal a tiež ku tomu že sa mu veľmi páči. Odvtedy spomínal stále len akú má dobrú riť, aká je nádherná, aký má krásny úsmev, vlasy, postavu... Dokonca sme boli na jednej spoločnej akcií kde bola aj ona a naozaj som si dala záležať na tom, aby som vyzerala pekne. Lenže žiadnej pochvaly som sa nedočkala. Teda áno, ale až po tom čo mi neskôr doma povedal ako dnes krásne vyzerala tá žena. A že mne to tiež pristálo. Požiadala som ho aby s tým prestal, lebo mi to ubližuje, preplakala som kvôli tomu toľko noci, či už sama alebo ma videl on ako plačem. Obmedzil to, teraz ju spomenie len niekedy ale stále to uhrá na srandu. Lenže keď si dame spolu víno alebo keď vypije pivo tak to je stále toto iste, dokonca mi povedal že sa zamiloval.. ona ma už niekoho iného a keď sa to dozvedel prišlo mi že ostal dosť zaskočeny. ja neviem či to len preháňam ale veľmi sa nad tým Trápim. Potrebujem si vypočuť niekoho názor lebo mi z toho asi pukne srdce. Ide aj o to že mne takmer nikdy nepochváli ako vyzerám. Stále len vraví aké je krásne keď ma žena kučeravé vlasy alebo keď má čierne vlasy, keď ma krásny úsmev, väčšiu riť, prsia a pod.. lenže nič z toho čo povie o vyzore sa netýka mňa. Vlasy nemam čierne a čo sa tyka postavy tak je to taký normál. Akurat mi pride že mam vačsie stehna.. Mne povie málokedy že sa mu páčim ale o ostatných počúvam hotové básne. Snažím sa na sebe pracovať, byť v pohybe, udržať si postavu, prešla som na inú kozmetiku aby som mala krajšiu pleť. Pomohlo to ale mam pocit že to nestačí, pripada mi že sa mu už takmer nepáčim.

Strana
z4
anonymanonym
18. sep 2023

Ja som velmi otvoreny clovek a nemam problem, ak predo mnou muz pochvali vzhlad inej zeny. Ale toto co opisujes je velmi cez čiaru 😔 Neprehanas. Ponizovalo by ma take spravanie od partnera. Od toho neustaleho extremneho ospevovania inych zien, cez to ze teba pochvali minimalne az po slova, ze sa zamiloval (to je uz uplny strop 😯).. Nic z toho nie je normalne od milujuceho partnera. Nevazi si ta.

Mrzi ma, ze sa trapis. Uplne z tvojich slov citit bolest, ale v takomto vztahu by som dalej pokracovat nechcela. Zasluzis si muza, ktory si ta bude vazit ❤️ Prepac, ale tento je proste debil...

kluska
18. sep 2023

odid, tento tu ta skor ci neskor podvedie. Zatial nemate deti, nemas postavu po porode, bude len horsie. Jeho zaujem ide niekde inam a nikdy sa pri nom nebudes citit ako dost pekna, dost chuda, dost kucerava, dost ...

monikkatt
18. sep 2023

Ani som to nedocitala... takeho chlapa by som nechcela ani za nic. Nie je zle sa pozriet raz za cas ked uvidim niekoho fakt pekneho, nezvycajneho. Ale vzdychat a ochkat nad kazdou mi pride uplne na hlavu. To vazne chces pocuvat do konca zivota takeho debila?
Ja by som si z neho spravila srandu, roztapala by som sa nad kazdym chlapom co prejde okolo, vzdychala, jajkala.. a potom by do ho poslala do certa, otvorila sampus a uzivala si to ticho bez neho 😃

rebrambora
18. sep 2023

Ja som typ zeny, kt vie ocenit skôr zensku krasu, ako muzsku. Vela krat som ja prave ja ta prva, ktora si niekoho vsimne a okomentuje skory ako moj muz. Komplimenty ale pocuvam cele dni.
Toto co ale rozpisujes je velky extrem. Je sice fajn, ze je uprimny, ale vy nieste kamarati, ale par. Nepreplac prosim ta noci (a neskôr urcite aj dni) kvoli nevyzretemu muzovi, co si ta nezasluzi. Urcite ma pre teba zivot pripraveny niekoho lepsieho.

olimuc
18. sep 2023

Nemate deti a snad ani ine zavazky, tak na co si s nim. Nech sniva o hocijakej zene a spinave trenky si moze Prat aj sam. Ty wa len trapis, nemas preco, max kvoli tomu, ze s nim stracas cas

linduska86
18. sep 2023

Niesi za neho vydatá ?
Nemáte spolu deti?
Máš prácu - si samostatná ?
Tak neviem prečo si s takým *ujom ?

mrva
Autor odpoveď zmazal
miroslava21
18. sep 2023

Uf velmi zle sa to cita, velmi smutne ze o inych zenach dokaze basnit a vychvalovat do nebies a teba ledva pochvali. Malo by to byt naopak. Toto co robi tvoj priatel urcite nie je vhodne a ani normalne. Ja velmi pochybujem ze sa zmeni, a ty si uvaz ci chces mat takyto vztah plny trapenia.

taminka1986
18. sep 2023

No to je cisty chuj toto,rychlo sa ho zbav.

0silvia0
18. sep 2023

Slintavy imbecil. Kvoli tomuto sa trapit, to nemyslis vazne. S rozbehom kopnut do prdele, ale som sa nasrala takto rano🙄

h2
18. sep 2023

Načo ti je taký pako?! Kopnúť do prdele a nech si slintá, za kým chce!

ruzovakrava
18. sep 2023

A teraz nám prezraď prečo s ním si. Ponižuje ťa jeho správanie, živíš sa hádam sama, zlaté vajcia neznáša. Aký dôvod ťa drží pri takomto človeku? Už ani hodinu navyše by som s ním nezostala po týchto ochkaniach 😵 neskutočný primitív, máš na viac, hlavu hore

helen_167
18. sep 2023

Uz by nebol moj patner.

ruxandra
18. sep 2023

Povedat svojej partnerke, ze sa zamiloval do inej.. a ty to v pohode prekusnes?!

Asi je s tebou len pre to, ze ta “ina” nie je volna. Alebo nevie, co take ma este povedat, aby sa ta zbavil. Naber svoju hrdosť a posli ho do pekla. Ked sa mu teraz pacia vsetky ostatne viac ako ty, tak myslim, ze cim dlhsie s nim budes, tym to bude horsie..

puertorico
18. sep 2023

Podľa mňa s tebou nechce byť a už ti to robí naschvál , len aby si sa s ním rozišla. Ak bývate spolu, odíď, alebo mu pobaľ veci a povedz nech si ide za nimi . Vieš pre koľkých mužov by si bola ty tá dokonalá ?
A ešte sa ponižuješ a snažíš sa byť lepšia pre niekoho , kto o teba vôbec nejaví záujem a robí si z teba srandu

kika147
18. sep 2023

No do riti! Je to poriadny imbecil. Pri takýchto rečiach by som mu riadne naložila a to že niekoho už obchytkaval no fuj 🤦🏾‍♀️ ja mam fakt len otázku na teba , prečo ? Prečo? Prečo si s ním? Nič preňho neznamenas nemá ta ani rad tak prečo?!!!!Lubis ho? Ako sa dá ľúbiť takého debila 🤦🏾‍♀️

autor
18. sep 2023

On stále vraví, že ma miluje a chce so mnou byť. Že ma s druhými len podpichuje. Lenže to podpichovanie nie je stále. Vidím keď to robí nechtiac a kedy len srandu je lebo ma chce nazlostiť

marion30
18. sep 2023

Toto nieje normálne a myslím že žiadnej žene by sa to nepáčilo.neváži si ťa vobec

ankare
18. sep 2023

On nie je normálny. A Ty ak nechceš skončiť na psychiatrii, odid. Čo Ťa pri ňom drží? Takto sa zrelý muž nespráva.

mamamasama
18. sep 2023

Tento prispevok myslis vazne??? 😬😬😬 Máš obrovsku mieru tolerancie. Ja nemam, ale moj muz ma voci mne obrovsku mieru rešpektu. Nedovolil by si pri mne ocumovat ine zeny, nie to este komentovat. Tvoj exemplar je chrapun, ktory si ta absolutne neváži. Toto normalny milujuci chlap proste nerobi. Ak to este nie je tvoj manzel, tak sa prosim ta pobal a vypadni, alebo pobal jeho a nech si ide za tymi "krajsimi".

jenny224
18. sep 2023

Budem tvrdá, ale nemôžem si pomôcť. Nie, ty nie si tolerantná, ale naivná až hlúpa, ak si myslíš, že ťa skutočne miluje a pritom robí toto. Nebodaj si ho mala za stopnutie sa pri bozku ešte aj pochváliť? Je to extrém a už dávno si sa s ním mala rozísť, lebo sa bude po ženách pozerať len viac a viac (ak sa to ešte vôbec dá). Maj hrdosť a úctu, tvoj muž resp partner má skladať komplimenty tebe, nemáš ich počúvať o iných ženách.

sense
18. sep 2023

A čo miluješ na ňom ty.... Ja by som mu nastavila zrkadlo ak by nepomohlo dovi... Nemáte deti, nič ta pri nom nedrzi

ema22270
18. sep 2023

Toto je DNO.
Samozrejme, kazdy sa pozrieme, ci na ulici, vo filme, na niekoho, ale kazdy den o tom tliachat? Nemyslis vazne. By som ho niecim asi ovalila, obrazne. Neviem si to predstavit.

kika147
18. sep 2023

Muž ta nemá čo s takými rečami podpichovať🤦🏾‍♀️ strašne to fakt chces toto celý život počúvať? Ak už dokázal sa s niekým “skoro” bozkávať tak čo bude po čase? “Skoro” zasunie do inej ! A ako ta môže milovať keď sa “zamiloval” do druhej ? Vážne mu dokážeš veriť keď pri prvej príležitosti obchytkaval druhu? Máj sa rada aspoň ty troto si nezasluzis! Po rokoch sa ti zmení postava jemu hrabne ešte viac a bude ta ponižovať za všetko a druhé budú bohyne to sa chces trápiť celý život? Potom budes rozmýšľať nad rozchodom ale budú deti a zas s nim ostaneš kvôli deťom a budes si nadavat prečo si bola taká blbá a neodišla skor

moonlight1210
18. sep 2023

Humor je potial humor, pokial s nim obe strany suhlasia, chapu ho a bavia sa nim. I keby slo o vzajomne podpichovanie.

Ak ty nesuhlasis, daj to jasne najavo slovom a hlavne cinom.
Neveris, ake obrovske ucinky ma cin, pre ktory sa rozhodnes, stojis si za nim a neustupis ani o krok, aj keby sa o zem plieskal, vysmieval ta, nadaval ti, obvinoval ta, ze si hlupa a nic si nepochopila, atd.
Neustupis, aj keby zo seba robil toho “rozumneho” a ze je rad, ze on ta “odhalil” a “zbavil sa ta”.
Beztak po case zas len dolezie. Taki ako on nevedia prezit, ako dostali po nose a vypiekli so sebou.
Dokonca, zrazu po case hovoria, ze si jedina uzasna zena, aku stretli a ine trapne kecy. Len preto, ze si proti nim obratila ich vlastne chovanie. Kedze ostatne zeny po tebe naivne hrali podla ich pravidiel.
Uz len sledujes, ako odvadza tu dalsiu po tebe, ked tebe tajne vypisuje, ze lutuje, ze ta stratil. A zrazu vidis, akeho bezcharakterneho muza si sa zbavila.

Uprimne, mne pride, ze to robi, lebo si neveri. Umelo ta udrzuje v strese. Nuti ta tocit sa myslienkami okolo neho. Aby si mala pocit, aky je on hodnotny, nepolapitelny, ze ti moze kazdu chvilu ubziknut, ale milostivo ostava s tebou, tak sa mozes citit pozehnana.
A ty v podstate s nim tuto hru hras, podla jeho pravidiel, ktore ani nepoznas. Ved ani nevies, kde ma realnu hranicu toho, co este povie a urobi (a podla mna ani on nevie, co si este chce dopriat a skusit. Ide podla toho, co vidi, ze mu este preslo u teba.).

Takze bud sa prestanes bat toho, ze ho mozes stratit a zacnes sa jeho humoru branit, alebo potom zialbohu, nie je ti pomoci. Tak to trp.

Ale pamataj - ak sa chces ucinne branit, musis bezpodmienecne najprv prijat fakt, ze sa mozete aj rozist.
Nie je nic hlupejsie, ako sa zacat branit, a ked on vytiahne najvyssiu kartu (zacne sa chovat akoze uz zvazuje inu partnerku), tak vystrasene cuvnut, stiahnut chvost, sklopit usi a poslusne neriskovat jeho nevôľu, len aby ta nebodaj neopustil.

tanyag
18. sep 2023

Z takých mužov mi je na 🤮
A smutné je, že ich je čím ďalej, tým viac (viď príbehy na MK) - ak to nie je vymyslené, pretože neverím, že jedna rozumná, inteligentná žena bude trpieť takého "srandičky" svojmu partnerovi.

miroslava21
18. sep 2023

Ani taketo podpichovanie nie je v poriadku, to dokaze len nevyzrete decko a nie seriozny chlap

januska12323
18. sep 2023

Podpichovanie by to bolo ak by jednej pochválil rit a potom napr. chytil teba ale tvoja je krajšia. Toto je obyčajný somár a ty ešte väčší keď s ním stále ostávaš. Otestoval, že komplimenty a skoro nevera ti nevadí tak nabudúce sa s ňou môže aj vyspať a ty stým budeš v pohode.

monikkatt
18. sep 2023

On ta miluje? Len ta podpichuje? 😄
Ty musis byt riadne zufala ked si s takym k*kotkom

mk22
18. sep 2023

Ze podpichuje 😒
Keď tvrdí že ťa miluje, tak nech sa tak sprava.
Keby ta miloval, tak to cítiš, vidíš, počuješ.. Ma očí pre teba, si jeho modla, chváli teba.. A nie ze teba ani nepochvali, dokonca ta robí smutnou a ešte musíš počúvať ódy na iné ženské.
Posli ho za všetkými z ktorých je unesený..

Strana
z4