Často hovorí o iných
Dobrý deň, rada by som si vypočula váš názor. Trápim sa nad tým už dlho a neviem, či to náhodou len nezveličujem. Aký máte názor na to, keď váš partner často hovorí o iných a stále si niekoho obzerá? A tým často myslim niekoľkokrát do dňa. Ja si myslím, že je normálne obzrieť si niekoho, ale príde mi cez čiaru, keď sa ku tomu pridá aj nejaký ten povzdych so slovami och, ci bože, ty kokos... keď ma ešte ani nevníma a neodpovedá na otázky. Toto by som ešte nejako prekusla, nie je to až také... lenže keď mi napríklad hovorí o svojich kolegyňach, je mi do plaču. Stále je to len... dnes som robil s tou a s tou, ona ma takú dobrú riť, ona je fest krásna, ma krásne vlasy, peknú tvar, takú som ešte poriadne nevidel, dneska mala vlasy spravene kus ináč ale veľmi jej to pristalo... ku tomu je tu ešte jedna známa ktorú stále spomína. Par mesiacov do zadu bol pomáhať kamarátovi a bola tam aj jeho žena s kamarátkami. Mala som prísť aj ja ale nemohla som. Trochu tam popili a dal sa do reči s jednou z nich. Objal ju okolo pliec a chytil za stehno. Nahol sa ku nej že ju pobozká ale stopol sa. Viem to, lebo sám sa mi ku tomu priznal a tiež ku tomu že sa mu veľmi páči. Odvtedy spomínal stále len akú má dobrú riť, aká je nádherná, aký má krásny úsmev, vlasy, postavu... Dokonca sme boli na jednej spoločnej akcií kde bola aj ona a naozaj som si dala záležať na tom, aby som vyzerala pekne. Lenže žiadnej pochvaly som sa nedočkala. Teda áno, ale až po tom čo mi neskôr doma povedal ako dnes krásne vyzerala tá žena. A že mne to tiež pristálo. Požiadala som ho aby s tým prestal, lebo mi to ubližuje, preplakala som kvôli tomu toľko noci, či už sama alebo ma videl on ako plačem. Obmedzil to, teraz ju spomenie len niekedy ale stále to uhrá na srandu. Lenže keď si dame spolu víno alebo keď vypije pivo tak to je stále toto iste, dokonca mi povedal že sa zamiloval.. ona ma už niekoho iného a keď sa to dozvedel prišlo mi že ostal dosť zaskočeny. ja neviem či to len preháňam ale veľmi sa nad tým Trápim. Potrebujem si vypočuť niekoho názor lebo mi z toho asi pukne srdce. Ide aj o to že mne takmer nikdy nepochváli ako vyzerám. Stále len vraví aké je krásne keď ma žena kučeravé vlasy alebo keď má čierne vlasy, keď ma krásny úsmev, väčšiu riť, prsia a pod.. lenže nič z toho čo povie o vyzore sa netýka mňa. Vlasy nemam čierne a čo sa tyka postavy tak je to taký normál. Akurat mi pride že mam vačsie stehna.. Mne povie málokedy že sa mu páčim ale o ostatných počúvam hotové básne. Snažím sa na sebe pracovať, byť v pohybe, udržať si postavu, prešla som na inú kozmetiku aby som mala krajšiu pleť. Pomohlo to ale mam pocit že to nestačí, pripada mi že sa mu už takmer nepáčim.
Mám len jednu otázku: prečo si s ním?
A nie, nemiluje ťa...inak by sa takto nesprával
Tak aj tu sa nájdu ženy ktoré takéto chovanie považujú za normálne a dokonca to označia ako komplimenty 😏
Premna je to totálne úbohé chovanie a s takým chlapom by som nebola ani za nič.. znie to riadne uchylne..
Co vravi, by ma nezaujimalo. Teda tie reci, ze Ta miluje a chce s Tebou byt. Pravda je taka, ze Ta nemiluje a nechce s Tebou byt. Nabuduce mu povedz, ze Ta nezaujima, ktora ma aku rit, ze aj Ty mas rit a ak este chce, aby ta rit s nim sedela na jednom gauci a spala s nim v posteli, tak s tym ma ihned prestat. Naco mu hovoris, ze Ta to zranuje, tutu mutu. Rovno narovinu, vsak si z Teba robi prdel. S necitlivym neempatickym hovadom sa neda normalne rozpravat.
Ak teda niekto povie že to považuje za normálne tak sa ti ulaví, odrazu ti to prestane vadiť a budete žiť šťastne až do smrti?
Si veľmi naivná žena, prepáč. Treba sa za takého muža vydať, mať minimálne dve deti a žiť celý život v nestasti. A keď budeš mať náhodou zlú postavu po deťoch, tak ta opustí aj sám. Nedajbože keď sa objaví nejaká vraska vekom. Poznám veľa náročných zien ktoré sa držia zlých chlapov ale nebudem ich ľutovať. Každý má možnosť vybrať si a ešte k tomu nevydata bezdetná žena.
Toto by som nedokazala pocuvat ani na vikendovej chate od nejakeho znameho, ktory by mi bol ukradnuty 🙈 Pride mi to sexisticke, neokrochane a primitivne. Ako toto mozes trpiet od zivotneho partnera? Ved on sa s tebou bavi ako s pribrzdenym kamaratom na pive, je to nechutne. Fakt 2 dni by toto robil a uz by sme nebyvali na jednej adrese…
Prepáč ale je to trápny debil a že podpichovanie…ktorá žena by toto chcela stále počúvať od svojho priateľa
Mas tu uz 2 strany nazorov zien, ktorym nepride normalne jeho spravanie, tak porozmyslaj preco ho vlastne vlastne obhajujes. Lebo najprv napises ako ta zranuje a zaroven po komentoch napises ze on ta vlastne miluje a nerobi to stale.
je to nezrely pako, znižuje ti len sebavedomie.. naco ti je taky chlap. Predpokladám že máte tak 16.
Wow, môj si toto nedovolil jediný raz keď ti mám pravdu povedať. Za 7r nikdy nepovedal, že je nejaká žena krásna, pritom samozrejme že sú. Vzdy som ja ta, kto takto inú ženu zhodnotí, nikdy nie môj chlap. A ešte keby to robil ako ty píšeš, pre mňa by to už bol bývalý. Príde mi to neúctivé, bezcitné a naozaj úplne odveci.
Verím, že ti do života príde niekto kto si ťa naozaj bude vážiť 💕
keď ťa "len" podpichuje, tak začni podpichovať ty jeho. Začni básniť o kolegoch, susedoch, partneroch kamošiek... akí sú zlatí, milí, aké majú sexi zadky a predky, mužné hrude, hebké vlasy, ešte sú šikovní, v posteli nenásytní atď. Miesto toho ty sa trápiš? Kvoli takémuto hovädu?
No mne sa toto vobec nepáci, co si sem opísala.... . Neviem , ako bývate, ci spolu, pochopila som ze je to partner, nie manzel, su vselijakí, ale tak, ked sa dá , nejako ho vynechat, vynechávat, odsuvat..., skusit si hladat niekoho iného.
Ja nechapem ako mozes byt v takom vztahu, co nemas kam ist?
Skúsil by a poslala by som ho kade ľahšie. Je to tvoj muž alebo kamarát? Načo si s ním keď ma za potrebu toto robiť? Až mi je zle z toho
To je už iný vyšší stupeň debila 🤣to už je šľachtenie,a teba mi je úprimne ľúto ,že vôbec toto voči sebe dovolíš
Ďakujem, že ste si našli čas a odpovedali mi... niekto sa pýtal ohľadom veku, ja mam 20 a priateľ 24. Nemáme spolu deti ani nebyvame v spoločnej domácnosti. Sme spolu 2 roky a musím povedať že už dlho to medzi nami nie veľmi ružové. Tak ako ma na tom podiel viny on, tak aj ja. Samozrejme každý v niečom inom. Ak mám pravdu povedať bolo to medzi nami už aj horšie, ale trochu sa to zlepšilo. Sadli sme si a porozprávali sa o veciach, ktoré nám na tom druhom prekážajú a je potrebné ich zmeniť. Jednou z mojich podmienok bolo aj obzeranie iných žien. Obmedzil to trochu, to musim uznať. Ale jedine v tom smere že nevydava rôzne "pazvuky" keď ideme po ulici a vidí niekoho... Obidvaja sa to snažíme dať do poriadku, tak ako to bolo na začiatku. Len mam pocit, že nám to ani nemôže vyjsť. Názory sa nám rozchádzajú vo veľa smeroch ale nedá sa povedať že snaha tam nie je. Komunikujeme spolu, skúšame to nejako "zlepiť" ale stále prichádza niečo čo nás rozdeľuje. Možno som naivná a hlúpa ale ostávam preto, lebo ho milujem a kým sa rozideme skúšam vyčerpať všetky možnosti. Uvidím ako to pôjde medzi nami, zlepšiť sa to môže stále. Ale nepopieram aj tu možnosť že to môže byť ešte horšie... som si toho vedomá ale aspoň budem mať kľudne svedomie že som spravila všetko čo som mohla.
Autorka, v podstate ta chapem aj nechapem zaroven. Ver mi,ze ta prava laska ta este len stretne. Ked som mala 20 som si tiez myslela ako toho mojho milujem. Stvaral a vravel hrozne veci, ale tiez som si vravela,ze spravim pre to vsetko. Co ti vsak chcem povedat je,ze zbytocne stracas drahocenny cas s niekym, kto si to nezasluzi. Zbytocne mu budes dohovarat. Keby ta miloval vobec by si toto nedovolil. Je to blbec. A ver mi, ked spoznas niekoho, kto ta bude fakt milovat pocitis ten rozdiel a povies si,ze preco si v 20tke vobec s takymto zabijala cas.
Keď budeš staršia, budeš sa na sebe smiať, aká si bola hlúpa.. Bojovala, čakala..
Skoda tvojho času.. Keď chlap miluje, vyzerá to úplne ináč.
Teba to ešte len čaká.. Ešte to len zažiješ.. Toto je nejaký blb ktorý pretahuje očami kazdu rit ktora prejde okolo.
A ty tu opisujes ze robíš všetko pre záchranu.. Ty??
no, máš super gramatiku, to je add1 🙂
add2 - toto obhajuješ iba preto, lebo asi nepoznáš nič lepšie. asi ti je už prirodzené, že si submisívna, pritakávaš, že ho prosíš. dievča, halo ? môžeš sa prosím ta vzchopiť ? normálny muž vidí iba teba, nie všetky okrem Teba. nemas ani jeden dôvod toto trpiet. žiješ tie najkrajšie mladé časy. to ani nie že sa rozíd. to normalne zablokuj, pošli doprdele, venuj sa sebe, pracuj na sebavedomí. stretávaj sa s ludmi ,spoznávaj ludí, a proste ži ! nepreživaj s takymto niktošom ♥
@banderaska29 súhlasím do bodky.
20r ma lietať, žiť a nie lepiť vzťah, sama vidí, cíti, že to nie je ono..
Stále prichádza niečo, čo nás rozdeľuje.. To mi je veta, ale tak miluje ho 🤔
@mk22 áno, ale láska nie je všetko a to v tomto jej veku a asi aj poblázneniu nikto nevysvetlí tak, aby pochopila, že vztah je láska a potom ďalších asi 20 vecí, aby to mohol byt vztah na plnohodnotnej úrovni.
@banderaska29 áno 20r.sa na vzťah. Bude pozerať. Úplne ináč ako my 40+
Musi na to prísť sama.
Nemá s čím porovnať, ako si napísala, nepozná nič lepšie.
Preco je teda s tebou keď sú všetky také iné úžasné? Ty mu urobíš veľkú službu,keď sa zbalis a odídeš..Namiesto toho plačeš po nociach do paplonu,načo je to dobré. Je otázkou casu, kedy ta podvedie..namiesto fnukania chod baliť..
Aha, keby to písala utrapena 30.tka,tak baby radte.
Ty mas 20.,uz dnes si ho mala kopnúť do riti, nech ide užívať všetky tie krásne rite, prasak debillny. 🐖🐖🐖
Vieš čo.... takému chujovi (pardon za výraz)by poriadne kleslo ego keby si začala ty robiť to isté ... a keby si naozaj spoznala a zaľúbila sa do iného tak jedine vtedy by možno sa spamätal..... prepáč ale až mu to prajem aby sa mu vo vašom vzťahu presne toto stalo lebo očividne k tebe nemá absolútne žiadnu úctu a rešpekt.....neváži si ťa
Netráp sa s takýmto chlapom v tvojom veku,užívaj si niekoho s kým ti je dobre a nie toto..uvedom si,že takýto chlap sa nikdy nezmení

ak tato tema vymyslena neni tak zakladatelka temy prosim odpovedz nam.... naozaj ale naozaj si tak nesebavedoma, zufala, neambiciozna, osamela a nechcena masochistka??? lebo toto su vlastnosti ktore pripisujem zene co ostane s takymto odpadom a pomaly sa odpadom stava aj ona.... ty nepotrebujes radu, potrebujes odist