Chalan sa pýtal, či ho spravím. Ako by ste reagovali?
Dobrý deň, chcela by som počuť Váš názor. Mám okolo 20 a druhýkrát som sa stretla s jedným chlapcom. Asi u rovesníkov to je normálne,že sa prvýkrát vonku aj spolu vyspia. Ja to neodsudzujem,ale mám svoj názor ako veci chcem. Nechcem s nikým spať ani ho urobiť rukou, keď sme sa druhýkrát stretli.Chcem sa opýtať je to vôbec v pohode,že sa ma to chalan pýta či mu to spravím tak skoro? K tomu ešte povedal,že bozkávanie a objimanie robia kamaráti,nie niekto kto chce ísť na vážno. Nemám skoro žiadne skúsenosti s opačným pohlavím. Dakme tomu kedy sa po pýtali vaši priatelia/manželia či ich spravíte ? , Vážne som trochu zmätená. Proste ti chalani mi prídu dnes zúfalý. Keď sme šli na pizzu ani som nepočula,že by mi poďakoval, platila som ja. Ten chalan ma možno fajn názory,ale úplne to na možný vážny vzťah ak by sa darilo nevidím. Vadilo mi tam viac vecí. Nehovorím,že som dokonalá. Celkovo moc sa do týchto vecí nehrniem. Pýtam sa aj seba či som v tomto pohode, mám pocit,že je u mňa toto inak ako počúvam od ostatných dievčat alebo príbehy. Niekedy si prídem,že som zastaralá. Je to podľa mňa skoro sa to pýtať baby s ktorou sa málo pozná. Naozaj človek potrebuje toto, aby človeka bral ako možnosť na vážny vzťah ?🤨🤔
Pardon za chyby a prajem pekný deň.
zastarané
A tak hádam je už "urobený" - rodičia ho "spravili" aj keď podľa tej otázky vyzerá skôr ako "nedorobený", či len "neprebudený" (Ondráš Machuľa - či ako sa volal. Toto ako fakt?! Sa ma to spýta, tak mi očné buľvy vyletia, či zle počujem ...
Tomuto borcovi by som už ani len neodpisala na správu a ty pre si pre budúcnosť zapamätaj, že na rande nemáš platiť ty. Keď to tipek nezatiahne celé, tak max 50/50.
Určite máš na lepšieho 😁
Maj svoju cenu a hrdost. Ak ta miluje nema problem pockat. Ak by ste boli manzelia, tak to by bolo pre neho v pohode sa s niekym inym bozkavat a objimat?
Nie je to vobec normalne.
Keby sa to spyta mna, ani nedostane odpoved, v momente by som zmizla a vsade ho zablokovala. Neudrzuj s nim viac kontakt. Urcite mas na viac nez na takehoto chudaka.
Buď sama sebou.Ide mu o sex a potom ťa odkopne.
Je to chrapúň, ruky preč od neho. Iba Ťa využíva, neváži si Ťa. Nech má reči aké chce. Keby bol normálny, nenechal by ženu platiť a nepýtal by služby ako v bordeli. Nie, nie, vnímaš to správne, celé zle. Pošli ho kade ľahšie. Ver mi, stále existujú chlapi a chlapci, ktorí si vážia ženy. Džentlmeni, čo netlačia do sexu. Lebo takto, ako henten, sa správa iba chlap, ktorý to s Tebou nemyslí vážne a iba si chce užiť. Veru za nič, ani keby bol posledný na svete. Ja som zažila viackrát v Tvojom veku vyslovene romantickú lásku ako z rozprávky. A nik ma nikdy netlačil do jeho urobenia. Fuj.
poslala by som ho kade lahsie, nechapem, ze akoze dnes ti chlapci ak keby nemali stipku chochmesu, kokso!
Lopatou by som mu tresla po tom malom kolibríkovi, čo má medzi nohami 😝 Hneď by sa urobil, debil...
neverím, že toto písala 20 ročná .. mne príde zúfalé ísť s takým truľom na druhé rande či čo to bolo
No myslim, ze skusenosti mas... preto sa nedas takymto blbom napalit. Nie to co opisuje nie je pravda, ani to ze sa kamarati stiskaju a bozkavaju :D ani to ze ho mas urobit na prvom rande. Vymen ho za niekioho vyspelejsieho :D A ak nieco chces svojim sposobom, tak ani o tom nepochybuj. Ja teda nie som proti sexu na prvom rande, ani na druhom ani desiatom, ale v pripade, ze to chcu obaja a su na to mentalne vyzreti.. a nie ako pubertaci 16 rocni...
neni to normalne urcite, keby to mne povie, tak by som ho poslala *dop*** aka otazka taka odpoved! 😄 a tu pizzu si kvoli comu platila ty? ci chcel len "urobit" a nazrat sa? 😄prasaku!
Chlapec skusil...
Ja mam 35 a na podobnych "gentlemanov" som narazila aj pred 15 rokmi. Och, ta urazenost, ze na prvom rande nebol sex, lebo vsak zaplatil za kofolu...
Odpoved na podobne otazky bola z mojej strany nie a aspon som sa nemusela bat, ze bude nastojit na tom, aby sme si to zopakovali😀
Debili vzdy boli a vzdy budu a niekedy musis skusat a brodit sa bahnom, aby si narazila na zlato.
Len nezahadzuj svoje presvedcenie a nenechaj sa dotlacit do nicoho co nechces.
@titla keby len pred 15timi.. do dnes spominame so spoluziackami ake to boli casy, ked sa k internetu naozaj dostali len chlapi ako ITckari a pod. 😀 V momente ako to zacalo byt "masove" sa s tymto roztrhlo vrece... a samozrejem medzi pubertakmi zo sidliska to bolo uplne normalne,ale to sme sa vacsinou s tymi individuami aj poznali. Najvacsie soky som teda ja osobne mala iba od tych "cudzich" co s tymto vyrukovali :D
Ach, chcela by som mýt dcéru ako si ty 😊 netráp sa tým ako sa to ma či nemá, necitis to, tak to nerob. Reči ako sprav ma nech si strčí za klobuk a urobí si to sám. Keby to myslel vážne, počkal by na to, keď by si bola pripravená hlavne ty a šiel by na to isto citlivejšie a nie jak bujak 🤦🏼♀️ Buď kľudne staromódna. Raz to ten správny chalan a tiež TY oceníte 🍀
@bennn Páči sa mi tvoje zmýšľanie, môžem napísať ss ?
Ide mu len o sex, nezaujímaš ho ako človek a sama si si odpovedala ako to citiš nechať takého inej ktorej také zaobchádzanie nevadí, určite nájdeš niekoho kto ťa bude chceť naozaj spoznať..len treba počkať určite takí sú a nie mňa sa to neopýtal žiaden chalan ani po dlhšom čase nie že na druhom stretnutí, išlo to nebola dávna doba teda určite to nie je nirmálne ted aje ale u takých ktorí hľadajú rýchlu známosť kvoli sexu ale nie u toho kto hľadá nirmálny perspektívny vzťah..
Mna sa to nikdy nepytali. Jeden sa na mna raz vrhol na luke pri prechadzke a zacal si stahovat gate a ja nanho kukam,ci mu nehrabe. Bolo po romaniku,viac som s nim nesla. Niezeby som sex nemala rada,ale chlap si musi zenu vazit a nie ju nedostojne zvalit na druhom rande. Paci sa mi tvoj pristup,vaz si samu seba a takymto individuam sa otic chrbtom. Nastastie su aj normalni chlapi
Ja som mala tiež takú skúsenosť,ale ten chlap sa ma to spýtal krátko po stretnutí cez zoznamku,kde sme si písali. Nie priamo na stretnutí,našťastie. Veľmi som mu vtedy vynadala a bol pokoj. Každý raz ukáže pravú tvár.

Tak to je vúūúl! Utekaj od neho rýchlo a ďaleko. Totálny debil.