Chce, aby som jej urobil dieťa. Ako reagovať?
Ste bežný chlap... možno malinko vzdelanejší, malinko viac vás ľudí pozná, malinko lepšie vyzerajúci, ale stále taký bežný chlap. A zrazu dostanete ponuku od ženy, ktorá vás pozná roky, no vy ju vnímate iba tak okrajovo, že chce od vás dieťa...Čítate správne... ˇAno dieťa... Ale nie iba tak. Pred mesiacom to bolo prvé rande, potom ďalšie a ďalšie a ku dnešnému dňu ich je 6, z toho 6 s prespatím. No a zrazu príde tá "ponuka", či skôr dopyt? Že aj ak neostaneme spolu, čo je veľmi pravdepodobné, keďže ja som ženatý, tak ona to dieťa chce a nebude nikdy po mne nič vyžadovať... Ako by ste sa zachovali?
Ach tie témy posledných dní,za mňa iba tretia cenová
Sú ženy, ktoré hľadajú vhodný genetický materiál.Preco nevyhoviet? Akurát, môže sa to zvrtnúť, lebo život neraz prináša prekvapenia.
no raz na vas bude dietatko hrde otec kurevnik a mamka kurva
Od teba nič nebude chcieť,iba od tvojej ženy
Málinko padnutý na hlavu si zabudol dodať, chod za ženou a spýtaj sa jej na radu čo povie
Myslela som, ze najstupidnejsiu temu dnes zalozil Nestastnik a ajhla!! Malinko vzdelanejsi, malinko pohladnejsi chlap ho prekona 😅
Malinko vzdelanejsi, dokonca aj malinko nevzdelany, chlap by mal vediet, ze napriek deklaraciam matky pred pocatim po porode sa stava otcom dietata s vyzivovacimi povinnostami, ktore jeho matka moze kedykolvek pozadovat splnit. Cize len uplny tupec by na taku ponuku pristal. O tom, ze je este aj zenaty sa radsej nebudem velmi rozsirovat, ale jeho zena by bola urcite cela nadsena zo zistenia, ze jej ulpne bezny manzelicek ma v plane stat dobrovolnym darcom spermii. Myslim, ze by si ju s tym planom mal oboznamit
@anonym_autor že si hajzel...k dietatu sa nebudem vyjadrovat a urob laskavost zene a vypadni jej zo zivota
Čo my môžeme vedieť, keď s tebou nežijeme. Veď sa spýtaj na názor tvojej zeny, ona ta najlepšie pozná.
Si ženatý, 6x si sa vyspal s cudzou ženskou a ešte sa pýtaš, či ju máš oplodniť? čo znamená "málinko vzdelanejší"? že ona má 7 tried ZŠ a ty 9? hanba ti.
Nič od teba nebude chcieť 🤣
Keď ti stojí za to, že prídeš o svoju rodinu, smelo do toho. A nech sa podaria dvojičky! ak si aj málinko bohatší, priprav si cash na alimenty.
@anonym_autor ze si k*k*t, lebo podvadzas svoju zenu
@anonym_autor Vsetko si malinko, akurat si poriadna svina.
@anonym_autor že si hajzel...k dietatu sa nebudem vyjadrovat a urob laskavost zene a vypadni jej zo zivota
@anonym_927fec neber všetko tak vážne. 😆Nevidíš, že skoro všetky témy sú tu vymyslené?
@anonym_autor Vidno,ze si malinko vzdelanejsi 😂😂😂 keby si bol este trosku viac vzdelanejsi,tak by si hned poznal odpoved a nemusel sa tu strapnovat.
Keby si bol vzdelaný tak by si vedel ze nemôžeš splodiť dieťa mimo manželstva len tak ako darček a vzdať sa ho. Ak ťa aj neuvedie ako otca tak to dieťa po dovŕšení 18 rokov môže.
Kým muž nie je v rodnom liste, nemusí nič platiť ani sa o dieťa starať. Nemá však žiadnu záruku, že sa to v budúcnosti nezmení, pretože matka (alebo neskôr samotné dieťa) majú legálne nástroje, ako ho nechať do rodného listu zapísať súdnou cestou. A to dieťa má právo po tebe dediť napríklad.
@anonym_autor málinko lepší ako ostatní 🥴 žeby málinko narcis?
Naco jej blbnes hlavu a hras sa na Borissa K▪️
Keby si bol vzdelaný tak by si vedel ze nemôžeš splodiť dieťa mimo manželstva len tak ako darček a vzdať sa ho. Ak ťa aj neuvedie ako otca tak to dieťa po dovŕšení 18 rokov môže.
Kým muž nie je v rodnom liste, nemusí nič platiť ani sa o dieťa starať. Nemá však žiadnu záruku, že sa to v budúcnosti nezmení, pretože matka (alebo neskôr samotné dieťa) majú legálne nástroje, ako ho nechať do rodného listu zapísať súdnou cestou. A to dieťa má právo po tebe dediť napríklad.
@sandria a ona ho vždy môže odrbať a do rodného listu zapísať. Síce k tomu potrebuje jeho súhlas, to áno. On sa môže brániť, to áno. Ale dokázať otcovstvo je dnes záležitosť pár dní a potom sa už bude márne vykrúcať. Bola by hlúpa, keby od darcu nežiadala výživné.
Tebe dobre yebe... treba mi z teba rigať. Mal by ti niekto dzignuť perlikom po vajcach, aby si sa spametal.
Tak nasiel si si taku ubohu milenku, ze jej staci si dat urobit decko od zenateho muza 💪 Nie nie zadrzte … isti ludia by sa nemali rozmnozovat ci uz ty, alebo ona- este to premyslite 😉
Ty nebudes ani malinko vzdelanejsi, ked podvadzas zenu a este si myslis, ze milenka, ktorej urobis decko nebude od teba nasledne nic chciey
@anonym_autor keby si bol verný svojej manželke nemusíš toto riešiť. Tak ti treba.
Myslela som, ze najstupidnejsiu temu dnes zalozil Nestastnik a ajhla!! Malinko vzdelanejsi, malinko pohladnejsi chlap ho prekona 😅
Malinko vzdelanejsi, dokonca aj malinko nevzdelany, chlap by mal vediet, ze napriek deklaraciam matky pred pocatim po porode sa stava otcom dietata s vyzivovacimi povinnostami, ktore jeho matka moze kedykolvek pozadovat splnit. Cize len uplny tupec by na taku ponuku pristal. O tom, ze je este aj zenaty sa radsej nebudem velmi rozsirovat, ale jeho zena by bola urcite cela nadsena zo zistenia, ze jej ulpne bezny manzelicek ma v plane stat dobrovolnym darcom spermii. Myslim, ze by si ju s tym planom mal oboznamit
@anonym_f0d717 málinko vzdelanejší, to ako čo má namysli, že dokončil zš, alebo pomocnú? Vidno, vidno. Z jeho otázky len tak srší inteligencia.
@anonym_927fec neber všetko tak vážne. 😆Nevidíš, že skoro všetky témy sú tu vymyslené?
@katkazatka
Takže si optimista a veríš v rozum? Aj ja som - optimistická realistka 😂 a verím, že takých dilinov sa nájde dosť, veď ego! Trošičku krajší, vzdelanejší, známejší - No hotový klenot 🥰. Veď čiže by neporozmyslal Ivanko aj pekný aj múdry som!?
Ja by som mu to dopriala, dúfam má testosterónu Habakuk a supne jej aspom trojičky! To bude potom debata ako od neho nič nechce 🤣🤣🤣.
To jedným sa tak podarilo, že Elke dcérke ešte súrodenca, Hmmm, bum trojičky!
@anonym_autor
Okrem toho, že si 👑🥒 a ozaj aj ty h trošku sprostých urazas svojou témou si ešte aj úplne mimo a hlavu máš evidentne kllen má to, aby ti nezapršalo do krku.
Vieš koľké ženy mali počas tehu všetko perfektne? A buď sa niečo dovrzalo počas pôrodu alebo ultrazvuk nič neodhalil a z bábätká je pripad na opatrovanie 24/7, prípadne nedaj Boh! Sa niečo stane počas života? Ona by nebola schopná chodiť do práce aj sa starať o dieťa. To potom uvidíš ako od teba nič nebude chcieť... Alebo tiež Bože opatruj! by bolo teba takú transplantáciu pečene a podobne. Stali sa tu susedom, daroval otec, keby nie dieťa by to zrejme neprežilo...
Takže ty trošičku chytrejsi - malá domu! (ako jeden kamoš hovorí), zloz ružové okuliare a spamätaj sa. Keď už má byť tvojím životným krédom pieseň - kdepak ty ptáčku hniezdo máš, tak aspom bez trvalých následkov, aj pre manželku!
@katkazatka
Takže si optimista a veríš v rozum? Aj ja som - optimistická realistka 😂 a verím, že takých dilinov sa nájde dosť, veď ego! Trošičku krajší, vzdelanejší, známejší - No hotový klenot 🥰. Veď čiže by neporozmyslal Ivanko aj pekný aj múdry som!?
Ja by som mu to dopriala, dúfam má testosterónu Habakuk a supne jej aspom trojičky! To bude potom debata ako od neho nič nechce 🤣🤣🤣.
To jedným sa tak podarilo, že Elke dcérke ešte súrodenca, Hmmm, bum trojičky!
@svetlonos podla mna vymyslena tema. Tak ako mnoho inych. Len niektore zeny to tu prezivaju, akoby to bolo real.

Tvoja žena ti najlepšie poradí, opýtaj sa jej.