Chcem v posteli niečo, čo partner nechce
Ahojte,stalo sa vám,že ste chceli v posteli niečo,čo partner nie? Pokúšali ste sa o to opakovane alebo ste to nechali tak? Súhlasil nakoniec,dokonca sa mu to zapáčilo alebo ste nebodaj oľutovali,že ste to chceli skúsiť? Viem,že to častejšie býva opačne,že muž chce niečo a žena nie.
@zmrzlinka2021 a k čomu je táto tvoja reakcia? Chces napísať niečo k otázke,napíš,nechceš,choď ďalej. Reakcie tohoto typu fakt nepochopím.
Záleží od toho čo to je. Ak chces dominanciu, ale Tvoj partner taký nie je, tak nebude to ono. Nedá sa všetko robiť s každým, ale tak môžeš skúsiť s iným.
zalezi co .. ak si to skusila par x a nic uz by som na to zabudla.. alebo sa s nim skusila porozpravat .. sex si maju uzivat obaja ...zas ak pristupuje na ine hratky a len jedna nie uz by som sa k tomu nevracala ...
Riadim sa heslom nerob druhym co nechces aby robili tebe. Aj v sexe. Pride mi nechutne robit natlak akokolvek na toho druheho ( alebo mna) ked sme dvaja dospeli a nie pubertaci tak vieme kde su nase hranice. Ak tvoj partner nema zaujem experimentovat nechaj to tak ak je to pre teba nevyhnutnost Tak si hladaj rovnako ladeneho partnera.
A čo si ho chcela, takým pripínacím čudom vari pretiahnuť? A nechal sa?🤣
To zavisi, co to je. Pokial je to nejaka zvratenost, ani sa mu necudujem. Pripadne ak chces trojku, tiez chapem, ze s tym ma moralny problem. Natlak by som nerobila.
Raz odo mna niekto chcel vec, s ktorou som ok od zaciatku nebola. Skusila som a nie, nezapacilo sa mi to.
Sex si maju uzivat obidvaja (vsetci) zucastneni, v pohode je kazda praktika, ktora zucastnenym vyhovuje, ale kazdy ma nejaku hranicu, za ktoru nepojde a tu treba vo vyvazenom vztahu zalozenom na laske a ucte akceptovat. Je jedno ci je to hranica zeny alebo muza, ten druhy ma akceptovat ak partner povie NIE (a nevycitat mu to)
Co takeho tajneho to je? 😀
Nepokusaj sa nasilu, iba mu to znechutis a zo seba robis nasilnika. Radsej sa porozpravajte. Povedz mu v intimnej chvili svoje tuzby, ak je normalny, bude ich minimalne respektovat, ze ta nebude odsudzovat, nebude fujkat, nech by to bolo cokolvek. To ale nemusi znamenat, ze to bude chciet s tebou naplnit. Ak si dospela, pochopis to.
Pokial je to nieco, co je pre teba velmi dolezite a nevies si bez toho predstavit uspokojivy sexualny zivot, tak hladaj inde. Vobec nemusis konkretne pisat co to je, lebo tu sa aj tak pravdepodobne len dockas odsudenia od puritanok. Pre niekoho je nevyhnutny oral a pre ineho dominancia ci specificky fetis, nie je na tom nic zle, ale musia sa na tom zhodnut vsetci zucastneni 😉
počuli sme slovo bozie … amen 😉
Pokial nenapises o co ide tak len tazko ti tu poradia
Tak si teda predstav,ze teba by partner balamutil na praktiky,ktore su pre teba no-go. Premohla by si sa? Nemyslim si.
Vies co, dá sa na to jemne spýtať raz , mozno druhý raz, ale ked zakazdým nie, tak radsej nie, ako zostat bez partnera. Niekedy je viacej menej.

A prečo sa to pýtas anonymne a ocakavas, ze tu s tebou bude niekto komunikovat pod nickom?