Chlapi po 30-tke a zaľúbenie
Aké máte skúsenosti s chlapmi po 30-tke a zaľúbenim? Nie je to vekom ťažšie až nemožné? A ako to máte vy ženy?
Myslím,že je skôr zodpovednejšie. Nie ťažšie,ľahšie.
Ťažšie je to možno tým, že vekom väčšina z nás (prízvukujem, že väčšina, nie všetci) má viac rozumu a tým pádom aj vyššie nároky na životného partnera. Tiež si nemožno zamieňať pobláznenie so zaľúbením. Podľa mňa čím je človek zrelší, tým sa skôr sa zaľúbi akoby sa pobláznil. S druhým mužom máme po 40 a teda zaľúbení sme určite dosť.
Niektorí sa zaľúbia po prvom sexe, záleží od človeka, ako je nastavený.
manzela som stretla, ked sme mali 30, snad je teda zalubeny alebo minimalne bol 🙂
Nemyslim si, kedze s mojim som chodila ked oslavoval 30r a brali sme sa v 31r. Uz vedia co chcu a byvaju uz zreli.
Moji spoluziaci-chlapci na VS boli deti...rozum dostavali, ked uz sme boli v 5.rocniku. Niektori boli vynimky, ale na vacsinu to platilo.
Robis chybu v tom, ze ocakavas od muza po 30 to? Co si ty predstavujes ako zalubenie. Chces nemozne. Zalubenie zeny (a aj tu s vekom je to ine) je ine ako "zalubenie" muza a chlapca. Nehovoriac o tom, ze zalubenie je chimera ktoren zeny prisudzuju extra dolezitost. Ano, evolucia to takto zariadila, bez poblaznenia a hormonalnej burky, by nikto rozumovo nesiel do vztahu a neplodil deti. Pretoze je to extremne narocne a dlhodobymi zavezkami a statisticky je vacsia istota, ze sa nieco pokazi ako, ze spolu preziju krasny zivot a kym smrt nerozdeli.