Chlapi po 30-tke a zaľúbenie
Aké máte skúsenosti s chlapmi po 30-tke a zaľúbenim? Nie je to vekom ťažšie až nemožné? A ako to máte vy ženy?
Ťažšie je to možno tým, že vekom väčšina z nás (prízvukujem, že väčšina, nie všetci) má viac rozumu a tým pádom aj vyššie nároky na životného partnera. Tiež si nemožno zamieňať pobláznenie so zaľúbením. Podľa mňa čím je človek zrelší, tým sa skôr sa zaľúbi akoby sa pobláznil. S druhým mužom máme po 40 a teda zaľúbení sme určite dosť.
manzela som stretla, ked sme mali 30, snad je teda zalubeny alebo minimalne bol 🙂
Nemyslim si, kedze s mojim som chodila ked oslavoval 30r a brali sme sa v 31r. Uz vedia co chcu a byvaju uz zreli.
Moji spoluziaci-chlapci na VS boli deti...rozum dostavali, ked uz sme boli v 5.rocniku. Niektori boli vynimky, ale na vacsinu to platilo.
Robis chybu v tom, ze ocakavas od muza po 30 to? Co si ty predstavujes ako zalubenie. Chces nemozne. Zalubenie zeny (a aj tu s vekom je to ine) je ine ako "zalubenie" muza a chlapca. Nehovoriac o tom, ze zalubenie je chimera ktoren zeny prisudzuju extra dolezitost. Ano, evolucia to takto zariadila, bez poblaznenia a hormonalnej burky, by nikto rozumovo nesiel do vztahu a neplodil deti. Pretoze je to extremne narocne a dlhodobymi zavezkami a statisticky je vacsia istota, ze sa nieco pokazi ako, ze spolu preziju krasny zivot a kym smrt nerozdeli.