icon

Chodia vaši muži na pánske jazdy?

5. sep 2025

Chodia vaši muži na pánske jazdy ? Dôverujete im ? Aký máte nato názor ? Možno napíšete chod aj ty na dámsku jazdu ale mne to čas a zdravie nedovoľuje ….

Strana
z4
anonym_a5a5e7
5. sep 2025

Ano,chodi na panske jazdy dokonca do zahranicia,alebo na chaty. Som s tym okej,poznam si muza 😁 kde nie je dovera,tam vztah konci,moj nazor

titka221
5. sep 2025

no neviem moja....drz si ho na krátko, lebo nevies kedy sa na jednej opustí a príde to nanho

anonym_fb65fb
5. sep 2025

@anonym_autor môj nechodí ale preto, že jeho to nebaví. Ak by chcel, kľudne by som ho pustila. Verím mu. Samozrejme záleží o aké pánske jazdy sa jedná a ako často.

anonym_2655fd
5. sep 2025

Áno, chodí, dôverujem mu, lebo viem kde a s kým je. Chodia viacerí oteckovia spolu. Našťastie všetci majú pekné ženy, tak nemusia podvádzať 🤣

autumn1
5. sep 2025

Chodí on na pánske aj ja na dámske. Vôbec mi to nevadí veď keby som mu nedôverovala ani by som s ním nebola vo vzťahu. Dôvera je základ.

titka221
5. sep 2025

si si ista? lebo nie každý je taký ako vyzerá

biba_18
5. sep 2025

môj nechodí lebo nechce. ja chodím na dámske lebo chcem. on s tým nemá problém a ani ja by som nemala problém...

mondolina
5. sep 2025

pravdaže, aj na víkendy dokonca, nemám s tým problém.

lindous
5. sep 2025

Občas si obaja vyrazíme len so svojimi kamošmi, či kolegami a dôverujeme si navzájom… navyše z okolia až príliš dobre viem, že keď človek chce, na neveru sa stačí chvíľu zdržať v práci napríklad, takže to by sme len doma museli sedieť, keby sme si neverili 😅

anonym_9831db
5. sep 2025

Moj nechodi, nema tu potrebu. Sem tam na pivo so susedmi, kamosmi zo strednej, s tymi tak raz za rok. A potom z prace nejake tembuildingy, teraz idu do Tatier na vikend. Ale nejake ozieracky, to nie. Za posledne roky boli take len rozlucky so slobodou s bratmi, bratrancami, a to sa kus opili a to je cele.

pribinak
5. sep 2025

Z času na čas niekam id Aj ja chodím. Dôverujeme si navzájom. Ak by má chcel podviesť tak má podvedie hocikde a s hocikým, nemusí to byt zrovna pánska jazda

Ak chyba vo vzťahu dôvera tak je to na figu
Pýtam sa ho, no ako bolo? Na rit, škaredé striptérky (viem, že nebol na striptíz)

luciaruz
5. sep 2025

Moj nechodí, lebo že "aj tak sa najlepšie zabavíme my dvaja spolu" ❤️ aj keď raz išiel, tak už o deviatej mi domov došiel, že sa nudil, že ho nebavia stupidne chlapské mizogýnne reči 😆

majlo1234
5. sep 2025

Chodi kazdy rok na jachtu s kamosmi. Ja pripad nevery ani nemam v hlave, mna serie, ze ten tyzden tam je bez deti 🤣 pokial sme deti nemali, bolo ni to jedno

tamitamitami
5. sep 2025

Jasne že chodí, nevadí mi to, dôverujem mu.

anonym_e6be48
5. sep 2025

@anonym_autor ak neveríš svojmu mužovi je to divne. Ak ti ide o to, žeby ts podviedol ,môže to urobiť aj mimo pánsku jazdu.

anonym_a1406d
5. sep 2025

@anonym_autor môj si ide občas max. posedieť s kamarátmi večer a vždy príde tak do 10/11. Ale sám nepije a vôbec neobľubuje kluby a podobné. 😄

anonym_b8a436
5. sep 2025
@anonym_2655fd

Áno, chodí, dôverujem mu, lebo viem kde a s kým je. Chodia viacerí oteckovia spolu. Našťastie všetci majú pekné ženy, tak nemusia podvádzať 🤣

@anonym_2655fd pekne naivne, krasa nie je ziadna zaruka a vobec to nie je o krase ci ta podvedie akebo nie

anonym_5a0d01
5. sep 2025

dovera je jeden z hlavnych pilierov vztahu, ak chce tvoj muz ist, pusti ho normalne...keby chce podvedie ta aj keby si vedla neho...moj chodi, aj na posed s kamosmi aj sem tam prec...nech ide...robi pre mna aj celu rodinu dost, nech sa vyventiluje bez svojich priveskov🙂 takisto ked ja chcem ist, nema s tym ziadny problem

stvura
5. sep 2025

@anonym_autor nechodi lebo nema velmi kedy, ale ako ide obcas pokecat s chalanmi, ide sam na sutaz (je sportovec, trener), nejako neriesim, aj ja idem s kamaratkami si obcas sadnut, sem-tam nejaka sluzobka. Ono ci chodi, nechodi jeden alebo druhy nevyjadruje nic. Ak poznas svojho partnera, tak sa nic nestane. Ak nepoznas hocikde ta podvedie (ved staci 5 minut) a ani si nevsimnes

anonym_2655fd
5. sep 2025
@anonym_b8a436

@anonym_2655fd pekne naivne, krasa nie je ziadna zaruka a vobec to nie je o krase ci ta podvedie akebo nie

@anonym_b8a436 krása nie je len vec estetiky 😉.

letfenixa
5. sep 2025

@anonym_autor na pánske jazdy nie, ale do kúpeľov.

bludna
5. sep 2025
@titka221

no neviem moja....drz si ho na krátko, lebo nevies kedy sa na jednej opustí a príde to nanho

@titka221 To znie akoby si pisala o psovi, nie o partnerovi.

zuzanita1609
5. sep 2025

Dakedy chodili,so susedom a chlapmi z roboty,z rodiny. Teraz už akosi je rád,že má v čase voľna kľud. So susedom si podebatia skoro každý podvečer-večer,cez plot 😁. Keď počujem z chodby,Zuzii,vyhoď klobásy z chladničky a zo 4 pivká,už viem,že idú chlapi grilovať a kecať za domom 😄. Chodí tiež na bike s ním,aj s chlapmi z roboty, čiže mu to ani asi nechýba. Ale čisto na tie také žúrky,kde sa idú všetci opiť "donemoty',ani nechodieval. On bol väčšinou vodič 😉.

titka221
Odpoveď bola odstránená
anonym_f318ca
5. sep 2025

Ano. To ze sme manzelia, predsa neznamena, ze vsade budeme chodit iba spolu.
Ak chcem podvadzat zvladnem to aj cestou z prace.

marhulka13
5. sep 2025

Moj nechodí, ale ja by som bola za , aspoň byvsom si spravila taky večer pre seba.

nekonecna_katastrofa
5. sep 2025

@anonym_autor môj nechodí, lebo sa mu nechce, nemá čas, nevedia sa dohodnúť atď. On je radšej s nami. Aj za slobodna ma vždy ťahal so sebou na pivo a to som mu už ja sama hovorila, nech ide sám. Keby chcel chodiť, tak by som to tolerovala, ale len v takej miere, aby to nenarúšalo naše fungovanie (cca 1x za 4m, samozrejme nie tak, že by bol 2 dni nepoužiteľný), naše rodinný režim momentálne častejšie nedovoľuje.

matkahelka
5. sep 2025

@anonym_autor ano chodi. cca 3x za rok. raz pred letom partia este z vysokej skoly chodia na jachtu do HR na 5-6 dni. chodia tak uz dlhe roky, vzdy su radi, ze sa stretnu, lebo su roztruseni po svete. a 1-2x rocne chodi na vikendy s kamosmi a susedmi zvacsa do tatier na chatu. ja mam 2 dobre kamosky v zahranici, chodievala som k nim tiez pravidelne par rokov po sebe na predlzeny vikend 2-3x za rok. od narodenia druhej dcery som nebola, lebo mala je take lepidlo, 4 dni bezo mna by zatial este nedala a na otocku do belgicka ani francuzska nepojdem. ale chodievam tu poblizku s kamoskou alebo byvalou kolegynou na 24 hodin prespat v hoteli s masazou a dobrou vecerou relativne casto. aj buduci tyzden idem zo soboty na nedelu. my sme s tym doma obaja ok, nikdy nam ani nenapadlo sa nad tym nejako zamyslat a riesit to.

klaridka
5. sep 2025
@anonym_2655fd

@anonym_2655fd Naozaj je to o tom, že kto má peknú ženu, nepodvádza? V ktorej atmosfére, prosím ?

maca1984
5. sep 2025

Chodí tak raz , 2 x do roka.
Nevadí mi to, je svojprávny a nie je ku mne priviazaný reťazou, verím mu.
Ja chodím tiež na babské jazdy.

Strana
z4