Cítim sa zanedbávaná. Má iba mňa?
Ma ho každý deň . Musím sa obliecť s prepáčením ako kurva ,korzet ,samodrzky ,lodičky ,namalovane pery a usmievať sa ,áno je dobrý otec ,starostlivý ,niekedy sa v ňom nevyznám ,cvičí denne ,stará sa o nás dobre zarába ,ale nie som si istá či má iba mňa. V poslednej dobe porobil veľa hlúposti ,ktorým vôbec nerozumiem .nechcem ho vymeniť ,mám na to mať na koho sa pozriem ,návrhy mám každý deň ,skratka dobre vyzeram a starám sa o seba ,ľúbim ho ako nikoho na svete ,deti ho milujú ma všetko lásku ,deti nič nepotrebuje ,no nám pocit ,že nie som sama v jeho živote neviem čo mu chýba ,ostal taký tajomný a za tie roky čo sme spolu cítim že sa niečo deje .deti to vidia tiež ,no vykecala som sa a očakávam tu veľký náklad ,ale aj zle komentáre si rada precitam
ženská intuícia zväčša neklame....😉
Á, zase...
Už ti niekto povedal, že chlapi nepodvadzaju len keď nemajú doma všetko?Vôbec absolútne nič im nemusi chýbať. Kedy ste naposledy trtkali ako to rajcyje Teba a nie jeho? Tam nájdeš veľa odpovedí.
A otazka je aka?
A na co konkretne sa pytas autorka ?
@rabdal a máte niečo spoločné okrem detí, blahobytu a toho sexu? Názory, rozhovory, kultúra, výlety, koníčky...?
A čo ti vlastne vadi
ake hluposti urobil? Sexy oblecko chcel aj predtym, ci sa nieco zmenilo?
Musíš sa obliecť ako kurva, korzet, samodržky, lodičky, namaľované pery..." Povedal kto?
@rabdal proste neviem ale rozmyslam nad tym ozaj a mam vela nazorov ...ale jeden je isty tvoj muž ma co chce ma čo si vybudoval a chce proste niečo navyše....a mužovi jedna žena nestačí lebo ta už nevníma ako niekedy ale už ta pozná a chce niečo nové....ale vždy sa vráti ktebe neviwm či ta to uteší ale je to tak..
Nič nemusíš.
@anonym_b4e843 nie chvile ale že pridi oblečená v tom a tom aby bola čo najviac sexy ....neviem mňa sa to netýka ja by som ženu tak von nepustil
@neznamy30 tvoja žena nie je tvojím majetkom, aby si jej určoval, či ju niekam pustíš, alebo nie a čo si má obliecť. Na druhej strane inteligentná žena sa takto oblečie len v súkromí a len vtedy, ak je s tým sama stotožnená, nie preto, že jej to muž prikáže
@neznamy30 tvoja žena nie je tvojím majetkom, aby si jej určoval, či ju niekam pustíš, alebo nie a čo si má obliecť. Na druhej strane inteligentná žena sa takto oblečie len v súkromí a len vtedy, ak je s tým sama stotožnená, nie preto, že jej to muž prikáže
@anonym_b4e843 veď hej práve ale zle si odhadla mňa ja som neni taký čo má určovať žene čo si ma obliecť možno jej byvalý priateľ

Krasny a idealny vztah. A co chces pocut? Napriek tomu ze mozes mat hockoho a dobre vyzeras, tak lubis jeho a chces byt s nim. Tak nech vam to drzi na vecne veky ...