icon

Cítim sa zanedbávaná. Má iba mňa?

rabdal
17. jan 2026

Ma ho každý deň . Musím sa obliecť s prepáčením ako kurva ,korzet ,samodrzky ,lodičky ,namalovane pery a usmievať sa ,áno je dobrý otec ,starostlivý ,niekedy sa v ňom nevyznám ,cvičí denne ,stará sa o nás dobre zarába ,ale nie som si istá či má iba mňa. V poslednej dobe porobil veľa hlúposti ,ktorým vôbec nerozumiem .nechcem ho vymeniť ,mám na to mať na koho sa pozriem ,návrhy mám každý deň ,skratka dobre vyzeram a starám sa o seba ,ľúbim ho ako nikoho na svete ,deti ho milujú ma všetko lásku ,deti nič nepotrebuje ,no nám pocit ,že nie som sama v jeho živote neviem čo mu chýba ,ostal taký tajomný a za tie roky čo sme spolu cítim že sa niečo deje .deti to vidia tiež ,no vykecala som sa a očakávam tu veľký náklad ,ale aj zle komentáre si rada precitam

Strana
z2
anonym_12fe7b
17. jan 2026

Krasny a idealny vztah. A co chces pocut? Napriek tomu ze mozes mat hockoho a dobre vyzeras, tak lubis jeho a chces byt s nim. Tak nech vam to drzi na vecne veky ...

vf2024
17. jan 2026

ženská intuícia zväčša neklame....😉

enmery
17. jan 2026

Á, zase...
Už ti niekto povedal, že chlapi nepodvadzaju len keď nemajú doma všetko?Vôbec absolútne nič im nemusi chýbať. Kedy ste naposledy trtkali ako to rajcyje Teba a nie jeho? Tam nájdeš veľa odpovedí.

crazy_cat_lady
17. jan 2026

A otazka je aka?

ivik4
17. jan 2026

A na co konkretne sa pytas autorka ?

anonym_541f1f
17. jan 2026

@rabdal a máte niečo spoločné okrem detí, blahobytu a toho sexu? Názory, rozhovory, kultúra, výlety, koníčky...?

minenkaa
17. jan 2026

A čo ti vlastne vadi

anonym_cec7e5
17. jan 2026

ake hluposti urobil? Sexy oblecko chcel aj predtym, ci sa nieco zmenilo?

neznamy30
17. jan 2026

@rabdal niesi sama si jeho žena a ostatne iba na jednu noc

neznamy30
17. jan 2026
@neznamy30

@rabdal niesi sama si jeho žena a ostatne iba na jednu noc

@neznamy30 ale teba miluje iba mu nebyhovuje mat sex s jednou zenou nazor chlapa ...

neznamy30
17. jan 2026

@rabdal a plus chyba mu slobodny zivot uzivat si nebyt komtrolovany plus kamosi atd...

marci9
17. jan 2026

Musíš sa obliecť ako kurva, korzet, samodržky, lodičky, namaľované pery..." Povedal kto?

neznamy30
17. jan 2026
@marci9

Musíš sa obliecť ako kurva, korzet, samodržky, lodičky, namaľované pery..." Povedal kto?

@marci9 su taký muži čo to vyžaduju aby sa predvoedli pred kamoš.i aku maju ženu

neznamy30
17. jan 2026
@neznamy30

@marci9 su taký muži čo to vyžaduju aby sa predvoedli pred kamoš.i aku maju ženu

@neznamy30 narychlo pisane sory za chyby

marci9
17. jan 2026
@neznamy30

@neznamy30 Ja som to pochopila tak, že pri sexe to od nej vyžaduje.

neznamy30
17. jan 2026
@marci9

@neznamy30 Ja som to pochopila tak, že pri sexe to od nej vyžaduje.

@marci9 neviem ale viem že od mojej ženy bývalý to vyžadoval aby hu predvádzal pred kamošmi aku ma ženu..

neznamy30
17. jan 2026
@ivik4

A na co konkretne sa pytas autorka ?

@ivik4 áno vyzerá to tak nevinne ...ale možno toje uplne inak.

neznamy30
17. jan 2026

@rabdal proste neviem ale rozmyslam nad tym ozaj a mam vela nazorov ...ale jeden je isty tvoj muž ma co chce ma čo si vybudoval a chce proste niečo navyše....a mužovi jedna žena nestačí lebo ta už nevníma ako niekedy ale už ta pozná a chce niečo nové....ale vždy sa vráti ktebe neviwm či ta to uteší ale je to tak..

januska12323
17. jan 2026

Nič nemusíš.

anonym_b4e843
17. jan 2026
@neznamy30

@neznamy30 to musí byť iný primitív, ktorý opisuje intímne chvíle pred kamarátmi

neznamy30
17. jan 2026
@anonym_b4e843

@neznamy30 to musí byť iný primitív, ktorý opisuje intímne chvíle pred kamarátmi

@anonym_b4e843 nie chvile ale že pridi oblečená v tom a tom aby bola čo najviac sexy ....neviem mňa sa to netýka ja by som ženu tak von nepustil

neznamy30
17. jan 2026
@neznamy30

@anonym_b4e843 nie chvile ale že pridi oblečená v tom a tom aby bola čo najviac sexy ....neviem mňa sa to netýka ja by som ženu tak von nepustil

@neznamy30 je to iba z počutia tažko aj čomu veriť najlešie nikomu a ničomu

anonym_b4e843
17. jan 2026
@neznamy30

@neznamy30 tvoja žena nie je tvojím majetkom, aby si jej určoval, či ju niekam pustíš, alebo nie a čo si má obliecť. Na druhej strane inteligentná žena sa takto oblečie len v súkromí a len vtedy, ak je s tým sama stotožnená, nie preto, že jej to muž prikáže

neznamy30
17. jan 2026
@anonym_b4e843

@neznamy30 tvoja žena nie je tvojím majetkom, aby si jej určoval, či ju niekam pustíš, alebo nie a čo si má obliecť. Na druhej strane inteligentná žena sa takto oblečie len v súkromí a len vtedy, ak je s tým sama stotožnená, nie preto, že jej to muž prikáže

@anonym_b4e843 veď hej práve ale zle si odhadla mňa ja som neni taký čo má určovať žene čo si ma obliecť možno jej byvalý priateľ

neznamy30
17. jan 2026
@neznamy30

@anonym_b4e843 veď hej práve ale zle si odhadla mňa ja som neni taký čo má určovať žene čo si ma obliecť možno jej byvalý priateľ

@neznamy30 a viem čoho si sa chytil že ja by som ženu tak nepustil .lenže s takou ženou si ja neviem predstaviť život! s kurvou

enmery
17. jan 2026
@neznamy30

@neznamy30 a viem čoho si sa chytil že ja by som ženu tak nepustil .lenže s takou ženou si ja neviem predstaviť život! s kurvou

@neznamy30 Kur*a je charakter, nie oblečenie....

neznamy30
17. jan 2026
@neznamy30

@neznamy30 alebo jej prikazovať !!

neznamy30
17. jan 2026
@neznamy30

@neznamy30 alebo jej prikazovať !!

@neznamy30 nech si robi čo chce ale keď je to v rozpore s mojimi hodnotami treba sa rozísť

neznamy30
Odpoveď bola odstránená
neznamy30
17. jan 2026
@neznamy30
Odpoveď bola zmazaná

@neznamy30 je iba natebe čo presadíš

Strana
z2