icon

Cítim z môjho chlapa zmenu

25. máj 2022

Ahojte mám pocit že môj chlap mi niečo tají.. proste sme spolu 8 rokov a za ten čas sme si prešli všetkým.. ale teraz vidím a cítim že sa niečo deje.. a nedá mi to spávať už ani ... Začal sa ináč chovať aj čo sa týka telefónu a podobné veci 😒 vidím na ňom že niečo není v poriadku ale neviem čo... Keď sa ho to opýtam zrazu že nič ku není len ma toho veľa s podobne keci... A keď sa mi nepáči že môže odísť a tak... Proste nechápem čo sa deje ale neviem sa zbaviť pocitu že v tom je niekto iný no... 😏😓

Strana
z2
ibrunova
26. máj 2022

a kedy by bol s druhou? Bol niekedy preč napríklad cez noc?

ibrunova
26. máj 2022

Sú tri možnosti- iná žena, gamblerstvo, alebo naozaj stres čo bude, všade strašia, tak je možno v strese a šetrí, ale skôr jedna z prvých dvoch možností

zdenkastanka
26. máj 2022

@ibrunova no keby odkladal peniaze stranou kvoli neistej budúcnosti , tak by to nemal problem so zenou prebrat.tuto moznost mozme si myslim 100% vylucit...

elizabet173
26. máj 2022

@yomiko ja v mobile môjho partnera nehľadám nič, ani som tam nikdy nehľadala, ani ja vo svojom nič neskrývam, preto nemáme ani nič zaheslované, na čo? Veď práve preto sa pýtam, čo tam môže byť také tajné, aby mal muž mobil zaheslovaný? Bavím sa na tom šmírovaní, čo už by len v mojom našmíroval? Zoznam čísiel? No a? SMS? Nie je v nich nič tajné. Stránky na ktoré chodím? Tiež nič zvláštne. Komunikácia s nejakou kamarátkou, či kamarátom? Zase nič, čo by nemohol čítať. Zapamätaj si, že ak muž začne s mobilom chodiť aj na WC a do sprchy, na 100% sú za tým alebo nejaké finančné machinácie, gamblerstvo, alebo iné ženy

limoncino
26. máj 2022

@viestta presne to som išla napísať, ani len odisť nevie ako chlap, musí to otocit tak, že to je autorkina chyba 🙄

yomiko
26. máj 2022

@elizabet173 Ako som písala, ten argument sa dá použiť aj opačne. Ak nič v cuzdom mobile nehľadáš tak ti to može byť jedno či je alebo nie je zaheslovaný.
Ja už som takúto kontrolu zažila, resp. mi to bolo jedno pretože som nič nemala čo skrývať. Priateľ čítal konverzácie všetko facebook, instagram, skype. Samozrejme veci čo som písala pochopené úplne bez kontextu. A samozrejme prístup do mobilu neveru nepopiera, pretože vždy príde niečo ako "máš druhý účet na facebooku" alebo "máš tajný mobil".
Nie, teraz si už svoje súkromie vážim. Vždy uprednostním rozhovor pred tým ako by si niekto mal o mne zisťovať veci z mojho mobilu.
A takéto veci ako zaheslovaný mobil == nekalé úmysli, mobil na wc == nekalé úmysli, mobil vo sprche == to už je na rozvod. No neviem ja.

Strana
z2