icon

Čo hľadajú muži na ženách?

30. okt 2025

myslite si, že viete čo sa chlapom páči? Podla vas, ake hodnoty hlada na zenach vzdelany
elegantny 30 rocny nezadany chlap a ake hodnoty na zene hlada trebars, vzdelany zabezpecny 40 rocny chlap? Vzhladove, povahove, vzdelanie, spravanie sa, po citovej stranke ci ohladom vasne a nehy. Ktore hodnoty a kriteria si myslite ze chlap vo vas hlada,na prvom druhom ci piatom stretnuti a povie si, idem do toho, alebo naopak koncim?

Strana
z2
sissy27
30. okt 2025

@anonym_autor univerzalna odpoved neexistuje, kazdy hlada nieco ine. Ani dvaja rovnaki chlapi nehladaju uplne to iste.

minenkaa
30. okt 2025

Boze to je zas taká otázka,ako to koľko planét je vo vesmíre
Ak mi odpovieš na toto ,tak ja ti odpoviem na tvoju otázku

cyneric
30. okt 2025

Ak sú heterosexuáli tak určite sa im páčia ženy. 🙂

lentakyterapeut
30. okt 2025

Dobre rano. Z pozorovania spravania muzov sa da povedat vela. Ak je muz vzdelany a ma aj uroven vystupovanie Je vyrovnany hlada si minimalne seberovnu zenu. Ked idem von s peknou o dost mladsou mam pocit ze tam nie je nic zaujimave Okrem krasy a to je malo, ale ked sa rozpravam so zenou po 40tke ktora je poviem rovno mudra chcem s nou travit cas. Nepozeram sa ci ma saty zo sekaca alebo na tretie stretnutie si da saty co uz raz oblecene mala. Zaujima ma ze z nej ide pokoj dobra nalada usmev a rozhovory su na urovni ktora mi vyhovuje. A hlavne aspon mna laka ked je nedostupna. Vtedy sa clovek musi snazit a chce ovela viac. Jednoducho tuzi dokazat sebe ze vie zbalit mudru zenu.

morpheuss
30. okt 2025

Mňa najviac zaujali tie parametre:
30 ročný - má byť vzdelaný, elegantný a nezadaný
40 ročný - má byť vzdelaný a zabezpečený (nemusí už byť ani nezadaný, ani elegantný... v tomto veku sa už očakáva len zabezpečenosť)

autor
30. okt 2025
@lentakyterapeut

Dobre rano. Z pozorovania spravania muzov sa da povedat vela. Ak je muz vzdelany a ma aj uroven vystupovanie Je vyrovnany hlada si minimalne seberovnu zenu. Ked idem von s peknou o dost mladsou mam pocit ze tam nie je nic zaujimave Okrem krasy a to je malo, ale ked sa rozpravam so zenou po 40tke ktora je poviem rovno mudra chcem s nou travit cas. Nepozeram sa ci ma saty zo sekaca alebo na tretie stretnutie si da saty co uz raz oblecene mala. Zaujima ma ze z nej ide pokoj dobra nalada usmev a rozhovory su na urovni ktora mi vyhovuje. A hlavne aspon mna laka ked je nedostupna. Vtedy sa clovek musi snazit a chce ovela viac. Jednoducho tuzi dokazat sebe ze vie zbalit mudru zenu.

@lentakyterapeut ake crty su pre teba u zeny prave mudrost? Je to ked ti vravi o sebe aka je mudra, alebo co konkretne?

lentakyterapeut
30. okt 2025
@morpheuss

40 ročný - má byť vzdelaný a zabezpečený (nemusí už byť ani nezadaný, ani elegantný... v tomto veku sa už očakáva len zabezpečenosť)

@morpheuss aj zenati muzi su muzi na obzore.

madeincssr
30. okt 2025

@anonym_autor kazdy hlada uplne nieco ine. A tak je to dobre.

autor
30. okt 2025
@morpheuss

@morpheuss podla akehosi vzorca, chlap okolo 40 je jednoznacne s plesinkou a pivnym pupkom, zarasteny od hlavy po paty. Preto na lahsie pochopenie tam je napisane zabezpeceny, lebo tak to obycajne byva.

slovakboy
30. okt 2025
@minenkaa

Boze to je zas taká otázka,ako to koľko planét je vo vesmíre
Ak mi odpovieš na toto ,tak ja ti odpoviem na tvoju otázku

@minenkaa tak ja ti odpoviem na otázku koľko planét je vo vesmíre. Asi 2x10 na 23 a keby si každú sekundu napočítala 460 tisíc planét, tak ich počítaš 13,8 miliardy tokov čo je vek vesmíru. A to je len viditeľný vesmír. Tak nám teraz povedz čo hľadajú muži na ženách🙂 Lebo ja inak s tebou súhlasím, že každý niečo iné. Ale nejaké spoločné veci môžu hľadať. Pochopenie, lásku, nehu, ženskosť. Krása to nemusí byť. Ani vzdelanie.

lentakyterapeut
30. okt 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut ake crty su pre teba u zeny prave mudrost? Je to ked ti vravi o sebe aka je mudra, alebo co konkretne?

@anonym_autor mam rad ked sa debata posunie tam kde je uz dovera a mozem spoznavat jej osobny zivot. Rad pocuvam zeny hlbsie. To kolko mala frajetov ma nezaujima. Skor sa zaujimam o to.co ma rada, co ju robi stastnou, medzi recou ake ma rada kvety aby sa to dalo casom pouzit, zaujima ma jej praca jej volny cas. Muz ktory pocuva sa vela dozvie.

ladislav1972
30. okt 2025

Každý z nás má svoje priority a aj tie sa môžu s vekom meniť. Častokrát človek mení svoje predstavy na základe predošlých skúseností s partnerom. Ak má chlap partnerku príťažlivého vzhľadu a s kladným prístupom k sexu, môže sa stať, že prehliadne ostatné nedostatky a často mu až tak nebude vadiť, že je nespoľahlivá, lenivá, alebo niečo iné. Ako však ide doba, môžu tieto nedostatky prevyšovať výhody a do mysle sa začne vtieravo vkrádať pocit, že to nie je to pravé. A tak si nájde partnerku na ktorú sa dá spoľahnúť. Všetko je ok až na to, že s ňou možno nie je taká zábava v posteli a tak sa začne obzerať po nejakom ďalšom prvom type. To či sa chlap zmieri s nedostatkami v jednej oblasti je na ňom. Nikto z nás nie je dokonalý a človek si musí uvedomiť čo je v jeho živote dôležitejšie. Treba si uvedomiť aj to, že náš partner/k má nejaké túžby, očakávania a predstavy. Že tu nie je len pre mňa, ale aj to, že ja som tu pre neho/ju.

minenkaa
30. okt 2025
@slovakboy

@minenkaa tak ja ti odpoviem na otázku koľko planét je vo vesmíre. Asi 2x10 na 23 a keby si každú sekundu napočítala 460 tisíc planét, tak ich počítaš 13,8 miliardy tokov čo je vek vesmíru. A to je len viditeľný vesmír. Tak nám teraz povedz čo hľadajú muži na ženách🙂 Lebo ja inak s tebou súhlasím, že každý niečo iné. Ale nejaké spoločné veci môžu hľadať. Pochopenie, lásku, nehu, ženskosť. Krása to nemusí byť. Ani vzdelanie.

@slovakboy nedal si mi presnú odpoved lebo toto sú len dohady a nie reálne čísla ,nakoľko vieme,že nevidíme reálny čas vo vesmire,tak ako nikdy sa nebude dať presne povedať čo chcú pohlavia ,či jedno alebo druhé ,nakoľko nie každý sa radi iba k jednému pohlaviu
Ja napríklad som človek

anonym_d3f1fe
30. okt 2025

@anonym_autor viem, co 40tnici nechcu, zenu inteligentnejsiu ako su oni.

lentakyterapeut
30. okt 2025
@anonym_d3f1fe

@anonym_autor viem, co 40tnici nechcu, zenu inteligentnejsiu ako su oni.

@anonym_d3f1fe vacsiu hlupost sa napisat nedalo. Ak si jednoduchy sofer kamionu mudru zenu nehladas ale mudri muzi staci s vyssim intelektom nebudu hladat vylgarnu cesnicku ale prave mudru zenu. hlupe ma odpudzuju. Dokonca nechcem nikoho urazit ale vyberam.si len medzi vysokoskolackami.

autor
30. okt 2025
@lentakyterapeut

@anonym_d3f1fe vacsiu hlupost sa napisat nedalo. Ak si jednoduchy sofer kamionu mudru zenu nehladas ale mudri muzi staci s vyssim intelektom nebudu hladat vylgarnu cesnicku ale prave mudru zenu. hlupe ma odpudzuju. Dokonca nechcem nikoho urazit ale vyberam.si len medzi vysokoskolackami.

@lentakyterapeut zaujimavy nazor. A ako to potom dokazes zvladnut tu na Modrom Koniku?

lentakyterapeut
30. okt 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut zaujimavy nazor. A ako to potom dokazes zvladnut tu na Modrom Koniku?

@anonym_autor vsade su aj mudre zeny. Staci filtrovat. Ani moje nazory nemusi citat kazdy. Niekto sa do debaty da iny ide rychlo prec.

autor
30. okt 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor vsade su aj mudre zeny. Staci filtrovat. Ani moje nazory nemusi citat kazdy. Niekto sa do debaty da iny ide rychlo prec.

@lentakyterapeut a nieje to tak ze co osoba to osobnost a ine zmyslanie? Niekto od debaty ustupi preto ze sa citi vitazom a ako mudrejsi ustupi, niekto ustupi z debaty proste z arogancie, ze mu za to nestoji druha strana, niekto lebo si uvedomil, ze to nema zmysel, niekto preto ze jednoducho nema cas na teba, niekto preto, ze citi, ze sa zamotavas a je mu ta luto. A mnoho, mnoho dalsich dovodov, preco niekto ide z debaty s tebou rychlo prec. Ako to dokazes rozoznat? Ci nieje to pre teba podstatne?

mischy00
30. okt 2025

Co hľadá? To isté co zeny, ani sami nevedia....zväčša opak toho, co ma doma uz ako stereotyp. I ked je na 90 percent spokojný, furt tam tých 10percent pokúša 🙂

lentakyterapeut
30. okt 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut a nieje to tak ze co osoba to osobnost a ine zmyslanie? Niekto od debaty ustupi preto ze sa citi vitazom a ako mudrejsi ustupi, niekto ustupi z debaty proste z arogancie, ze mu za to nestoji druha strana, niekto lebo si uvedomil, ze to nema zmysel, niekto preto ze jednoducho nema cas na teba, niekto preto, ze citi, ze sa zamotavas a je mu ta luto. A mnoho, mnoho dalsich dovodov, preco niekto ide z debaty s tebou rychlo prec. Ako to dokazes rozoznat? Ci nieje to pre teba podstatne?

@anonym_autor kazdy ma nejake nazory. Ked niekto zacne politiku a ockovanie dalej ma ten clovek nezaujima ak nechce prestat. Ja mozem mat nazory ktore niekomu nesedia a otoci sa. Aj ja sa otocim ked vidim ze tam stracam cas.

dora281
Autor odpoveď zmazal
lentakyterapeut
30. okt 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ta jej posledna veta je uplne trefna

anonym_d3f1fe
30. okt 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut nedostupná = taka, kt. ta nechce 😛

lentakyterapeut
30. okt 2025
@anonym_d3f1fe

@lentakyterapeut nedostupná = taka, kt. ta nechce 😛

@anonym_d3f1fe to sa dozvies az na konci ked obaja vedia ze je definitivny koniec inak to jevstale hra ako sach. Mozes mat navrch potom moze hru ovladat ona ale ked dvaja nieco riesia nie je to ze nechce.

anonym_d3f1fe
30. okt 2025
@lentakyterapeut

@anonym_d3f1fe to sa dozvies az na konci ked obaja vedia ze je definitivny koniec inak to jevstale hra ako sach. Mozes mat navrch potom moze hru ovladat ona ale ked dvaja nieco riesia nie je to ze nechce.

@lentakyterapeut ked zisti, ako dobre zarabas a ci chces na nu utracat, si ta MOZNO necha.

lentakyterapeut
30. okt 2025
@anonym_d3f1fe

@lentakyterapeut ked zisti, ako dobre zarabas a ci chces na nu utracat, si ta MOZNO necha.

@anonym_d3f1fe toto vie napisat len jednoducho uvazujuci clovek. Vela zien zaraba lepsie ako muzi tak podlacoho sa rozhpdne ta co zarobi viac?

tiezjedna
30. okt 2025

@anonym_autor štyridsiatnik nehľadá žiadne hodnoty, ale dieru, ktorú nosí dobre tvarovaná (mladá) baba 😉 Nedávno tu na túto tému bola debata a písal to chlap. Ja mu to verím... 😉 Zabezpečený 40 prechádza na 99 % krízou stredného veku. A vtedy sú mu nejaké vyššie hodnoty úplne u zadku 😉 Potrebuje hladkať ego a stískať pevnú prdel. Takto jednoduché to je.

lentakyterapeut
30. okt 2025
@tiezjedna

@anonym_autor štyridsiatnik nehľadá žiadne hodnoty, ale dieru, ktorú nosí dobre tvarovaná (mladá) baba 😉 Nedávno tu na túto tému bola debata a písal to chlap. Ja mu to verím... 😉 Zabezpečený 40 prechádza na 99 % krízou stredného veku. A vtedy sú mu nejaké vyššie hodnoty úplne u zadku 😉 Potrebuje hladkať ego a stískať pevnú prdel. Takto jednoduché to je.

@tiezjedna toto je blbost ako ked by som povedal ze vsetky zeny podvadzaju. A nepodvadzaju. Boze pises ako pubertacka s jednoduchym myslenim.

tiezjedna
30. okt 2025
@lentakyterapeut

@tiezjedna toto je blbost ako ked by som povedal ze vsetky zeny podvadzaju. A nepodvadzaju. Boze pises ako pubertacka s jednoduchym myslenim.

@lentakyterapeut a ty vieš čítať? Citovala som chlapa, ktorý to tu nedávno takto napísal😉

madeincssr
30. okt 2025
@tiezjedna

@tiezjedna nie. Ma zvratenu predstavu o vsetkych muzoch. Zovseobecnovanie, ktore je tu ostro pranierovane, ked sa tyka zien.

Strana
z2