icon

Čo hľadajú ženatí muži na zoznamke?

8. nov 2025

Čítam a nestačím sa čudovať...

1. Ahoj, hladam zenu na diskrétny milenecký vztah.Bez narušenia súkromia, občasne ale pravidelne stretavanie na vybocenie z reality, na zmenu s chuťou obcas vybocit zo stereotypu.
Nehľadám len sex na fyzickej úrovni, ale nieco viac, nieco emocionálne, zmyselné, vzrušujúce, niečo na co by sme sa obaja tešili do najbližšieho stretnutia. nieco ako priateľstvo na vyššej úrovni.. tu iskru, ktorá sa vytratila z nášho rodinného života.
nehľadám dokonalú, myslím po fyzickej stránke. nikto taky nie je, ani ja..
ak si sa našla, napis, tesim sa na teba..

2. Ahoj, hľadám tu sympatickú ženu, 30+ na dlhodobý milenecký vzťah.
Seriózne a diskrétne stretnutia, preferujem hotel, na regióne nezáleží, ide o zladenie spoločného času.
Som ženatý a pracovne neustále na cestách, preto hľadám zenu ktorá privíta príjemnú spolocnost po náročnom dni.
Foto pokojne vymením v osobných správach.
Milujem sailing, more s dobre víno 🥂
Postava skôr športová, v profile pár detailov a všetko ostatne čo bude zaujímať, verím že bude príležitosť zistiť 🌹

3. Hľadám ženu na dlhodobé diskrétne stretávanie bez zásahu do súkromia kľudne aj bez sexu, nestriedam vážim si zdravie. Diskrétnosť zdravie na prvom mieste. Vek stav váha nerozhoduje ale sympatie a chuť.

4. Hľadám ženu, s ktorou si budem rozumieť – človeka, s ktorým sa dá smiať, zdieľať ticho aj myšlienky, kto vie byť nežný, úprimný a diskrétny. Nepotrebujem veľké gestá, skôr spojenie, kde vládne dôvera, porozumenie a vzájomná blízkosť.
Ak máš rada nežnosť, dotyk, rozhovory ale aj ticho – ozvi sa. Možno hľadáme to isté.
Na veku a stave nezáleží ( ja ženatý), každý ma svoju cestu, tak si ju nekazme moralizovaním a nájdime cestu ako svoj život spoločne spríjemniť.

Toto je len pár profilov ženatých mužov na nete.
Je im jedno, ako tá žena bude vyzerať, hlavne že bude, bude mať chuť a bude diskrétna.

Strana
z3
13uzivatelka11
8. nov 2025

Zase ty, čo nás ideš presviedčať, že naši muži sú na zoznamke? Toto tu už raz bolo

autor
8. nov 2025
@13uzivatelka11

Zase ty, čo nás ideš presviedčať, že naši muži sú na zoznamke? Toto tu už raz bolo

@13uzivatelka11 nejdem presviedčať nikoho, veď neviem, čí su to muži preboha. Len ma to zaujalo, čo píšu a tak som si povedala, že to treba zdieľať. Ja som slobodná, nemám manžela, ale teda keď toto všetko čítam, tak popravde ani nechcem...

really8
8. nov 2025

@anonym_autor gratulujem k objaveniu teplej vody

anonym_a057af
8. nov 2025

ved tieto inzeraty sa aspon na nich nehraju, horsie je ked sa ozve muz a hra to na city a vztah a po case zistis ze je zenaty

telefon00
8. nov 2025

Buriny bolo, je a aj bude vždy veľa. Ale neškatuľkoval by som to len na chlapov. Obe pohlavia sú na tomto rovnako.

autor
8. nov 2025
@really8

@anonym_autor gratulujem k objaveniu teplej vody

@really8 a koľko žien si reálne myslí, že ten jej muž to určite nerobí a nebude jej neverní. Ja by som možno pochopila, ak by muž niekde stretol ženu, s ktoru si ľudsky aj chémiou sadne a stalo by sa to. To je neplánované, jednoducho sa to stalo. Ale že hľadajú na zoznamkách, vypisujú si inzeráty mi príde celé zle. To je plánované podvádzanie, dlhodobé, vopred premyslené a predpokladám opakované... toto nie je v poriadku - pre mňa. Možno pre inú je.

anonym_5e6aa8
8. nov 2025

@anonym_autor mňa fascinuje, že sa nájdu ženy, ktoré úplne zadarmo zo seba urobia k...y a dajú. Platené " sociálne pracovníčky" sú na tom lepšie, niečo z toho majú. ,🤔

pribinak
8. nov 2025

Podvádzajú muži a podvádzajú aj ženy. Toto je hola realita.

anonym_375319
8. nov 2025

Bud klamu a namotavaju alebo sa im doma nedostava sexu anehy, co je dost smutne, v dnesnej dobe sa stale niekam zenieme, ked ho caka doma strhana zena, co sa ani neusmeje, a vrestiace deti bez respektu. Druha vec, ze tieto veci sa daju vo vztahu zmenit, len je asi lahsie poriesit to takto, jej sa bude lahko usmievat, ked mu trenky neperie. Su aj take zeny, ktorym toto staci, resp. myslia si, ze im to bude stacit, ale vacsina sa aj tak namota. Osobne si myslim, ze zena, ktora moze mat sex len tak, je nejako psychicky poskodena, zvycajne traumou z detstva alebo zo vztahov s muzmi. Ruku na srdce, kolko z nas by spalo s clovekom, co by nam nebol aspon trocha sympaticky, ci uz charizmou, recami, vyzorom... A od sympatii a sexu je kusok na namotanie.

autor
8. nov 2025
@anonym_375319

Bud klamu a namotavaju alebo sa im doma nedostava sexu anehy, co je dost smutne, v dnesnej dobe sa stale niekam zenieme, ked ho caka doma strhana zena, co sa ani neusmeje, a vrestiace deti bez respektu. Druha vec, ze tieto veci sa daju vo vztahu zmenit, len je asi lahsie poriesit to takto, jej sa bude lahko usmievat, ked mu trenky neperie. Su aj take zeny, ktorym toto staci, resp. myslia si, ze im to bude stacit, ale vacsina sa aj tak namota. Osobne si myslim, ze zena, ktora moze mat sex len tak, je nejako psychicky poskodena, zvycajne traumou z detstva alebo zo vztahov s muzmi. Ruku na srdce, kolko z nas by spalo s clovekom, co by nam nebol aspon trocha sympaticky, ci uz charizmou, recami, vyzorom... A od sympatii a sexu je kusok na namotanie.

@anonym_375319 dalsi som nasla: Touto cestou si hladam ženu na milenecky vzah.vek stav krása nepoctatne bez narušenia sukromia,,,ktorá nemá rada stereotyp a rada si užíva.

autor
8. nov 2025

A ešte jeden, ale už končím, lebo sa mi dvíha žalúdok zo ženatých mužov: Uvítam dlhodobé diskrétne priateľstvo zadanej žienky, milej, inteligentnej, veselej a pri chuti.. ak máš pocit, že máš hádam všetko, ale predsa ti niečo chýba .. môžeme sa spoznať, zažiť niečo vzrušujúce, pekné, diskrétne.. únik zo stereotypu.. vieme čo chceme..😉

anonym_a057af
8. nov 2025

tieto typy maju vacsinou viac mileniek jedna na pozornost, druha na sex, tretia na dvihanie ega, stvrta na flirt....bezna prax niektorych muzov

anonym_5e6aa8
8. nov 2025
@anonym_375319

@anonym_375319 veď to, že ženy, ktoré sexujú len tak, vedia, že chlap v nich vidí len vagínu sú nejako poškodené. Emocionálne, traumatizované, zo zlých sociálnych pomerov. Zdravá žena psychicky vyrovnaná by sa takto neponižovala.

arianna25
8. nov 2025

Aspoň že sa na nič nehrajú súhlasím. Len tiež sa mi to ťažko číta že namiesto toho aby si oživovali vzťah s manželkou a teda hotelik večere a príjemný program ponúkli manželke, ktorá verím že by sa milé rada odreagovala. Ale oni nieee. Veď načo keď si ľahko chytia novú kost. A manželka tŕpne že co sa to deje.
No ale čo my s tým narobíme. Nič.

amonet
8. nov 2025

nuž, stare zlate, čo nemaš doma hľadáš inde. a plati to pre obe strany.

anonym_9dca7f
8. nov 2025

Pisu to co hladaju pozaduju su ferovi.Ja sa necudujem niektorym muzom,ze hladaju alebo maju milenky.Neschavlujem taketo podrazactvo ale niektorych chapem.Aj nas kamos ma milenku a teda vsetci co to vieme mu rozumieme,priatelku nevie dostat z domu su spolu 20rokov,jedno dieta,dom je len jeho.Mnohi muzi sa nechcu rozvadzat z rovankych dovodov ako zeny,lebo deti,majetok.

anonym_a057af
8. nov 2025

a zas v dnesnej dobe aj vela zien je lahko dostupnych, ci je vydata, slobodna...to je uz jedno...ja som toho nazoru ze zeny su velmi povolne, lahko namotaju,lahko sa daju nahovorit na sex a tak idu chlapi touto cestou.... zeny robia cudzim muzom od butlaviek az po milenky, smutne.

autor
8. nov 2025
@anonym_a057af

a zas v dnesnej dobe aj vela zien je lahko dostupnych, ci je vydata, slobodna...to je uz jedno...ja som toho nazoru ze zeny su velmi povolne, lahko namotaju,lahko sa daju nahovorit na sex a tak idu chlapi touto cestou.... zeny robia cudzim muzom od butlaviek az po milenky, smutne.

@anonym_a057af no nemas pravdu celkom. Pisala som si s muzmi zo zoznamky a vravel, ze zeny vobec nemaju zaujem. Ze maju zaujem jedine muzi, gay, bi a rozne shemale apd. A ze mnoho muzov preto, ze zeny nie su k dispozicii idu prave po tychto formach. Aj mi jeden gay pisal, ze kym muz zbali nejaku milenku, bude ju namotavat, venuje jej cas, energiu, financie s neistym vysledkom, tak ide za muzom. A ma to rychlo, zadarmo a hned.

sara07
8. nov 2025
@anonym_autor

@really8 a koľko žien si reálne myslí, že ten jej muž to určite nerobí a nebude jej neverní. Ja by som možno pochopila, ak by muž niekde stretol ženu, s ktoru si ľudsky aj chémiou sadne a stalo by sa to. To je neplánované, jednoducho sa to stalo. Ale že hľadajú na zoznamkách, vypisujú si inzeráty mi príde celé zle. To je plánované podvádzanie, dlhodobé, vopred premyslené a predpokladám opakované... toto nie je v poriadku - pre mňa. Možno pre inú je.

@anonym_autor ešte mi vysvetli čo ako s týmto moralizovaním chceš zmenit alebo čo tak riešiš ?
proste každy ma určite veci nastavene inak,niekto to nedokaže vôbec, niekto si mysli že nie a potom sa stane a niekto je v tom otvorený
je to každého osobna vec , a ty s tým nenarobíš absolutne nič
milenci a milenky vždy boli ,su a budu a aj v kruhoch pápežov ked sa pozrieme do minulosti
niekto napr hlada len unik zo vztahu, ked rastu spolu obaja tak ten vztah funguje ale ked každy inym smerom vytraca sa vela veci , nechceš odist pre deti , pre rodinu atd, pre hypoteku,prachy atd..
aspon ferovo prizanaju že su ženatí , a čo sa deje u nich atd do toho teba nič , možno to tie ženy by po prevaleni dávali aj lepšie ale to hnusne čo povedia ludia, klepy, šepkanie za chrbtom tá dáva viac dole ako samotna skutočnost
každá to zvlada inak a ty s tym neurobíš nič, a môžeš moralizovat kolko chceš ,

anonym_a057af
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_a057af no nemas pravdu celkom. Pisala som si s muzmi zo zoznamky a vravel, ze zeny vobec nemaju zaujem. Ze maju zaujem jedine muzi, gay, bi a rozne shemale apd. A ze mnoho muzov preto, ze zeny nie su k dispozicii idu prave po tychto formach. Aj mi jeden gay pisal, ze kym muz zbali nejaku milenku, bude ju namotavat, venuje jej cas, energiu, financie s neistym vysledkom, tak ide za muzom. A ma to rychlo, zadarmo a hned.

@anonym_autor ale prosim ta len tu je kopec zien co si pisu s muzmi lebo aby ten ich sa zobudil...🙂 poznam muzov z okolia co tak rychlo striedaju milenky a vsetko najdu na zoznamkach..ze nemaju problem ked ich jedna omrzi idu za dalsou, vacsinou inteligentni muzi co vedia co maju zene povedat, aby sa chytila. ved aj tu bola nedavno tema ako sa zena nastiskala zadanemu muzovi rovno do bytu a hned sex...proste taky jano murar z dediny co rovno povie ze hlada milenku bude hladat tazsie. ale taky manazer co to zahra na nechapajucu zenu doma a porozumenie a vecera nema problem...

sara07
8. nov 2025
@anonym_a057af

@anonym_a057af a čo mysliš sa robilo v tvz, panskych určitych kluboch ? mali svoje oblubenkyne ,viac sa to tolerovalo ako dnes čo je zaujímave, a aj ich bolo podstatne viac a v inej forme

rejka7
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor práve preto je toľko tých ženatých chudákov, lebo ženy nemajú záujem o sex v manželstve a nieto ešte bez záväzkov, len podržať niekomu zadarmo. Súhlasím s tým, že na tých zoznamkách je veľa mužov kvôli sexu a majú problém zohnať niekoho na sex. Ale keď nejaký chlap ide s iným chlapom, aj keď je na ženy, len aby vtáka vytriasol, tak niečo je veľmi, ale veľmi zle. 😰 Je mi až vtipné, ako sa snažia, snažia až inzeráty podávajú, chcú cez celé Slovensko cestovať, hotely platiť, vymýšľať, sľubovať, oblbovať😁. Kvôli pár minútam😂. Je to až také tragikomické.

sara07
8. nov 2025
@arianna25

Aspoň že sa na nič nehrajú súhlasím. Len tiež sa mi to ťažko číta že namiesto toho aby si oživovali vzťah s manželkou a teda hotelik večere a príjemný program ponúkli manželke, ktorá verím že by sa milé rada odreagovala. Ale oni nieee. Veď načo keď si ľahko chytia novú kost. A manželka tŕpne že co sa to deje.
No ale čo my s tým narobíme. Nič.

@arianna25 lenže vela báb robí chybu že nostop rieši domacnost a deti a on sa chce bavit aj o niečom inom nielen nostop vkuse o detoch
to vidíš aj na ihriskách , nič iné len deti, rodina, varenie domacnost
oni by chceli tu babu aspon čast pred dietatom a to im ta milenka da
schválne sa zamyslite večer čo ste sa bavili doma

petronelag
8. nov 2025
@sara07

@arianna25 lenže vela báb robí chybu že nostop rieši domacnost a deti a on sa chce bavit aj o niečom inom nielen nostop vkuse o detoch
to vidíš aj na ihriskách , nič iné len deti, rodina, varenie domacnost
oni by chceli tu babu aspon čast pred dietatom a to im ta milenka da
schválne sa zamyslite večer čo ste sa bavili doma

@sara07 Len potom by tí muži mali ženám pri deťoch aj pomôcť, lebo ak sú ženy na ne celý deň same, tak ani nemyslia na sex, len oddych.

sara07
8. nov 2025
@anonym_5e6aa8

@anonym_autor mňa fascinuje, že sa nájdu ženy, ktoré úplne zadarmo zo seba urobia k...y a dajú. Platené " sociálne pracovníčky" sú na tom lepšie, niečo z toho majú. ,🤔

@anonym_5e6aa8 je v tom rozdiel , tie k maju len prachy z toho nič viac , milenka tam má aspon nejaké male % citov

anonym_a057af
8. nov 2025
@sara07

@anonym_5e6aa8 je v tom rozdiel , tie k maju len prachy z toho nič viac , milenka tam má aspon nejaké male % citov

@sara07 milenka ma pozornost aj ked tajnu, docasnu a vela zien si mysli ze s nimi ostanu aj realne a posunie sa to do vztahu. Realne ak klesne dopamin, muz sa zacne nudit, milenka sa okuka a chlap to uhra do stratena, pripadne hlaska ved si vedela do co ides..chlap sa posunie k dalsej a cely dopaminovy kolotoc moze zacat znova. Tieto typy muzov su zavisli od dopaminu

sara07
8. nov 2025
@petronelag

@sara07 Len potom by tí muži mali ženám pri deťoch aj pomôcť, lebo ak sú ženy na ne celý deň same, tak ani nemyslia na sex, len oddych.

@petronelag to máš zase ako je to naučené z domu, ak nepohne prstom , vidi že otec nepohol prstom je to tažké nejak naučit ale dá sa
ale aj ked chlap pomaha stale je to domacnost deti ,
schválne kedy si preberala nejaku knihu, film , udalosti vo svete
tie večere treba začat napr spoločnym obedom,ranajkami
kolke z vás piju kavu samé ?
na vztahu treba makat, a niekde proste viac maka žial baba ale potom sa to vrati

sara07
8. nov 2025
@anonym_a057af

@sara07 milenka ma pozornost aj ked tajnu, docasnu a vela zien si mysli ze s nimi ostanu aj realne a posunie sa to do vztahu. Realne ak klesne dopamin, muz sa zacne nudit, milenka sa okuka a chlap to uhra do stratena, pripadne hlaska ved si vedela do co ides..chlap sa posunie k dalsej a cely dopaminovy kolotoc moze zacat znova. Tieto typy muzov su zavisli od dopaminu

@anonym_a057af ano
je to aj o nom, preto vela chlapov hra aj hry pc kde je ten dopamin lahko ziskatelny

anonym_5e6aa8
8. nov 2025
@sara07

@sara07 ti si len myslia, že majú nejaké city. Nech skúsia zavolať, že sú choré a potrebujú odviesť k lekárom, alebo vypočuť s problemom poradiť, pomôcť, keď sú so ženou títo chlapi. To sa dočkajú citov. 🥴Hluchý telefón. Potom dôjde s dajakym dezertom a žena ( milenka) je celá šťastná.

anonym_d574de
8. nov 2025

🙂)) to su inzeraty zo stranky amateri 🙂)))) a nie zoznamka

Strana
z3