icon

Čo hľadajú ženatí muži na zoznamke?

8. nov 2025

Čítam a nestačím sa čudovať...

1. Ahoj, hladam zenu na diskrétny milenecký vztah.Bez narušenia súkromia, občasne ale pravidelne stretavanie na vybocenie z reality, na zmenu s chuťou obcas vybocit zo stereotypu.
Nehľadám len sex na fyzickej úrovni, ale nieco viac, nieco emocionálne, zmyselné, vzrušujúce, niečo na co by sme sa obaja tešili do najbližšieho stretnutia. nieco ako priateľstvo na vyššej úrovni.. tu iskru, ktorá sa vytratila z nášho rodinného života.
nehľadám dokonalú, myslím po fyzickej stránke. nikto taky nie je, ani ja..
ak si sa našla, napis, tesim sa na teba..

2. Ahoj, hľadám tu sympatickú ženu, 30+ na dlhodobý milenecký vzťah.
Seriózne a diskrétne stretnutia, preferujem hotel, na regióne nezáleží, ide o zladenie spoločného času.
Som ženatý a pracovne neustále na cestách, preto hľadám zenu ktorá privíta príjemnú spolocnost po náročnom dni.
Foto pokojne vymením v osobných správach.
Milujem sailing, more s dobre víno 🥂
Postava skôr športová, v profile pár detailov a všetko ostatne čo bude zaujímať, verím že bude príležitosť zistiť 🌹

3. Hľadám ženu na dlhodobé diskrétne stretávanie bez zásahu do súkromia kľudne aj bez sexu, nestriedam vážim si zdravie. Diskrétnosť zdravie na prvom mieste. Vek stav váha nerozhoduje ale sympatie a chuť.

4. Hľadám ženu, s ktorou si budem rozumieť – človeka, s ktorým sa dá smiať, zdieľať ticho aj myšlienky, kto vie byť nežný, úprimný a diskrétny. Nepotrebujem veľké gestá, skôr spojenie, kde vládne dôvera, porozumenie a vzájomná blízkosť.
Ak máš rada nežnosť, dotyk, rozhovory ale aj ticho – ozvi sa. Možno hľadáme to isté.
Na veku a stave nezáleží ( ja ženatý), každý ma svoju cestu, tak si ju nekazme moralizovaním a nájdime cestu ako svoj život spoločne spríjemniť.

Toto je len pár profilov ženatých mužov na nete.
Je im jedno, ako tá žena bude vyzerať, hlavne že bude, bude mať chuť a bude diskrétna.

strawberry0797
8. nov 2025

@anonym_autor mna by zaujimalo, ktorá chudera si zacne so ženatým. To musí byť ciste zúfalstvo.

anonym_d574de
8. nov 2025
@strawberry0797

@anonym_autor mna by zaujimalo, ktorá chudera si zacne so ženatým. To musí byť ciste zúfalstvo.

@strawberry0797 boooze ty si naivna.. Tu na Koni kazda druha

sticker
anonym_72a347
8. nov 2025

Ludia maju rozne dovody preco udrzuju nefukcne vztahy/manzelstva. Pritom maju svoje potreby sexualne aj emocne atd.

anonym_5e6aa8
8. nov 2025
@anonym_72a347

Ludia maju rozne dovody preco udrzuju nefukcne vztahy/manzelstva. Pritom maju svoje potreby sexualne aj emocne atd.

@anonym_72a347 netreba zabúdať, že potreby muža a potreby ženy sú odlišné. Manželka, čo chce napĺňať svoju potrebu zanedbanej ženy v manželstve často nenapĺňa sexuálne potreby muža, neuspokojeneho v manželstve.

maranta_leuconeura
8. nov 2025

@anonym_autor sa bojis, ze to tvoj muz vypisuje? 😆
Ved ich nechajte, najdu-najdu, nenajdu-nenajdu.
Asi nevidite tu druhu stranu, ze aj zeny sa mozu citit uvaznene vo vztahu s kretenom, financne zavisle na nom a tiez mozu hladat takyto sposob naplnenia svojich potrieb, v tom pripade nic lepsie ako zenaty muz, ktoremu zalezi na tom, aby sa to neprevalilo, snad ani neexistuje.

maranta_leuconeura
8. nov 2025
@strawberry0797

@strawberry0797 ak by si zacala zadana so slobodnym, tak riskuje, ze ten partner bude chciet nieco viac a ohrozi to jej vztah (ktory zjavne ukoncit nechce)

anonym_417ad8
8. nov 2025

@anonym_autor to co aj vydate zeny a nieje ich tam malo

monulka205
8. nov 2025

@anonym_autor tak vidíš čo hľadajú, nechápem otázke čo tam hľadajú. A ty tam čo hľadáš?

anonym_5af69c
8. nov 2025
@anonym_5e6aa8

@anonym_72a347 netreba zabúdať, že potreby muža a potreby ženy sú odlišné. Manželka, čo chce napĺňať svoju potrebu zanedbanej ženy v manželstve často nenapĺňa sexuálne potreby muža, neuspokojeneho v manželstve.

@anonym_5e6aa8 tu chce väčšina žien sex a muži nechcú, stačí si pozrieť príspevky

really8
8. nov 2025
@anonym_autor

@really8 a koľko žien si reálne myslí, že ten jej muž to určite nerobí a nebude jej neverní. Ja by som možno pochopila, ak by muž niekde stretol ženu, s ktoru si ľudsky aj chémiou sadne a stalo by sa to. To je neplánované, jednoducho sa to stalo. Ale že hľadajú na zoznamkách, vypisujú si inzeráty mi príde celé zle. To je plánované podvádzanie, dlhodobé, vopred premyslené a predpokladám opakované... toto nie je v poriadku - pre mňa. Možno pre inú je.

@anonym_autor a? Vobec nechapem o co ti ide? Tu medzi zeny a mamicky sa ides dusovat a moralizovat? Places na zlom hrobe dievca. Ci akoze si mame ist skontrolovat chlapa ci co?

autor
8. nov 2025

Bola som zasnubena.Mala som zdravotne problemy, sanitka ma zobrala do nemocnice, na CPO bol lekar, asi o 10r starsi odo mna. Prijal ma, vysetril ma, bol velmi mily, prijemny, citila som jeho ocny kontakt. Ostala som v nemocnici asi 4 dni. Uz na druhy den mi prisla ziadost o priatelstvo na FB, vobec som toho cloveka podla mena a fotky nepoznala. Pytala som sa, kto je, napisal, ze je ten lekar, co ma prijimal. Tak som mu odpisala, ze od tohto ocakava. On, ze nic. Len sa ma slusne pytal, ako sa mam, ako dopadli vysetrenia. Tak som ziadost prijala. O par dni mi zacal pisat. Odpisala som mu, ze mi jeho zaujem lichoti, ale ze mam snubenca a teda nebudem mat zaujem o nic viac, ze ako priatelia na FB mozeme zostat. Podakoval sa a nekontaktoval ma. Takto to bolo rok a pol. Stale sme na FB vsak boli priatelia. Po roku a pol sme sa so snubencom rozisli. Asi som dala nejaky status, z ktoreho vytusil, ze sa nieco deje. Opat mi zacal pisat. Tak sme spolu komunikovali. Bol mily, scitany, inteligentny, velmi galantny a velky fesak. Po par tyzdnoch sme sa stretli. Kava, neskor spolocny obed, vecera, kino, prechadzky. O to viac ma prekvapilo, ked mi raz v aute povedal, ze on niekoho ma, ze ma partnerku. Ze nie su zobrati, ale ziju spolu uz 10r a maju spolu deti. Povedal mi viac o nej. Myslim, ze medzi nimi bol urcity typ lasky, ale takej inej. Oblubila som si ju, prisla mi velmi sympaticka, nasla som si ju na FB a podla mna to bola velmi pekna, milujuca a starostliva zena. Povedala som mu, ze z mojej strany tam nic nebude, kedze niekoho ma. Ale kedze ja som nikoho nemala, citila som sa s nim dobre, stretavali sme sa, iba tak, platonicky. Neviem ako to doma robil, ale normalne sme spolu na verejnosti, chodili korculovat, do kina, dokonca ma zoznamil so svojimi priatelmi a bola som u neho v praci za nim par krat. Uviedol ma trochu do lekarskeho sveta, spoznala som vela zaujimavych ludi, tato komunita mi imponovala. Casto chodil ku mne domov na kavu, a zene povedal, ze ma sluzbu. Nemal... ale ona to vedela... stalo sa, ze mu par krat volala a pocula som, ako mu povedala, ze kdekolvek je, s kymkolvek je, nech len pride domov. Ja sama som ho poslala, nech ide domov sa venovat rodine. Po par dnoch mi povedal, ze ju chce opustit a chcel by to skusit so mnou, ci by mohol prist ku mne byvat. So mnou? Ved sme spolu ani nic nemali, tak preco? Zlakla som sa. Takto to nemalo byt. Ja som nechcela, aby ju opustil, a uz vonkoncom nie kvoli mne. Povedala som, ze nie, nemoze u mna byvat a ze teda v ziadnom pripade ja nebudem do tohto vstupovat. Prerusila som kontakt. Pisal mi, volal mi, chcel byt v kontakte, ale ja som nechcela. Preslo par rokov, stale su spolu. Neviem, ci vdaka Bohu alebo bohuzial, viem ze pokracuje v tomto oblbovani inych zien. To bolo prvy a posledny krat, co som akokolvek vstupila do zvazku do dvoch ludi. Hoci som s nim nespala, nemali sme intimny pomer, ale aj tak som mala pocit, ze ju so mnou podvadza. A so zenatym alebo zadanym muzom uz neudrziavam ani priatelsky vztah.

anonym_5e6aa8
8. nov 2025
@anonym_autor

Bola som zasnubena.Mala som zdravotne problemy, sanitka ma zobrala do nemocnice, na CPO bol lekar, asi o 10r starsi odo mna. Prijal ma, vysetril ma, bol velmi mily, prijemny, citila som jeho ocny kontakt. Ostala som v nemocnici asi 4 dni. Uz na druhy den mi prisla ziadost o priatelstvo na FB, vobec som toho cloveka podla mena a fotky nepoznala. Pytala som sa, kto je, napisal, ze je ten lekar, co ma prijimal. Tak som mu odpisala, ze od tohto ocakava. On, ze nic. Len sa ma slusne pytal, ako sa mam, ako dopadli vysetrenia. Tak som ziadost prijala. O par dni mi zacal pisat. Odpisala som mu, ze mi jeho zaujem lichoti, ale ze mam snubenca a teda nebudem mat zaujem o nic viac, ze ako priatelia na FB mozeme zostat. Podakoval sa a nekontaktoval ma. Takto to bolo rok a pol. Stale sme na FB vsak boli priatelia. Po roku a pol sme sa so snubencom rozisli. Asi som dala nejaky status, z ktoreho vytusil, ze sa nieco deje. Opat mi zacal pisat. Tak sme spolu komunikovali. Bol mily, scitany, inteligentny, velmi galantny a velky fesak. Po par tyzdnoch sme sa stretli. Kava, neskor spolocny obed, vecera, kino, prechadzky. O to viac ma prekvapilo, ked mi raz v aute povedal, ze on niekoho ma, ze ma partnerku. Ze nie su zobrati, ale ziju spolu uz 10r a maju spolu deti. Povedal mi viac o nej. Myslim, ze medzi nimi bol urcity typ lasky, ale takej inej. Oblubila som si ju, prisla mi velmi sympaticka, nasla som si ju na FB a podla mna to bola velmi pekna, milujuca a starostliva zena. Povedala som mu, ze z mojej strany tam nic nebude, kedze niekoho ma. Ale kedze ja som nikoho nemala, citila som sa s nim dobre, stretavali sme sa, iba tak, platonicky. Neviem ako to doma robil, ale normalne sme spolu na verejnosti, chodili korculovat, do kina, dokonca ma zoznamil so svojimi priatelmi a bola som u neho v praci za nim par krat. Uviedol ma trochu do lekarskeho sveta, spoznala som vela zaujimavych ludi, tato komunita mi imponovala. Casto chodil ku mne domov na kavu, a zene povedal, ze ma sluzbu. Nemal... ale ona to vedela... stalo sa, ze mu par krat volala a pocula som, ako mu povedala, ze kdekolvek je, s kymkolvek je, nech len pride domov. Ja sama som ho poslala, nech ide domov sa venovat rodine. Po par dnoch mi povedal, ze ju chce opustit a chcel by to skusit so mnou, ci by mohol prist ku mne byvat. So mnou? Ved sme spolu ani nic nemali, tak preco? Zlakla som sa. Takto to nemalo byt. Ja som nechcela, aby ju opustil, a uz vonkoncom nie kvoli mne. Povedala som, ze nie, nemoze u mna byvat a ze teda v ziadnom pripade ja nebudem do tohto vstupovat. Prerusila som kontakt. Pisal mi, volal mi, chcel byt v kontakte, ale ja som nechcela. Preslo par rokov, stale su spolu. Neviem, ci vdaka Bohu alebo bohuzial, viem ze pokracuje v tomto oblbovani inych zien. To bolo prvy a posledny krat, co som akokolvek vstupila do zvazku do dvoch ludi. Hoci som s nim nespala, nemali sme intimny pomer, ale aj tak som mala pocit, ze ju so mnou podvadza. A so zenatym alebo zadanym muzom uz neudrziavam ani priatelsky vztah.

@anonym_autor pekný smrad tento doktorko. Žena sa stará o deti, hra sa s nimi, učí sa, behá po doktoroch, vari, pečie, upratuje a pán doktor? Korčuľovať sa chodí s inou🤨. Snáď sa mu raz všetko vráti.

sara07
8. nov 2025
@anonym_5e6aa8

@sara07 ti si len myslia, že majú nejaké city. Nech skúsia zavolať, že sú choré a potrebujú odviesť k lekárom, alebo vypočuť s problemom poradiť, pomôcť, keď sú so ženou títo chlapi. To sa dočkajú citov. 🥴Hluchý telefón. Potom dôjde s dajakym dezertom a žena ( milenka) je celá šťastná.

@anonym_5e6aa8 netreba to zase hádzat podla jedného vzorca,
aké si podmienky nastavia alebo sa dohodnu také maju
vztah milenec/ milenka si zase netreba zamienat s klasickym vztahom alebo manželstovm ,idu podla uplne inych meradiel, ale to je všetko proste o dohode nič viac
a kolkokrát vie milenka o nom viac než manželka, alebo mu zomrie niekto z rodiny ale da prednost milenke , to je skutočne u každého inak
nehadž to do jedneho vreca

sara07
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor očividne to nemáš spracované u seba, ked to stale riešiš aj ked v inej rovine už

monulka205
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_375319 dalsi som nasla: Touto cestou si hladam ženu na milenecky vzah.vek stav krása nepoctatne bez narušenia sukromia,,,ktorá nemá rada stereotyp a rada si užíva.

@anonym_autor ako ty sama chodíš na také stránky a píšeš si s tými mužmi... Prečo? Tak čo tam hľadáš ty?

autor
8. nov 2025
@monulka205

@anonym_autor ako ty sama chodíš na také stránky a píšeš si s tými mužmi... Prečo? Tak čo tam hľadáš ty?

@monulka205 ja som slobodná, hľadám niekoho, s kým by som mohla niečo budovať. Nie ženatého a zadaného muža.

monulka205
8. nov 2025
@anonym_autor

@monulka205 ja som slobodná, hľadám niekoho, s kým by som mohla niečo budovať. Nie ženatého a zadaného muža.

@anonym_autor na uchylnych zoznamkach?

autor
8. nov 2025
@monulka205

@anonym_autor na uchylnych zoznamkach?

@monulka205 prečo nie? Kde mám hľadať? Na pokeci? Tak je samá spodina. Na badoo a tinder? Veď to je to isté. Tam som len prišla pozrieť, slobodného muža. Nie aby mi vypisovali ženatí chlapi, chlípni. Ja som slobodná, môžem byť kde chcem. Aj na pokeci.

sara07
8. nov 2025
@anonym_autor

@monulka205 prečo nie? Kde mám hľadať? Na pokeci? Tak je samá spodina. Na badoo a tinder? Veď to je to isté. Tam som len prišla pozrieť, slobodného muža. Nie aby mi vypisovali ženatí chlapi, chlípni. Ja som slobodná, môžem byť kde chcem. Aj na pokeci.

@anonym_autor a načo ich vôbec riešiš a zaoberáš sa nimi
daj si do profilu jasne že ti nemaju ženati pisat, a nerieš ich proste
alebo sa niekde vyber možno niekoho stretneš, a prestan byt zatrpknuta

autor
8. nov 2025
@sara07

@anonym_autor a načo ich vôbec riešiš a zaoberáš sa nimi
daj si do profilu jasne že ti nemaju ženati pisat, a nerieš ich proste
alebo sa niekde vyber možno niekoho stretneš, a prestan byt zatrpknuta

@sara07 mám to jasne v profile napísané, napriek tomu mi píšu ženatí chlapi, zadanéí chlapi, zúfalí chlapi.

anonym_2dab1e
8. nov 2025
@anonym_autor

@sara07 mám to jasne v profile napísané, napriek tomu mi píšu ženatí chlapi, zadanéí chlapi, zúfalí chlapi.

@anonym_autor tiež si zúfalá

sara07
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak zmen typ zoznamky jednoducho
neviem či si pripravena na vztah, lebo ked chlapov berieš ako zufale stvorenia tak čo s tebou
uvedomuješ si že to nevyriešiš na mk 😂

anonym_645a76
8. nov 2025

@anonym_autor
Nuž moja zlatá,údovi nerozkážeš.
Zvykni si...

monulka205
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa ale nečuduj kto ti píše, keď si na takej zoznamke. Ja nehovorím, aby si tam nebola, buď pre mňa za mňa aj na OF. Ale najlepšie keď nebudeš nikde, zoznamuj sa osobne... A ak hľadáš vzťah, nemyslím si že na zoznamke typu amatéri nájdeš vazny vzťah. Ale možno chceš budovať nezáväzný vzťah, potom si na správnej zoznamke ale nemoralizuj. Lebo tiež by sa ti asi nepáčilo keby začali súdiť teba, že sa ponúkaš chlapom na sexuálnych fórach

anonym_645a76
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor
Tak ťa "vyhlásia za svätú alebo upália"...🤪🤪🤪

tiezjedna
8. nov 2025
@anonym_autor

@really8 a koľko žien si reálne myslí, že ten jej muž to určite nerobí a nebude jej neverní. Ja by som možno pochopila, ak by muž niekde stretol ženu, s ktoru si ľudsky aj chémiou sadne a stalo by sa to. To je neplánované, jednoducho sa to stalo. Ale že hľadajú na zoznamkách, vypisujú si inzeráty mi príde celé zle. To je plánované podvádzanie, dlhodobé, vopred premyslené a predpokladám opakované... toto nie je v poriadku - pre mňa. Možno pre inú je.

@anonym_autor nevera je rovnako na hovno, ako keď sa muž so ženou "seriózne" rozíde kvôli tomu, aby sa mohol ku*viť bez výčitiek svedomia. To máš prašť jak uhoď. Akurát, že na to druhé má gule len máloktorý, zvlášť, ak sú tam deti. Ja naivne verím, že napríklad my patríme do tej "tretej" kategórie, kde ani jeden nemá dôvod ani chuť toho druhého podvádzať či opúšťať. Ale možno som len naivná😉

rozculena
8. nov 2025
@anonym_autor

@13uzivatelka11 nejdem presviedčať nikoho, veď neviem, čí su to muži preboha. Len ma to zaujalo, čo píšu a tak som si povedala, že to treba zdieľať. Ja som slobodná, nemám manžela, ale teda keď toto všetko čítam, tak popravde ani nechcem...

@anonym_autor a prečo máš potrebu to zdieľať?
Dopteraz si spala a netušila? Toto existuje dáááávno,len s príchodom internetu je to viac viditeľné.

anonym_dc90bb
8. nov 2025
@strawberry0797

@strawberry0797 Tie najväčšie zufalky si zacnu so zenatymi.Miesto rozvodu,, doma majú mrtve vztahy poluju na ženáčov.Tu na koni poznam zopar…

anonym_2dab1e
8. nov 2025
@anonym_dc90bb

@strawberry0797 Tie najväčšie zufalky si zacnu so zenatymi.Miesto rozvodu,, doma majú mrtve vztahy poluju na ženáčov.Tu na koni poznam zopar…

@anonym_dc90bb tie najväčšie moralistky tu?

anonym_445cd9
8. nov 2025

Mas rada sex? A co si ochotna pre to urobit za "urcitych" okolnosti? Lebo o tom to je. Nuda vo vztahu, malo pozornosti, malo sexu, hadky, odcudzenie a uz mas dovod rozmyslat nad bokovkou. Staci aby si mala doma dokola to same a uz usmev kolegu ci nahodny pisatel cez net je nieco tajomne. A potom urobis veci na ktore sa vacsina pozera ze coooo? Kolko parov aj stastnych zacne casom vynyslat. Lebo sa nudia. Muzi sa doma nudia tak hladaju zabavu. Zeny si inzeraty pisat nemusia ponuk maju zovsadial tolko ze si moze len vyberat. Muzi musia hladat lebo ponuky im nechodia.