icon

Čo na to hovoríte?

23. máj 2022

Ja uz sama o sebe zacinam pochybovat. Zoznamila som sa s jednym muzom, respektive on oslovil mna. Vraj som vekom este mladatko a neskusena a bla bla (mam 26) a ze jeho nebavia stare nudne skatule, posielal mi aj fotky zien 45+ a ze ci on ma s takymi spavat. Tak som mu dala pekne vyzrat, ci sa nehanbi oslovovat o 24 rokov mladsiu (mna) a este mi rovno ponuknut sex. Zrazu uz som zrela a dospela zena a obidvaja sme dospeli a mozme si robit, co chceme a jeho spravanie vobec nie je uchylacke. Citam tu podobne diskusie a rozum sa mi zastavuje, ze je toho dnes nejako privela. Je to podla vas normalne, ci nie? Mimochodom, napisal mi na facebook, co vobec nie je take obvykle.

Strana
z2
lindous
23. máj 2022

Aj mne z času na čas zrovna na FB napíše takýto typ, nikdy som nepochopila na základe čoho a ako si ma vôbec všimli, ale automaticky neprijímam žiadosť o kontakt a neodpisujem..nemám fb na zoznamovanie a keď mi niekto len tak napíše, či už obyčajné "ahoj" alebo či mi môže dať kompliment úplne to ignorujem, lebo viem že inam by to nesmerovalo... Navyše väčšinou už z profilu vidno, že sú to jednoduchší muži 😅 ale nejak sa nad tým nepohoršujem, keďže s nimi nikdy ďalej nekomunikujem (ani aby som ich odpálkovala), tak ma to nejak výrazne neobťažuje, vždy lepšie ako keď na ulici začne niekto vypiskovať alebo pokrikovať a to si myslím, že tu bolo vždy..

zmrzlinka2021
23. máj 2022

Je to uchylak a chrapun

roja01
23. máj 2022

Ja by som ho zablokovala. No ked uz diskusia prebehla, tak by som sa opytala ci ja mam s namyslenymi narcismi 45+ spavat, co je od toho jeho este horsi pripad.

mimka1402
23. máj 2022

Som mladšia od teba a takéto individuá píšu aj mne.😀 Tiež na Facebook, keďže stačí ak niečo lajknem...
Ignorovala by som, mal si zistiť ako vnímaš tuto vec ty a nie rovno ti ponúkať, keď ss nepoznáte. Ak nechceš s nim spávať tak ignoruj, blokni. Nie je čo riešiť. Starý cap nevie čo od rozkoše a pri druhej puberte má dojem, že je Adonis a ženy v jeho veku sú škaredé len on je poloboh. Ďakujem pekne, taky nech ostane doma a sťažuje sa na svet i naďalej.

modryzrebec
23. máj 2022

Čudujem sa tomu kde sa takí berú. Asi si dovolujú iba na ženy. Od žien často počujem podobné prípady. Že muži dajú kompliment, alebo chcú sex, je ich prirodzená vlastnosť ale nechápem tieto veci ako toto. Načo rozoberá s cudzou ženou že aké sa mu páčia nepáčia... Keby sa narovinu opýtal či sním nechceš sex a hotovo. Nebude rozoberať že kto má koľko rokov atď. Mňa by také ani nenapadlo. V tomto jednom treba ženy pochváliť že ony také nerobia. Také nikdy nepočujem že muža obťažovala nejaká žena, ani v diskusiách nevidím že by muž napísal takýto príspevok ako tento (táto téma len by to bolo naopak). A nezažil som že by nejaká žena rozoberala že starší takí a mladší takí...

lintu
24. máj 2022

Neviem posúdiť, či tých prípadov je zrovna v tejto dobe nejak extrémne veľa. Internet každopádne poskytuje viac príležitostí aj takýmto indivíduám.... a tým sú aj viac na očiach (Napríklad tém - môj manžel je stále na telefóne - je tu tiež dosť.) Že sa takéto niečo deje aj na facebooku, nie je zas až tak veľmi prekvapivé. Občas stačí nakuknúť na komentáre pod niektoré obrázky, čo za vzorka ľudí sa tam pohybuje.
Keď sa pred pár rokmi našlo jedno zavraždené dievča, niekto, kto do prípadu možno viac videl, varoval - nepridávajte si medzi priateľov cudzích ľudí, nekontaktujte sa s nimi. A tým by som sa na tvojom mieste aj riadila. Ako čo iné čakať od takejto zoznamovačky ak nie nejakú somarinu? Pánko sa zjavne tebou hral. Kázňou si ho chcela síce odrovnať, no niekoho tak môžeš len povzbudiť k prosbe za tú neposlušnosť prísť mu aj domov trochu nacápať.

jaskolka
24. máj 2022

Na takú hlúpu vetu by som ani nereagovala, zablokovala ho a určite nabudúce si nedávala medzi priateľov kadejaké pofiderne žiadosti. Mne chodí x žiadosti na fb od ludi, kurych absolútne nepoznám, ignorujem to, pripadne úplne zruším žiadosť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
24. máj 2022

Nuž, áno, si ešte neskúsené mláďatko, ináč by si sa s ním vôbec nebavila a nezakladala tu o ňom diskusiu. A tvoju neskúsenosť chce využiť vo svoj prospech. Keď ty máš 26 a on o 24 viac, má 50. Ak je preňho o 5 rokov mladšia žena stará nudná škatuľa, čo má byť pre teba o 24 rokov starší chlap? Áno, si dospelá a môžeš si robiť, čo chceš. Toto chceš? Veď ho zablokuj a vôbec sa s ním nebav. Jasné, že to skúša, keď existujú ženy, čo mu na to skočia.

h2
24. máj 2022

@zoro9836 Môže osobnú otázku? Koľko máš rokov?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
24. máj 2022

@zoro9836 Oooch, ja určite nezávidím. Prečo aj? Ja už chlapa 50+ mám. 😂
Len ma zaráža, že jej on evidentne nevyhovuje, nechce ho, ale aj tak s ním komunikuje.
A ďakujem za odpoveď. Nech vám to so ženou vydrží.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
24. máj 2022

@zoro9836 Veď to je práve to, že niekedy stačí presvedčiť, on už sa jej dostal pod kožu, premýšľa o ňom, píše sem o ňom. On zjavne vie, ako a čo povedať, aby ju oblbol. Ona teraz píše, ako sa jej nad tým rozum zastavuje a ako mu to dala vyžrať, ale ešte chvíľku ho nechá, nech ju oblbuje a aj ju oblbne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
24. máj 2022

takto: keď už budeš naozaj dospelá a zrelá, tak ak ti niekto pošle niečo na messenger, odignoruješ to, prípadne vymažeš. nebudeš rozbiehať komunikáciu s cudzím človekom. toto učím už aj 12-ročnú dcéru, nech jej ani nenapadne rozvíjať debaty s niekým, koho veľmi dobre nepozná. či ti vari napísal priamo do statusu? 😲

zuzana9393
24. máj 2022

Ja nechapem ako mozu stari chlapi vraviet o tom, ze ich nebavia starsie zeny... Oni si ozaj myslia, ze su najvacsi frajery a mlade zeny nechcu mat v postely stareho bruchateho uchyla? To len chlap si ma vyberat peknu mladu babu?

mirkava
24. máj 2022

Sú to uchylaci, neodpisovat, nekomunikovat. Teraz je takýto divný svet. Takýto ľudia majú ľahší prístup k svojim sexuálnym "obetiam". Pozor na to co dávate na net. Myslím, že je to veľká hrozba dnešnej doby.

lucinka1988
24. máj 2022

Neviem prečo, ale príde mi to ako vymyslená téma..Všetko sa deje, jasneže, len poznámka o ženách 45+ a ich fotkách mi pridr dosť odveci a nereálne🤷‍♀️A to mám do 45 ešte poriadne ďaleko a deje sa denne aj mne všeličo, dokonca aj napriek tomu, že mám dve deti, manžela a že s nimi idem po ulici, v pohode ma príde baliť chlapík v prítomnosti môjho syna, ako by som mala 20 a bola slobodná bezdetná🤷‍♀️A inak, keď už sme pri tých ženách 45+, mnoho z nich vyzerá oveľa lepšie a je v lepšej kondícii ako mnohé 25+, navyše s cennými skúsenosťami a ja keď takéto ženy vidím, sú pre mňa veľkou inšpiráciou, pretože ak žena vyzerá v takomto veku pekne a udržiavane (a v s danej dobe och je ozaj dosť), je to zaslúžené a vydreté a hodné obdivu. Do cca 30 rokov vyzerá každý mlado a relatívne ok, a nepríde mi to hodné obdivu...Ale tvárne sa, že téma vymyslená nie je, potom dotyčný pán bude zrejme riadne zakomplexovaný vo svojich 50-tich rokoch a zrejme žiadna žena 45+, ktorá je na úrovni telom aj dušou ho nechce🤷‍♀️Držím mu place, nech sa nájde taká, ktorá mu jeho pošramotené ego zdvihne a nebude musieť ďalej znepríjemňovať svojou existenciou život svojmu okoliu!

nikoll29
24. máj 2022

tak neviem ci sa v dnesnej dobe vobec da hodnotit co je normalne a co nie, kedze vidime ako sa niektori ludia spravaju alebo teda kam im to az svedomie a vedomie dovoli.

autor
24. máj 2022

Dnes sa da napisat na messenger aj bez toho, aby som dotycneho mala v priateloch. A odpisala som mu iba dve spravy a tym to skoncilo. Ktovie kolkym po mne este tak pisal, tak som mu trosku chcela dohovorit, aj ked urcite vie, ze robi zle, no chcela som mat ciste svedomie. Mne to pride jednoducho uchylne, je to velmi velky velovy rozdiel. A nie len to, ale aj to jeho spravanie.

ivik4
24. máj 2022

Dobry chuj 😀
Mimochodom,mnohe dnesne 40tnicky vyzeraju ovela lepsie jak 20rocne

dskjhfdlkdjhl
24. máj 2022

Vidis, ja by som si toto ani do paty nevzala, vobec by som nereagovala a nevenovala by som tomu ani jednu jedinu myslienku. Mlada zena ma zit v realite, nie na FB.

iwesska
24. máj 2022

Ja by som mu odpisala,ze "tak to mame potom spolocne,ja so starymi slizkymi dedkami v tvojom veku do postele tiez neleziem" a cakala by som na reakciu 😂😂

tykat
24. máj 2022

To si fakt v 26 taka zufala ze o tomto chlapovi musis rozmyslat? Ja by som mu ani myslienku naviac nevenovala.

mandzula
24. máj 2022

No čo, skúsil, či nedáš, či neoceníš vekom ovisnute vajká, nič z teba, tak on aj život idú ďalej.🙂

thoughtfulweirdo
24. máj 2022

Ja by som mu odpísala, či ty mladá svieža máš mať sex s takými starými chrenmi 😉

kittykat22
24. máj 2022

trosku mu dohovorit 🙈 on nema zaujem o rozhovor, hlada babu na sex. A jedine co ho zaujima, ktora mu na to skoci. To bude stary prefikany kocur ktory pri sexe prenasa vsetko mozne. Ked vidim kolko bab riesi v okoli rozne gyn. problemy, tak by som ti poradila - zablokuj a cau.

Strana
z2