icon

Čo očakávate od chlapa?

20. júl 2022

Co ocakavate od vasich chlapov? Romantiku? Erotiku? Financnu nezavislost? Starostlivost? Lasku? (co je vlastne laska? )

Strana
z2
pazdura
21. júl 2022

Ta toto čeho še nemôžem dočekac, že budze po sebe šumne pratac ne lem jak daco chce 😉

denka259
21. júl 2022

Už nič

elzu
21. júl 2022

Jako 22.letá jsem toužila po nekonečné čisté lásce, vášni, společném snu, společné vizi, vyšším smyslu života. Dostala jsem přes hubu- obrazně i doslova.

Začala jsem chtít jistotu, stabilitu, přímou komunikaci, respekt k sobě samému, ke mně, k mým dětem, mému zaměstnání. Vesmír se ke mně smiloval a takového člověka mi poslal - a s ním jako bonus jsem dostala- lásku, vášeň, společný životní cíl, smíření s vlastní minulostí, procitnutí, pochopení, bezpečí.

marifu
21. júl 2022

V obchode: žena si vyskúša dráhu bundu, chlap pohundre, že pribrala, ze jej nesedí, ale ona ju chce, urobí psie oči, poprosí či jej ju kúpi, dá pusu, idu k pokladní.
Tak som nabehla na toho môjho, ze tam ta..urobila to a to, ze aj mne sa páči bunda, že prečo není on taký romantik. On kukne na mňa, či sa mu ja musím prosiť, či si neviem kúpiť čo chcem. Tak je bunda, aj kabelka. O tom je láska, že sa clovek môže spoľahnúť, ma sa o koho oprieť.

mrva
22. júl 2022

mix vsetkeho, co si spomenula

Strana
z2