Čo očakávate od chlapa?
Co ocakavate od vasich chlapov? Romantiku? Erotiku? Financnu nezavislost? Starostlivost? Lasku? (co je vlastne laska? )
Už nič
Jako 22.letá jsem toužila po nekonečné čisté lásce, vášni, společném snu, společné vizi, vyšším smyslu života. Dostala jsem přes hubu- obrazně i doslova.
Začala jsem chtít jistotu, stabilitu, přímou komunikaci, respekt k sobě samému, ke mně, k mým dětem, mému zaměstnání. Vesmír se ke mně smiloval a takového člověka mi poslal - a s ním jako bonus jsem dostala- lásku, vášeň, společný životní cíl, smíření s vlastní minulostí, procitnutí, pochopení, bezpečí.
V obchode: žena si vyskúša dráhu bundu, chlap pohundre, že pribrala, ze jej nesedí, ale ona ju chce, urobí psie oči, poprosí či jej ju kúpi, dá pusu, idu k pokladní.
Tak som nabehla na toho môjho, ze tam ta..urobila to a to, ze aj mne sa páči bunda, že prečo není on taký romantik. On kukne na mňa, či sa mu ja musím prosiť, či si neviem kúpiť čo chcem. Tak je bunda, aj kabelka. O tom je láska, že sa clovek môže spoľahnúť, ma sa o koho oprieť.
mix vsetkeho, co si spomenula

Ta toto čeho še nemôžem dočekac, že budze po sebe šumne pratac ne lem jak daco chce 😉