Čo robiť, keď je vo vzťahu zle?
Ahojte ....
Ja už neviem ako ďalej...neviem ci ja som ta na hlavu alebo môj muž. .
Už dlhšiu dobu je ti medzi nami zle veľmi zle....mame 2 deti...chlapcov 1.5 a 3 roky
Začalo to kde mi ráno oznámil ze ide na hokej s kamošom...na to som zareagovala možno zle neviem on vraví ze hej ja si nie som vedomá...vrátil sa o pol noci samozrejme ako teliatko...a vtedy to začalo...to bolo piatok....sobotu sa zas spil sam doma ...pije po tajomky...doobedu bol von s detmi a tam to skončilo...poobede už len lezal kde sa dalo ...bol v splani a ja skm si ho šla kamerovat ako nič nerobí...akože nemala som zapnutu kameru ..kopol mi do ruky z celej sily ....videli to deti na to mi povedal ze mi prijebe keď ho budem natáčať m.a od vtedy za začal nezastavitelny kolotoč urážok nárazok...ja už som rezignovala ale on ide stále uráža mňa moju mamu ze sme hlúpe...vyhráža sa sociálkov ze som zla matka...som najlepšia matka akou viem byť a svoje deti milujem....včera mladší vnnoci začal horuckovat..on samozrejme pil poobede takže si spal a chrapal na celý byt ...tak skm zobrala malého a šli sme do obývačky....po čase mi začal nakladať ze ubližujem malemu ze to je na sociálku fotil si ma na gauči...malý chcel soat len na mne ...a dnes dookola to iste ..ešte mi dnes v noci oovedak ze si želá aby som umrela...ze by to bolo lepšie...ja už nevládzem...co robiť...ja ani neviem co chcem počuť....ale už som zúfalá
@alica2202 aj on mal oca alkoholika ...
@irusa ja 33 on 35...
Načo ste si robili 2 deti, tých mi je naozaj ľúto
@alexandra336 prepáčte ale taky nebol toto sa deje PP deťoch a ja svoje deti milujem nadovšetko...aj on ich ma rad avšak medzi nami to je zle ....
@chodec15 z celého toho textu si vypichol to, že ona ho akože (píše že nemala zapnutú kameru) natáčala?
Zober seba, deti, doklady a chod od neho prec kym sa aj vase 3, 4 ...dieta nebude pozerat ako do teba opilec kope a tituluje ta vulgarozmami. Cakas vlastne na co?
Malokedy radím, že hned sa zbaľ a choď preč, ale urob to prosím Ťa pre dobro detí a tvoje tiež, toto skončí veľmi zle. S tým natáčaním pozor, nie, že je to trestné ale dokáže to vygradovať situáciu, čo aj stalo. A áno, deti dokážu aj "pokaziť" vzťah, nie len ho utužiť.
Tiež neverím, že pred detmi bol ako anjelik. Máš veľmi maličké deti, to znamená, že on bol hovado už predtým. Keď bol pri jednom ozran, tiež by som si nerobila ďalšie dieťa s takým človekom. Ste nezodpovední obidvaja.
Z čoho si zúfalá? Máš doma alkoholika a ešte ho provokuješ? Skôr by si mala riešiť ako s deťmi odísť, nech si pije koľko chce.
@nikusik0107 tak to už by ste mali byť obaja rozumní
Mňa by teda ani nenapadlo, že ho idem kamerovať ako nič nerobí. V tomto jeho stave,by som sa s ním vôbec nebavila a hodila reč po vytriezvení. Ak by nepomohlo,tak bohužiaľ, jeho priority sú iné a tam pomôže len odchod
@nikusik0107 ako ďalej? zbaliť seba, deti a najdôležitejšie osobné veci a ísť od neho preč. Buď sa bude liečiť a abstinovať, alebo ste ako rodina skončili, rozvediete sa a každý si pôjdete svojou cestou. Alebo s ním zostaneš a na tomto svete pribudnú ďalší dvaja ľudia poznačení alkoholizmom jedného rodiča a neschopnosťou druhého...
@nikusik0107 opilec sa málokedy zmení. Never sľubom, to, že ma problém by si mal uvedomiť najprv sám. A potom liečenie. Iná cesta nie je, nič ako liečenie. Psychiater, lieky a sebakontrola.
Tvoj muž si dláždi cestu do pekla závislosti. Viem o čom hovorím. Môj brat bol silný alkoholik, má 40 rokov a 5 rokov je triezvy, celú mladosť si prepil.
Vieš, čo mi povedal po liečení? Že je rád že nemal ženu a deti, že nezničil niekomu život. Dobre si to uvedomuje, čo to bolo. Ničil ale mojich rodičov. Alkoholik ničí všetko okolo seba.
Zober deti, zbieraj dôkazy jeho pijanstva. Lepšie bude tebe aj deťom bez neho. Pozerať sa na opitého otca? To chceš pre deti? To ako sa agresívne správal? To sa bude stupňovať. On je otec roka? Nech sa páči nech volá sociálku, kuratelu. Najlepšie keď prídu neohlásene a pán bude pod parou. Aby videli tú hlavu rodiny.
Ps: prepáč, že som sa opustila, ale ja nemám zľutovanie pre pijanov.
Deti by nemali vidiet u rodicov taketo spravanie..
takto sa ku sebe správate? hrôza, to sa nedá ani len čítať....
alebo choď do práce a deti do mš, a jaslí....alebo sa rozveďte.... snáď v práci prídeš na iné myšlienky a celkovo budeš medzi ľuďmi - a či ešte nebodaj plánujete ďalšie bábo???
Takto sa k sebe nesprávajú ani manželia po 30tich rokoch...😨
Tiež mi to príde, že nemáte úctu jeden k druhému, ty ideš akože kamerovat opitého chlapa čo si čakala, že urobí? Si čakala pochvalu? Za takým sa zatvárajú dvere a nie chodiť provokovať. Čím skôr od seba
@chodec15 to ja určite nečakám, len keď som na teba reagovala, mal si v texte len tú jednu vetu o provokovani, tak ma zarazilo že si z toho všetkého vypichol len to... Áno, máš pravdu reagoval na to čo si myslel a v ozratom mozgu vyhodnotil že zaútočil..
@nikusik0107 vy asi obaja nebudete najostrejsie pastelky v peracniku. Je mi luto deti.
Príde mi že ste obidvaja drbnuti, trpia kvôli tomu deti, choďte od seba minimálne na nejaký čas, ak nie navždy
Pobaliť sa čím skôr a dovi dopo.. a pán manžel si môže slopat koľko chce. Toto už lepšie nebude len horšie
Jedine riesenie je odchod od takeho cloveka.
Predpokladam, ze ste iba frajeri, cize staci poriesit deti a proste sa zbalit a neostavat v takom patologickom vztahu.
Maj rozum aspoň ty.. Vezmi deti a ukončí to.. Skus sa na vaše divadlo pozerať očami detí.. Véd to je hrozne a prosím ta, načo ozrana provokujes ze ho natáčas?? To je k čomu dobre..aky dôkaz komu?
Stačí ze to vidíš ty a deti.. Ak ich miluješ ako píšeš, zabezpeč aby toto nemuseli zažívať takéto výstupy dvoch puberta kov..
@alexandra336 alkoholikom sa moze stať aj uplne normálny a inteligentný človek, žiaľ. Chlascu nielen robotnici alebo bezdomovci ale aj politici, lekári ci vysokopostaveni úradníci, sudcovia. Slovensko je plne ochlastov. Alkohol mení mozog, mení človeka, jeho vnímanie atd a to aj ked je triezvy. Tuto pani ma doma ťažkého alkoholika, ktorý pije od rána a tajne. A clovek sa moze do toho dostať doslova z noci do rána. Zaujímavé by bolo zistit co bolo spustacom toho pitia.
🤦♀️už by som mala plán a riešila odchod...

a to koľko máte rokov ak sa smiem spýtať ???