Čo robiť, keď má priateľ malý penis?
Dobrý deň prosim vás čo by ste robili keď priateľ ktorý vás priťahuje ma maly penis a chcete snim žiť len ten sex je taký keďže ma maly penis
Maly penis je relativny pojem… poznas take to, ze “ked hodis stanglu salamy do predsiene” ? Takze mozno vobec nie je maly 😂
A to je problem? Ved si pozri navleky na penis od vixen creations, kupite pekne colossus a nemusis trenovat pred porodom s aniballom 😂 Na vsetko sa najde riesenie.
Niekto tu raz povedal, ze "ako mixer v malom vedierku" 😂 Zazila som, a teda velmi rychlo to skoncilo. Ani on spokojny, ani ja.
No rozisli sme sa. Ale problem nebol maly penis ale ze ho pchal kade tade.
@deti95060810 nemerala ale videla som
Ja som sa s takým rozišla
@rebi789 kvôli tomu ?
aj s malým Gašparkom môže byť divadlo
@alickapusinka nie, naozaj nemôže...
@alickapusinka To hovoria len tie,ktore maleho gasparka este nevideli. S mini penisom nemas ake divadlo narobit
@marca12 ma to byť žart samozrejme že su to važne veci.
Bude to zniet skaredo ale nebola by som s nim. Mne maly penis fakt nevyhovuje ale su zeny co ano.
Aj keby som s nim bola v case naj. Zamilovanosti, tak neskor by to aj tak vsetko znicilo
Osobne som sa nestretla ešte s malým penisom, ale sexuálny život je pre mňa vo vzťahu dôležitý, a ak by ten sex bol veľmi zlý, viem si predstaviť rozísť sa kvôli tomu.
Áno, je to povrchne, ale nie som vo vzťahu s niekym len tak, plánujem s nim byt "do konca života" a vadilo by mi to.
@kittykat22 chudák
@lucia13022023 preco? Ma zenu a 2 deti - stastna rodina. To, co nevyhovuje jednej, moze vyhovavat druhej. X ludi, x preferencii ...
@kittykat22 to áno, máš pravdu, len som si to predstavila ako leží na posteli a ty pozeráš na jeho mini penis 🤣
Dôležité je že ty maš pevné 3 ky , pevný zadok a úzučkú onú 😂. To k sebe ladiť nebudete.
No ja som zažila super sex s mužom, čo mal malý penis...ale čo je malý penis? pre mňa cca 10 cm považujem za malý 🤣 vždy sa dá nájsť poloha kedy aj 10 cm cítiš ako 20 😀 len musíte byť dost ohýbni, nebrániť sa experimentovať...
Ale tak každému vyhovuje niečo iné...
Čo je malý penis?2,5,10 CM v stoporenom stave?
@breznica preco trafena hus? Bezne ak je tu diskusia,ze muzovi vadi nieco na zene,tak su tu komenty ci on je dokonaly atd?! Tak teraz tu on dal opacne
@breznica a aj tak rodia ženy s plochým zadkom a jednotkami či nulkami prsiami. Dokonca ani také čo ťahajú prsia po zemi , nie sú posielané do koncentračného tábora.......Ako vravím ak je slečna ideálna , zástup veľkých nástrojov čaká len na jej úzku dieročku.....Iba žeby nie a musí si vystačiť aj s klobáskou hodenou do chodby......
@rebi789 presne tak pri mojich 190 cm výšky je úplne bežné že je to malé , tenké a vydrží to 22 sekúnd. Tak to odjakživa je.

čo si ho merala alebo ako...
dobrý sex môže byť aj s malým penisom..