icon

Čo robiť, keď podozrievam partnera z nevery?

25. jan 2025

Ahojte žienky. Mám taky nepríjemne hnusný pocit že má priateľ podvádza ešte k tomu so sestnicou (mojou🙈) ona to už raz skúsila na druhú sestnicu že jej išla po mužovi tak nenápadne ale to skončilo s tým že si našla nakoniec frajera. Teraz zas ja to mám podobne. Divní sú obaja jeden deň som zavolala sestenici či by vedela prísť pomôcť zobrať dole po schodoch dcéru lebo ja nevaldzem a už sme 2 dní neboli vonku začala sa vyhovárať za jaj ona ide preč nemá čas za 20 minút ide pre ňu kamarát ja že však to stíhaš pohode príde pre teba sem veď počkáme dole že to nestiha lebo ešte není oblečené tak som navrhla však nech sa zastaví na tie 2 minúty že joj s tým nebude súhlasiť tak som to nechala tak...už mi to prišlo divné lebo schválne som počkala 10-15 minút a zavolala som priateľovi video hovor jedna vec že bol presne tak polohovo že akurát od sesternici cca tolko trva cesta tam kde akurát isiel autom...tak držal telefón aby som ani náhodou nevidela nič iné v aute len jeho hlavu a po 5 sekundách má ma zrušil že on sa rozpráva potom mi zavolá..udrelo to do mňa ako blesk a bez rozumu som hneď písala "viem s kým si,skončili sme" 🙈 potom som mu volala ešte 3x ale nedvíhal az po pár minútach mi napisal že bol s kamarátom atď že ide riešiť jednu prácu...žiaľ jeho minulosť je všelijaka 🤦🏻‍♀️ preto mu ani neverím 🤷🏻‍♀️ potom tvrdil že sa nasral a nejde nič riešiť ide domov ...domov však nešiel 😊 aj sesternica bola taká divná keď som sa pýtala na výlet nevedela jednu normálnu vetu povedať....jemu som nehovorila presne koho myslím lebo nemám 100% dôkaz ale predsa je ten čert pri mne že áno niečo spolu riešia..neviem čo mám robiť on je urazený a nebavíme sa..chcem mu veriť ale proste to nedokážem len tak nechať jak keby nič..telefón mu neviem ani prezrieť lebo pán urazený spí v obývačke 🤦🏻‍♀️a to by sa zobudil keby tam sa snažím špiónovat 🤦🏻‍♀️ a nie rozprávať sa s ním o Tom nedá žiaľ hneď ma odbije že si namyslam 😊🙈

sekundách má ma zrušil že on sa rozorvaa poto

barka1
26. jan 2025

Neviem, čo cakas od nás.
Chlapovi neveris a to je základ. Si paranoidna, splietas v hlave teorie, hladas dokazy...načo? Dobre som pochopila, ze mas dieta? Ak áno, sustred sa na neho, jeho výchovu. On je jeho otcom? Ak áno, tak sa s ním normalne v klude porozpravaj. Ak sa s nim chceš rozist, dokazy nepotrebujes. Ak nie, tak sa v tom nevrtaj a ver mu.
Sesternicu nemáš rada, to je evidente, tak by som ju odstrihla zo života a kontaktovala co najmenej.

really8
26. jan 2025

Ani neviem co na toto povedat aby ma nezmazali. Si na hlavu. Spravas sa ako keby si mala 14 rokov. A ti smajlici tomu len pridavaju.

svetlonos
26. jan 2025

Tak po prvé, nevládzem dieta zniesť po schodoch = nejdeš von! Nikto nie je opica na špagát aby ti postupoval. Pokial to neurobí priatel, je to v tvojej réžii. Ja ked mi je na ho... tak ma ani nenapadne ust von ešte aj po schodoch! Deti z toho neumru a von pôjdeme, kedcsom toho schopna ani nie aby som potrebovala asistentku k tomu.
To za prvé.
Sorry ale tvoja sprostost byt s chlapom s kade akou minulosťou - nuž čo, bola si blba.
A sesternica - na nosenie detí je ti dobrá ale tu ju znesies pod čiernu zem, ze ide po tvojom muzovi.
Sa s nou nebav teda vôbec.
Poznám pripad kedy jedna sestra takto nasrala svoje dve a spala s ich priateľmi.
Záver? Ani ti chlapi nie sú žiadne anjelickovia, ved nie sú znásilnení!
Keď mu neveríš, kopnúť do zadnice a byt sama.

dadka1997
26. jan 2025

Ja som sa stratila na zaciatku.. sesternica byva s vami ? To ti ako ze ma chodit davat dieta dole po schodoch lebo nevladzes ?????? 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 tam som sa celkom dost stratila.. a to decko mas s tym muzom ? Ako mzoes byt s niekym kto ma zlu minulost a neveris mu?

jaskolka
26. jan 2025

Ja som nepochopila ani ten začiatok, prečo by ti mala sesternica nosiť dieťa po schodoch, ty si nemohuca alebo prečo nevládzes? Sesternica býva kde, oproti, ze ma behať k tebe pre takú somarinu? Po druhé, splietas také nezmyselné "dôkazy" a teórie, ze pôsobíš ako blázon ty, nie tvoj chlap. A za tretie, ak už v minulosti mal "prešľapy" a ty mu vlastne vôbec neveríš, tak o com je taky vzťah? Stále budeš žiť v neistote a robiť také blbosti, ako tetaz

ina2405
Autor odpoveď zmazal
oceanahory
26. jan 2025

Pise asi Esmeralda z osady 🤦...

bubuzu
26. jan 2025

To znie akoby si bola tehotná, tak? Inak život je fakt príliš vzácny, aby si ho žila takto. Sadnite si a od srdca mu povedz, ako sa cítiš. To, že mu neveríš má nejaký dôvod. Buď úprimná a zastaň si samu seba. Že takto žiť nechceš, čiže nech je k tebe aj on úprimný a ak niekoho má, tak to ukončite. Lebo si vážiš samu seba. Chceš má dobrý život plný lásky a nie týchto konšpirácii. A ak aj nikoho nemá, tak sa zamysli, či s ním chceš byť, keď mu nedôveruješ. Ak ťa má naozaj rád, tak toto tvoje špehovanie mu ťa znechutí a aj tak sa rozidete. Buď hrdá, nechovaj sa ako decko

0silvia0
26. jan 2025

Skus to popisat este raz a pomaly. Ani ja som to nepochopila s otravovanim sesternice, aby ti nosila dieta dole. A ostatne utrzky tvojho zivota, skus bez emocii popisat situaciu.

nynia
26. jan 2025

Napisala si mu ze vies s kym je a ze ste skoncili tak co teraz ocakavas od tejto diskusie? Vsak ste skoncili 🤣

domkakvet
26. jan 2025

Na co si zacala s niekym komu si uz od zaciatku neverila.

gribka1
26. jan 2025

Keď raz napíšeš, že vieš s kým je a skončili ste, tak skončili ste. Ale nie, ty mu ešte vyvolávaš. Bla bla

autor
26. jan 2025

@svetlonos mám ťažkú anémiu a čakám na transplantáciu obličky žiaľ mne samej trvá dobrých pár minút zísť pešo z 3 poschodia 😊 a na začiatku takýto problém nebol vôbec teraz to cca pred mesiacom to prišlo jak sa ona a jej priateľ rozišli .. a o to nejde že ju nemám rada je krstnámama mojej dcéry a býva od nás na 5 minút vždy prišla pomôcť bez problému či už kočíkat malú keď som išla k lekárovi alebo len pomôcť ísť hore dole, doobchodu tak preto mi to je také divné a jak som hovorila on už takýto ťah mala ..

jaskolka
26. jan 2025

Tým,aký máš zdravotný stav,si mohla začať,v tom prípade je pochopiteľné, že potrebujes pomoc. No to,že sesternica ti ju odmietla a potom následne priateľ reagoval tak,že s tebou nechcel hovoriť,ešte nie je dôkaz toho,že tá podvádza a navyše práve so sesternicou. To už je len tvoja "predstava"
Ona skutočne mohla mať iný program,zase nemôžeš vždy čakať,ze okolie to bude vždy rovnako k dispozícii a keď človek šoféruje,tak je aj nebezpečné,aby sa rozptyľoval telefonátom s inou osobou (margo toho,že tá zrušil,že ti zavolá potom)
Normálne sa s ním porozprávaj , prípadne "hľadaj ďalšie dôkazy"lebo toto je naozaj len veľmi pochybné spojenie tvojej teórie,a ak skutočne mu nedôverujes,tak vás vzťah skôr či neskôr aj tak skončí

svetlonos
26. jan 2025

To mení situaciu. Dôležité informácie si vynechala. Ja ze mas klasicky soplil a kasel. Ako nič v zl8m, mnacto tiez vzdy položí na lopatky a fakt som neschopna ist pi schodoch, preto som ti tak pisala. Ale toto mas vážnu dg. Ale aj tak rátať stále s pomocou sesternice sa nedá. Aj keby je anjel, ma svoj program predsa a nemôže ti byt vždy k dispozícii. No je to obmedzujúce a nie je to jej povinnosť Ale tvojho muza. Prípadne si zariad pravidelne niekoho, kto ti takto pimoze s dieťatkom. Drzim palce nech ti všetko dobre dopadne a ty budeš fit a vychutnávať si život ❤️

enmery
26. jan 2025

Sesternica je nepodstatná. Aj keby s ňou niečo mal, je on vo vztahu s Tebou, nie ona. Ale je evidetne, ze ju nemas rada a neveris jej, tak ju do svojho zivota netahaj a nekontaktuj. Ty si šla do vzťahu s niekým, kto "ma žiaľ minulosť akú ma". Neveríš mu. Nie ste schopní sa porozprávať. Ako chceš riešiť vážne problémy s takým človekom? Prepáč, toto si robíš sama. Ci lepšie aj na prd chlap ako žiadny?