icon

Čo robiť pri odhalení neverného partnera?

30. okt 2023

Co by ste urobili, keby ste sa dozvedeli, ze vasa polovicka ma niekolko rokov mimomanzelsky pomer, vodi si danu osobu domov, ked ste neni doma, obdaruva ju, je pozorny, romanticky a pred vami sa pretvaruje, ze je vsetko v poriadku a ze chce udrzat rodinu? Odpustili by ste?

Strana
z3
laila22
30. okt 2023

@cacianka 😆😆😆

lienka.7
30. okt 2023

@autorka nemáš kde ísť? Tak to si radšej pockas keď ta vyrazí on? Sa daj preboha dokopy a kopni ho do riti ty. Nemáš žiadnu rodinu ani kamošku?

autor
31. okt 2023

@lienka.7 nemám, momentalne som na liekoch na ukludnenie.
Dostala som sa mu do mobilu a nasla vela vulgarnych fotiek, videi (ona masturbuje, jeho fotky aky je nadrzany a aj spolocne fotky z roznych miest) a rozhovorov ako ju miluje a so mnou je len kvoli detom. Dohadovali sa na videohovoroch a ukajali sa spolu, aj ked bol so mnou doma. A nie v mojich perinach neboli, ale na gauci v obyvacke a pripravil jej aj veceru v mojej kuchyni. Vela toho je, samozejme teraz vsetko lutuje a slubuje mi hory doly, ze ju opusti. V chate ju oslovuje laska a kazde rano po zobudeni jej prial dobre ranko a vecer sladke sny. To je len miziva cast s toho co sa za tie roky udialo. Nechcem byt konkretna. Drzia ma len lieky.

mk22
31. okt 2023

Oslov kamošku, mamu kohokoľvek, nedus to v sebe, niekomu o tom povedz.. Prosím ta, never, že sa zmení.. Keby si nič neodhalila, pokračuje ďalej.. Odkiaľ si, pomohla by som ti, som okres Trenčín.

autor
31. okt 2023

@mk22 Prepac, az tak nie som na tom zle, nechcem to konkretizovat, peniaze mam, este pockam, budeme v rovnakom dome ako spolubyvajuci a uvidi sa co dalej. On povedal, ze odide ked poviem,ale ja viem ze by isiel k nej:( a to nechcem.

mk22
31. okt 2023

Nemyslím peniaze, mala som na mysli čas, ochotu vypočuť, byt poslucháčom.. Financie som neponúka la.
A čo chceš?
Aby ostal?
Žiť ako spolubývajúci?
To je aká výhra pre teba? Vidieť kur..nika denne, čo tie deti, ako sa budú cítiť vidieť rodičov, ktorí nekomunikuju.
Naco ho chceš držať pri sebe?

karolinakr
31. okt 2023

Ale on je trošku falošny, na jednej strane piše, že je s tebou kvôli deťom, na druhej strane teraz ju chce opustit a byt s tebou.Čiže kade vietor, tade plašť.On ani nema sam vyhranený názor, koho chce.Podla mňa to je typ, čo chce 3 naraz
Ja by som mu neverila, že už chce len teba..Jednorazova noc a kontinualny vztah popri manželstve su 2 rozne veci
Ty vahaš, možno ho chceš späť, preto si založila diskusiu
Ale moj odhad je, ked ho vezmeš späť, i na to maš pravo, čakaj nejaku aferku do pol roka, len už si bude heslovať mobil a tažšie na to prideš
Nemyslim si, že je úprimný k tebe

autor
31. okt 2023

@mk22 ja som len narazala na to,ze mam peniaze napr na hotel a tak

autor
31. okt 2023

@mk22 ale dakujem

mk22
31. okt 2023

No mne by bolo jedno, kde by išiel.. Keby sa ponúkol ze odíde, by som ho vyprevadila. Utriedila si myšlienky, pripravila plán.
Ponizil ta, klamal.. To co robil je neospravedlnitelne. Úplný strop.. Vodiť milenku domov a hostiť ju v mojom dome..

cimage
31. okt 2023

Este je moznost, ze by k nej odisiel, ale je rozdiel s niekym sa stretavat a s niekym zit. Po case by ho mohla omrziet, alebo on omrzi ju a vykopne ho ako handru. Uz to nebude ta dokonala zena ku ktorej vzhliada, uz bude rano neupravena, naladova, atd. Potom sa doplazi k tebe, aby si ho zobrala spat.
A je pre teba nieco velmi strasne, ze by isiel za nou? Horsie ako teraz to nebude, ked to robi poza tvoj chrbat. Mala by si urobit hrubu ciaru za nim a moze si robit co chce a s kym chce, neriesit ho. Mala by si hladiet na seba a deti, poriesit si svoj zivot. Kym sa das dokopy, tak to bude isty cas trvat.

katkati
31. okt 2023

Si extrémne zranená aj ťa chápem v tom, že teraz ty chceš mať v rukách scenár ako to bude s vaším životom a nie milenka. Ešte dlho potrvá, kým sa dostaneš do normálu a budeš na to pozerať triezvo. Držím palce, aby to bolo s čím menším psychickým utrpením a aby si sa po čase rozhodla tak, aby si ty bola spokojná.

dharmasanata
31. okt 2023

Inak sa tak zamýšľam, že aj tá milenka je hlúpa, tiež nemá voči sebe žiadnu hodnotu tak ako aj ty.. ste presne taký typ žien ako kurevnik pri sebe potrebuje. Slabé a hlúpe ženy (prepáč). Veď on vyhral jackpot, ma ženy koľko chce, ma sex, ma doma uvarené, upratané, toleruješ mu to a aj tá milenka mu toleruje teba. Prečo by to mal meniť, keď mu je super.

lienka.7
31. okt 2023

@autorka nechcem ti zbytocne "nakladat", mas toho fakt dosť. Len toľko k tomu co si písala, ja by som sa z neho dogrcala, len by som ho videla. Nieto s nim este bývalá pod jednou strechou. Inak ty vždy takto budeš v tej "nevyhodnej" pozícii.
Odporucam rozhovor s odborníkom. Drzim ti palce, naozaj 🍀✊

cacianka
31. okt 2023

Ty nechceš aby odišiel, aby išiel za frajerkou...
Tak potom nechápem prečo sa pýtaš nás, čo by sme robili my.
Ty si uzrozumena s tým ako to je, nevážis si sama seba, negujes akékoľvek zmeny tak potom čo chces ?
Zostaň s kurevnikom, hltaj tabletky ,to ti 300% pomôže.
Škoda nám písať ti názory a rady.
PS. Ľutujem iba deti ...

mk22
31. okt 2023

@cacianka to isté som napísala aj ja.. Mne by bolo u riti, kde ide, skončil by u mňa v sekunde keby zistím to co autorka popísala.. Orgie cez telefón suloz v obývačke.. A on sa nepriznal, nasla mu to cele v telefóne.. Takže v pohode by pokračoval ďalej.. Chce ho doma, za mňa choré..
A tiež nechápem načo otázky a diskusia.. Keď ho chce mať doma, dívať sa na hajzla..no, nemusíme všetkému rozumieť..

poppy22
31. okt 2023

ak by ju prasil niekde na parkovisku, tak aj tak by mi bol hnusny...ale vodil si ju k vam domov ked si bola prec ?!? ...valali sa v tvojej posteli a ty si si vecer lahla na plachtu,ktoru prepotila ona ked ju trtkal? dotykala sa tvojich veci v byte...pila mozno z tvojej oblubenej salky....mala tvoje papuce na nohach /zrejme si svoje nenosila, hoci tam uz bola ako doma/,...este stale sa citis na odpustanie?...aspon upratat mohla, ked tvoj muz udrzuje rodinu,tak nech sa cini aj ona, nie?...a dufam,ze nemas gynekologicke problemy-ktovie cim pani obdaruvavana obdarila teba...vsak ona je vlastne uz sucastou rodiny,nie?...boze zeny...a ktoru rodinu to vlastne ten chlap chce udrzat? lebo v tom nemam jasno😂...

lubkavargova1
31. okt 2023

Nuz pokial nemas kam ist, nemas nasetrene peniaze aby si utiahla vlastny podnajom, nemas pracu a spaja vas nejaky zavazok ako je hypoteka alebo uver...tak len suchat nohami a drzat hubu....odpustit pekne a tvarit sa ze nic sa nestalo, bol to hvilkovy skrat.
Na mieste milenky by som si panka uzila este posledne, a potom ho pekne vratila manzelke a zamavala mu..nech si vyzerie co si navaril. Vyjedla hrozienka z kolaca a suchy kolac vratila...lenze take milenky su len sofistikovane a vyssi level co sa nenamotaju citovo a rozmyslaju hlavou a nie funou a take sa nebavia s beznymi chlapmi, tie maju vyssie naroky...no proste pointa je ta, ze na hotel tiez potrebujes peniaze a tie ti nevystacia nejako dlho....takze uvazuj, a potom sa rozhodni. V pripade ze ma chlap milenku co sa namotala, tak aj tak ta casom vykopne z bytu/domu a aj tak sa rozvediete....

cacianka
31. okt 2023

@mk22 zabudla som tam napísať aj riziko chorôb....
Ale ak chce niekto behať na gyndu a infekčné pár mesiacov koldokola, prosím. Proti gustu žiadny dišputát 🤷

meg321
31. okt 2023

jednoducha odpoved: rozvod! co blaznis? cakas ze prestane, akebo ze mu to odpustis? Ak by si sa aj tvarila ze odpustas (ak sa on tvari, ze tu druhu posle/ poslal..,), vycitky by si si ty voci nemu nikdy neodpustila, alebo by si to drzala v sebe co by ta brutaal deptalo.. Nijak inak to proste dopadnut nemoze. A vies co? Je to tak dobre, lebo niekde v buducnosti na teba caka iny muz, s ktorym budes naozaj stastna aj ked teraz zrejme places.
Drzim palce, aby si sa tym dlho netrapila a nasla silu ukoncit tento vztah/manzelstvo.. Bude ti ozaj lepsie bez neho, ver mi.. vlastna skusenost

Strana
z3