icon

Čo vás hneď na prvý pohľad odradí od muža?

23. mar 2023

Nemyslím teraz charakter, ktorý môže byť dobrý aj keď na prvý pohľad to nie je bohviečo.
Ale také tie "no go" veci, kvôli ktorým ste sa ani nedostali ku skúmaniu charakteru?
Nepíšte o povrchnosti - nikto nemá životopis napísaný na čele.
Za seba napíšem - nekompletný chrup, pečatný prsteň, ráčkovanie, zlatý prívesok na krku so začiatočným písmenom mena, viditeľné logá značiek, rozčaptané topánky, priveľa tetovaní, rifľové legíny a holé členky alebo holé nohy v mokasínach, rachitický hrudník, absencia vodičáku ( keď o tom samozrejme viem), malé chodidlá nepomerné k výške, extrémne silný smrad/prehnaná vôňa a keď neustále rozpráva vtipy alebo siahodlhé obsahy filmov 🤦

Čo mi naopak nevadí, je absencia vlasov pokiaľ to má ostrihané a nemá prehadzovačku 😃 a veľký nos.

Ako to máte vy?

thoughtfulweirdo
23. mar 2023

Okrem nedostatočnej hygieny tela alebo oblečenia je to ešte cigareta alebo alkohol v ruke. Pritom ani ja nie som totálny abstinent, ale akýkoľvek človek požívajúci alkohol je v tom momente úplne antisexi 🤭

misulkar
23. mar 2023

Úprimne - niektorým odpovediam úplne nerozumiem, ale každý máme samozrejme iný vkus 🤷‍♀️
Mne veľmi uši píli maďarský prízvuk a račkovanie - jednoducho "tudy cesta nevede".

lululilien
23. mar 2023

Ak má kardigan/sako/bundu na holom tele😵, to podľa mňa patrí na pódium alebo fotenie do časopisu. Ak je brutál spálený od slnka (turista)😆, nešportovec so zlou životosprávou,ak smrdí od chlastu, krátke tričko, chudé nohy v priliehavých a krátkych rifliach, alebo ak sa zohne alebo niekde sedí a vidieť mu bielu riť😵. Kožené elegantné boty s dlhou špičkou. Chýbajúce zuby. Ak má dlhé nechty, ale na gitaru nehrá.

elmivelmi
24. mar 2023

Tak mne by vadila plesina.Aj metrosexual,a velky,taky ten babsky zadok a stehna u muza.

elmivelmi
24. mar 2023

I inak,to oblecenie,by mi az tak nevadilo,pokial je clovek cisty a vidno ze na sebe nesetri.Lebo predsa podla svojho vkusu si chlapa potom vyobliekam,nie?A napriklad mne sa pacia uzske rifle u chlapov a aj ked maju chude nohy.Kludne aj chudi chlapi,mne sa paci stihlost vseobecne,lepsie ako nafuknuti svalnaci .Ale tak top su sportovci ale uprimne ktora z vas ma tiez vymakanu postavu?😉

aurora33
24. mar 2023

Mňa najviac odrádza, keď chcú byt nasilu vtipní, až sú vlastne slizkí. Ďalej chválenkárstvo: toto stalo toľko a toľko ale žiadny problém ja si to môžem dovoliť (akože wtf prečo by ma to malo zaujímať?)
Trápne reči a lá žena má behať za deckom a starat sa chlap ma zarábať a to je všetko.
Čo sa týka výzoru: hnusne zuby, hnusne nechty, špina smrad, plesina, odveci tetovania, cigarety…..

lenka567899
24. mar 2023

Táto diskusia ma silno spomína na týpka ktorý sa sťažoval že všetky matky sú škaredé.. vidieť že ani ženy nie sú lepšie

aurora33
24. mar 2023

@lenka567899 co ja viem, ja tu vidím celkom normalne odpovede.

marcellka32
24. mar 2023

Chcelo by to diskusiu od mužov, čo na prvý pohľad ich odláka od ženy? 🤣

majlo1234
24. mar 2023

@lenka567899 ale matka uz je niekho manzelka, asi si ju vybral ten clovek tiez pre nejake povahove/vyzorove cety, ktore mu vyhovuju. Presne tak ako tu zeny opisuju, co im vyhovuju

eludka
24. mar 2023

@lenka567899 tak ale niektore veci su cez ciaru a fakt je, ze ani pri tychto kozmetickych/dentalnych moznostiach sa ludia o seba velmi nestaraju

autor
24. mar 2023

@skorica162 je to zvlastne veru...ako beriem ze si rozumeju ale je to komicke, hlavne ak ich deli pol metra. A vela poznam parov zena vyssia, muz trosku nizsi, obaja nad vecou, roky spolu a poznam aj vysoke zeny co fakt nikdy nesli po vysokych muzoch, pacili sa im skor rovnako vysoki alebo trosku nizsi nevadilo.

autor
24. mar 2023

@lenka567899 akoze ty by si sa vrhla na smradocha bez zubov s pecatnym prstenom? Chlpatym bruchom trciacim z kratkeho tricka?
Ak ano, super, lebo kazdy niekoho potrebuje. A v roznych reality sou aj vidime, ze skoro kazdy ten svoj protipol najde...

autor
24. mar 2023

@aurora33 toto sme zazili nedavno, niekto obdivoval macku na voditku a pan majitel macky na nich vybafol hned aj cenu tej macky aby nahodou nepochybovali ze ON na to ma 🤦 pritom bolo evidentne ze ide o uslachtilu macku ( bola to bengálska macka) a teda sa nerozdavala zadarmo. Ale mal potrebu to povedat na cele kolo.
Cize pre mna zakomplexovany buran.

tiezjedna
24. mar 2023

Vizuálne - nekompletný alebo škaredý chrup, zarastená huba (fúzy, brada, čokoľvek), nedajbože chrbát👽 prehnaný alebo naopak úplne zanedbaný styling, cigareta v ruke.

Na "druhý pohľad" - zjavný inteligenčný deficit, sedliacky prejav, striktný mužsko-ženský prístup a určite by som nechcela mať nič viac ako priateľský vzťah s chlapom, ktorý je až moc dobrý a s každým chce vychádzať, zavďačiť sa. No a samozrejme, keby smrdel korunou, nemal vodičák a podobné lahôdky. To otvorene priznám, že by bol pre mňa ako repelent, pretože ja milujem cestovanie, dobré jedlo, príjemné veci a ak by v tomto nevedel so mnou držať krok, tak by logicky nebolo o čom.

tiezjedna
24. mar 2023

@jsbb odradí ťa, keď chce sex? 😂 To je zaujímavý parameter

gondyo
24. mar 2023

Úplne stačia dlhé a špinavé nechty...

autor
24. mar 2023

@tiezjedna asi hned a zaraz pri prvom kontakte 😃 ja som Fero a sup- sup nezdrzuj, tu su pekne kriky a este aj kvitnu 😃

nickpick
24. mar 2023

protivia sa mi chlapi, co si kade tade odpluvaju a pritom vydavaju ten chriachavy zvuk, co sa hocikde na ulici vycuraju, proste idete po ulici a on sa zrazu odpoji, z nicoho nic osti mur a potom vas chyti za ruku…akoze to co je….dalsi si bez ostychu napravaju vercajg v gatiach akoby sa nechumelilo…hnusi sa mi zly chrup, zapach z ust, chlpy trciace z nosa a usi, uplne ma odradi ked chlap nonstop tara len o sebe, co vsetko dokazal, aky je on vynimocny geroj, pricom sa absolutne nevie chovat, proste sedlak, grobian k zenam a detom…

mircalla
24. mar 2023

Neviem ci tu padli maskacove nohavice a kozene vesticky?

mackamizjedlaskrec
25. mar 2023

@victory7897 ano vzadu na krku

foterlotor
25. mar 2023

Pozeram ze tu su same princezne 90-60-90 😀

foterlotor
25. mar 2023

@jsbb fiha, radsej sa zdrzim komentara. Ty budes tip top zena na ktoru nikto nema.

foterlotor
25. mar 2023

@aurora33 normalne odpovede?? fakt? keby vymenujem to co tu vidim v prispevkoch, tak sa tu nenajde ani jedna, ktora by splnala vsetko. Podme teda: velky zadok, male prsia, skareda podstava, nizke IQ, dlhe nechty, napustene pery, tetovanie, pozy na instagrame, nizky plat, praca ako predavacky, financne poradkyne, kozmeticky, kadernicky atd. Je to pekne takto pisat?? nie je.

aurora33
25. mar 2023

@foterlotor hej za mňa su tie odpovede celkom normalne, ak sa ti to nepáči tak to je tvoj problém, nie môj.

eludka
26. mar 2023

@foterlotor téma bola čo nie na mužoch, na profesiách, čo si uviedol nie je nic zle. Každá nemôže byt majiteľ právnickej kancelárie alebo kliniky krásy. Čo sa týka veľkého zadku, malých pŕs, každý ma iné vizuálne preferencie, tak sa tu necit ublizeny.

mircalla
26. mar 2023

@foterlotor Nuz smola je ta, ze slovenske zeny vypadaju vo vseobecnosti tisic krat lepsie ako slovenski chlapi. A tiez sa o seba ovela viac staraju a maju lepsi vkus ako muzi. Jednoducho ten standard je niekde uplne inde. To je proste fakt. Samozrejme vsade sa najdu plastiky atd. Mam prechodenych dost krajin na to, aby som mohla porovnavat. U nas to je co sa muzov tyka ozaj bieda. To je opat fakt. Uz len pre pouziti MHD ma nie raz napne a nemusi to byt ani bezdomovec len bezny slovensky chlap, co nevie, co je sprcha. To je Vasa vizitka.

zuzulka558
26. mar 2023

Obtiahnute oblečenie vyzorovo ako ženská už skoro a smrad z cigariet,,, keď som sa dávala dokopy z mužom fajčil ale dala som mu šancu dlhé roky ma k nemu niečo ťahalo,,, som mu vtedy povedala ze s nim budem keď nebude fajčiť,, zo dňa na deň s tým sekol

som_realistka
26. mar 2023

mna vždy pobaví nadmerné sebavedomie 🙂, v bývalej práci sme mali kolegu, taký nižší týpek, fajčiar, požíval strašne silnú vodu po holení, asi kvôli fajčeniu, ale večne si brúsil zuby na najlepšie baby vo firme - rozumej pekné, ukecané obchodníčky, samozrejme že nemal úspech a tak stále rozprával, že baby sú zlatokopky, až nakoniec mu kolegyňa povedala, že balí v nesprávnych vodách, ony vedia, že je v rozvodovom konaní, a minimálne v našej budove je kopec mladých nezadaných mužov bez záväkov 🙂

breznica
27. mar 2023

@zuzka1117 to mi pripomína ako môj chlap prišiel na prvé rande (spoznali sme sa cez pokec) v teplákoch 🙈 koneeeec, zabila by som ho za to,ale keďže inak mi sedel,povedala som si,že je to len sprosté oblečenie, ktoré mu viem vymeniť a asi piate rande bolo smer nákupné centrum a nová garderoba😁