icon

Čo vás hneď na prvý pohľad odradí od muža?

23. mar 2023

Nemyslím teraz charakter, ktorý môže byť dobrý aj keď na prvý pohľad to nie je bohviečo.
Ale také tie "no go" veci, kvôli ktorým ste sa ani nedostali ku skúmaniu charakteru?
Nepíšte o povrchnosti - nikto nemá životopis napísaný na čele.
Za seba napíšem - nekompletný chrup, pečatný prsteň, ráčkovanie, zlatý prívesok na krku so začiatočným písmenom mena, viditeľné logá značiek, rozčaptané topánky, priveľa tetovaní, rifľové legíny a holé členky alebo holé nohy v mokasínach, rachitický hrudník, absencia vodičáku ( keď o tom samozrejme viem), malé chodidlá nepomerné k výške, extrémne silný smrad/prehnaná vôňa a keď neustále rozpráva vtipy alebo siahodlhé obsahy filmov 🤦

Čo mi naopak nevadí, je absencia vlasov pokiaľ to má ostrihané a nemá prehadzovačku 😃 a veľký nos.

Ako to máte vy?

Strana
z4
zuzks5
23. mar 2023

skarede zuby, zlte prsty, ohryzene nechty :D to je akoze top. a samozrejme mi ten clovek musi vonat, inak nema u mna ziadnu sancu :D upravene vlasy su takisto podla mna zaklad.

viestta
23. mar 2023

Staci, ze otvori usta. Aj keby vyzeral ako Adonis tak slovnik vela prezradi. A to nemusi hned byt vulgarny

nikoletta1712
23. mar 2023

Chýbajúce zuby, špinavé nechty, špinavé oblečenie…

chiarinka
23. mar 2023

mastné vlasy, neumyté zuby

danielkka
23. mar 2023

divne fuziky 😁

bajka16
23. mar 2023

Špinavé topánky, neupravené nechty, ofinka, ladvinka, fúzy bez brady, nasilu vtipný po celý čas, robenie zo seba niečo čo nie je 🙈🙈🙈

danyelia
23. mar 2023

Ahoj, súhlasím so všetkým spomenutým, plus ešte musí mať dobrú postavu - nepáči sa mi vychudnutá, nízka, obézna, či príliš svalnatá postava, a lá kulturista- taký mierne vyšportovaný typ je ok. Odradí ma aj zženštilé oblečenie, fajčenie, alkoholik, diskovymetač - ale dôležitá je tá celková charizma (či len úsmev, pohľad, chôdza...) nemusí byť vzhľadom dokonalý, ale keď sa na neho pozrieš, ,,niečo,, Ťa na ňom zaujme tak, že wauu...

7miriam77
23. mar 2023

Dlha briadka, alebo brada celkovo, a plesati chlapi, aj ked mozno by som sancu dala, kedze za to nemôžu, no mna priťahujú vlasáči ☺️🙂

kleopatra114
23. mar 2023

Chlap , ktorý sa extrémne prehnane o seba stara - take Tie vymodelkovane typy. A další extrém je zas chlap , čo sa o seba nestará : chýbajúce zuby , prepotené oblecenie , špinavé topanky , mastné vlasy neurčitého strihu . Ďalej sa mi nepáčia chlapi, čo majú vyťahané teplaky ako vrchol spoločenského oblecenia a nosia to vsade, s hrubými reťazami okolo krku , vypatlanych, arogantných “macov- majstrov sveta” a mohla by som pokračovať 🙂

milanemila
23. mar 2023

Fajcenie, pokazeny chrup, spinave topanky/nechty, to je asi taky “zaklad” ale suhlasim aj s vecami co baby napisali a teda rozne retiazky, velke znacky na handrach a ine sedlaciny. Clovek si vie hned toho druheho zaradit aj ked povrchne, ale vacsinou to +- sedi.

basulaak
23. mar 2023

Polokosela so zdvihnutym limcom, crossbody panska tasticka, alebo tasticka pod pazuchou, tricka s infantilnou potlacou alebo oblecenie typu yakuza, neforemna postava typu nizky kotlik, celkovo nizky vzrast, batoh na chrbte, penazenka na suchy zips, retázka, retázka na ruke, pecatny prsten, divna frajerska chodza, vonka 10stupnov a kratase aby bolo vidno draka na lytku aj ked ho klepe (ale drzi!!), skarede zuby, nehty, zasmradeny, so zapachajucim oblecenim (polroka neoprate rifle a pod), fajciar, pregelovany tak ze sa mu pokozka hlavy leskne na 3 metre, okuliare zalozene zozadu hlavy, pedofuzik bez brady, nausnicka, no mohla by som pokracovat... 😀

30ericka
23. mar 2023

ked je na ekolobežke 😢

mircalla
23. mar 2023

Mne sa nepaci 99% slovenskych muzov, pretoze splnaju aspon jedno z horeuvedeneho. Vacsina na seba vobec nedba pripadne kopiruje po sebe totalne nevkusne veci.

nikola81
23. mar 2023

spinave neupravene nechty, slim rifle-nohavice, vytrcajuce brucho spod tricka, zabky na nohach (TOP hnus u mna), dvojzmyselne sexualne narazky pri rozhovore, nasilu byt vtipny, rozcaptane stare spinave topanky,

deti95060810
23. mar 2023

výška pod 170 cm... to nevenujem ani pohľad...

zuzzinka
23. mar 2023

Ano, vacsina uz spomenuta..a u mne este chodza / drzanie tela. To ma uplne odradi.

mirka17
Autor odpoveď zmazal
autor
23. mar 2023

@basulaak pedofuzik 👍👍👍 perfektne 😃 a nausnica, ano, dalsie vec do zbierky. Dokonca poznam matky co dali nausnicu malym chlapcom 🤢

jakoma
23. mar 2023

Vyska nad 190 cm 😆

maribell
23. mar 2023

Zlý chrup a náušnica 🙈

eludka
23. mar 2023

vsetko, co si vymenovala, len bose nohy v mokasinach su ok, priserne by boli ponozky v mokasinach 🙂 - panmatam si obdobie, kedy akozesvetaci mali k ciernym mokasinam biele ponozky :D, nedavno som bola v banke a uradnik mal na rukach tetovania ako trestanec, ohryzene nechty, nevkusnu, neozehlenu koselu, mastne vlasy - k dobremu dojmu daleko

autor
23. mar 2023

@eludka chapem ze do mokasin sa nosia nizucke ponozky, ktore nevidno, kvoli potu a hygiene, len mne sa protivia tie hole nohy co z toho trcia a nad tym kdesi zacinaju nohavice 🤦

autor
23. mar 2023

@jakoma a ty si nizka ci vysoka? Lebo vsetkych chlapov nad 190 obsadia vacsinou mini zeny 🫣

nini1978
23. mar 2023

@basulaak taštička pod pazuchou 😂😂😂😂

breznica
23. mar 2023

Mne tiež vadia vysokí, ja mám 157cm a raz som "chodila" s chalanom 197cm,ani za ruky sa chytiť, dať si pusu postojačky bolo tiež komické...

eludka
23. mar 2023

vec zvyku, neviem si predstavit ponozky v mokasinach, podla mna pekna casual moda

victory7897
23. mar 2023

Napraskane biele nohavice na vymakanych lýtkach dole podohnute na členkoch , ohryzene nechty, zdvihnutý golier na polo tričku, vytrhane obočie na tenkú čiarku a chlap na elektr.kolobežke hnus..

marcellka32
23. mar 2023

@basulaak mňa zabil ten drak na lýtku 🤣🤣 a kapsicka pod pazuchou

marcellka32
23. mar 2023

Hneď zvyzoru: obtiahnuté nohavice nad členky, svaly čo kypia z trička, zle zuby, špinavé staré tenisky, veľa tetovaní až na tvári, upravené vytrhané obocie ako žena, nedostatocna hygiena (o tej by som vedela hovoriť z mužského kolektívu)..a potom keď začne rozprávať tak sedlacky prejav, vulgarizmy

jsbb
23. mar 2023

Odradí ma, keď chce sex. A to chce každý. Ináč väčšina slovenských mužov je aj tak nič moc.

Strana
z4