icon

Čo znamená, keď muž povie, že má na vás slabosť?

2. apr 2024

Ženy, možno úplne odveci, ale čo si predstavite, keď Vám muž povie, že má pre vás strašnú slabosť? Ako by ste to brali keby dostanete odpoved na to že nechcete len vzťah ktorý bude o sexe a dostali by ste odpoved že ste slabosť pre neho…

alickapusinka
2. apr 2024

Asi že ho svrbí čvirik.

tanyag
2. apr 2024

@marseillefan Nie, ty čítaj poriadne. Ja som sa s ním párkrat stretla, na začiatku, keď sme sa zoznámili. Dali sme niekoľko káv, pokecali. Ja som sa snažila dať šancu, ale proste tam bolo veľa iných faktorov, ktoré on nedokázal pochopiť (v tom čase som mala zdravotné problémy, behala som po lekároch...Od Michaloviec, Trebišova až po Košice, mám malé dieťa, ktoré mi v tom čase začalo škôlku a ako je to bežné, bolo často choré a ja ako slobodná matka, samoživiteľka som s dieťaťom musela byť, nemala som ho kam odložiť, aby som išla na kávu). Áno, rušila som stretnutia, pretože mi bolo moje dieťa prednejšie, ktoré by som islo nenechala ani s nikým iným vo vysokých horúčkach. Ja som sa s ním už potom, čo sa nahneval a nevedel isté veci pochopiť nikdy nestretla. On sa ozýva sporadicky v nádeji, že sa ešte uvidíme. Nenamotávam, som slušná, zdvôrila a sám dobre vie, že medzi mnou a ním nič nebude. Ale ak si chce občas napísať, že ako sa nám darí, tak ja v tom nevidím žiaden problém. A nehnevaj ma teraz Marso!!! Nikdy v živote som sa s niekym nestretla len kvôli tomu, že nemám nič iné na práci, ver, že ja tej práce mám vyše hlavy 😘

marseillefan
2. apr 2024

@tanyag Táňa, veď to je presne čo som písal...zaľúbil sa do teba, nemá šancu, teraz chce byť kamarát, lebo v kútiku duše dúfa, že by šancu mohol ešte dostať... ale ju nedostane. Ja netvrdím, že ho využívaš, ja tvrdím, že je to mantak...
Niekedy mám chuť ťa zaškrtiť.. ale nie také to príjemné škrtenie, nemysli si...

tanyag
2. apr 2024

@marseillefan No dobre ale prečo som ťa tým nasrala ja? veď ja som napísala, že mi povedal, že má pre mňa slabosť preto chce udržať aspoň kontakt...čiže som napísala svoju skúsenosť s tým, keď mi chlap povedal, že má slabosť...to, aké boli okolnosti, postupnosti atď. nie je veľmi v tomto prípade dôležité..a ja by som aj kamarátka s ním bola, ale on nevie urobiť kompromis v stretnutí, lebo jeho mamička mu dá prácu na záhrade, ale keď už dostane voľno od mamičky, tak vtedy sa ja mám poskladať a skákať od radosti, lebo on má čas na kávu a zduje sa jak malé dieťa, keď ja v ten deň nemôzem 😂 noo povedz mi, treba mi takého muža v mojom živote? Určite nie...a ty mi tu dobre že nenadávaš 😁 Marsooo, ty stále budeš môj kamarát aj keď to nechceš 😂😂😂

marseillefan
2. apr 2024

@tanyag Táňa, dpč, toto neznášam na písmenkovaní, že neviem zaboha preniesť emócie 😂😂😂 Keby som ti to isté hovoril osobne, tak sa celý čas usmievam, pozerám ti do očí a tebe by doplo, že si z teba len uťahujem a žartujem.. 😂 A tu už hneď všetci všetko prežívate... aj včera ma Hugo ľutuje a ja kukám jak puk, že či mu nešibe, šak máme fajn večernú zábavu...😂
Ja ti nič nevyčítam, mne bolo od prvého príspevku jasné, že ty si proste vyššia liga ako ten mamičkoš (a vtedy ešte nebol ani mamičkoš) a vieme ako také prípady dopadnú. Nie je to tvoja chyba, ale jeho... nemal hrať hru, na ktorú nemá. A nezabúdaj, mám na teba slabosť, takže nech ti čokoľvek zlé napíše môj rozum, moje srdce s tým vždy nesúhlasí 😂 A toto je podľa mňa aj najlepšia definícia "mám na teba slabosť" - že rozum hovorí nie, ale srdce hovorí áno... 😂
PS: Pridal som aspoň smajlíkov, nech vieš ako veci myslím 😘
PS2: Žiadne kamarátstvo... nikdy... 😈

tanyag
2. apr 2024

@marseillefan Uťahovať môžeš vieš čo a vieš kde 😂 to pochopím do pár sekúnd.
Ja NEZABÚDAM...nikdy 😈

tanyag
2. apr 2024

@marseillefan Dobrú noc, prídem ťa strašiť, priprav sa 😂😂😂

karolinakr
3. apr 2024

Hrdličky, sviatok zaĺubenych už bol sv.Valentín..

h2
3. apr 2024

@karolinakr 😂 No ja mám dosť! Niekto sa nám tu zaľúbil. 😃

marseillefan
3. apr 2024

Vôbec tomu nerozumiete... cítim k Táni toľko lásky, čo vy ku mne.. a všetci vieme, že taký mikroskop ešte nevymysleli... ❤
Len proste v minulom živote bola Táňa Kleopatra a ja som bol Markus Antónius, tak sa to proste v tom vesmíre musí nejako prejaviť.... vesmír dokonca nechal vyrásť istú uhorku do istej veľmi špecifickej veľkosti, len aby sme sa my dvaja stretli.

PS: Keď vidím vaše nicky, mám pocit ako keby som tancoval na mínovom poli, tak sa pre istotu porúčam, aby sme dnes mali všetci krásny deň ❤

zuzanka.zuzu
3. apr 2024

no úplne to tu autorke zaspamovali vyznaniami lásky, cukrátka, až sa to tu lepí 🙄

tanyag
3. apr 2024

Nežiarliť dámy!!! 😂😂😂 sladkého nikdy nie je dosť...
To je príklad toho, keď pre vás niekto má slabosť...názorný príklad pre autorku 😁

ovaaa
3. apr 2024

Treba sa jeho spýtať...ako to myslíš? 😁😁

katkami123
3. apr 2024

Tak spíte spolu? Či sa len stretávate a idete do kina? Lebo potom sa to dá chápať úplne v inom kontexte. Je rozdiel, keď sa len vidavat a trávite spoločný čas a rozdiel, keď spolu iba spíte a inak s tebou žiaden čas ako kino, večera, welness netrávi. Každé je potom chápané úplne inak.

katkami123
3. apr 2024

@karolinakr
Ja fakt… ako… písala som to Marsovi v inej téme, ale fakt, len čítať to čo tu vypisuje, do toho on ryšavý s nadváhou… matko zem…

karolinakr
3. apr 2024

@tanyag ja vam to doprajem hehe

karolinakr
3. apr 2024
tanyag
3. apr 2024

@karolinakr Ďakujem 🫣 si zlatíčko, aspoň niekto sa raduje zo šťastia iných 😂

tanyag
3. apr 2024

@katkami123 On je ryšavý s nadváhou? 😍😍😍

katkami123
3. apr 2024

@tanyag
Veď to vieš, písal ti to v téme, kde vás nazval viaceré bosorkami 😀 aj teba, nie?

ysseba
3. apr 2024

Chápem tomu správne? Ty si mu povedala, že chceš vzťah, ktorý bude viac ako len o sexe. A on ti povedal, že má na teba slabosť? Ak to bolo takto, tak potom to môžeš brať tak, že on normálny vzťah s tebou nechce, len ti to nechcel povedať takto priamo, tak odpovedal diplomaticky, že si pre neho slabosť 😅

katkami123
3. apr 2024

@tanyag
Ale má tu večne písať tieto úchylné kktiny po témach, už by bolo na čase, žeby sa tu nejaká na neho nalepila a my aspoň ostaneme ušetrené tých nešťastných rečí, keď mu jeho oficiálna manželka nestačí. Ja sa skôr čudujem, že za cely ten čas sa ešte žiadna nenalepila, lebo už koľko tu je? Cez rok? Celkom dosť, že tu furt na sucho odíde.

marseillefan
3. apr 2024

@katkami123 no jedine, že sa ty obetuješ... vieš ako sa hovorí, "take one for the team"

tanyag
3. apr 2024

@katkami123 No písať to mohol, ale okrem toho, že som bosorka, som aj Dory 😂 a takéto nepodstatné veci zabúdam.. občas aj tie podstatné 🫣

katkami123
3. apr 2024

@tanyag
No super, potom už niet čo riešiť. A všetci budú spokojní, ver mi, že ja najviac.

karolinakr
3. apr 2024
katkami123
3. apr 2024

@marseillefan
To až moc vysoko mieriš. Daj otočku k svojim možnostiam.

karolinakr
3. apr 2024
tanyag
3. apr 2024

@katkami123 Aj ryšavý a obézny muž môže byť sexy 🫣 a raz som bola s jedným ryšavým, trocha väčším a ten mal v nohaviciach poklad 😂

marseillefan
3. apr 2024

@katkami123 no predstavujem si ťa ako strigu, tak som dúfal, že ty si na úrovni mojich možností