icon

Čo znamená, keď muž povie, že má na vás slabosť?

2. apr 2024

Ženy, možno úplne odveci, ale čo si predstavite, keď Vám muž povie, že má pre vás strašnú slabosť? Ako by ste to brali keby dostanete odpoved na to že nechcete len vzťah ktorý bude o sexe a dostali by ste odpoved že ste slabosť pre neho…

marseillefan
3. apr 2024

@tanyag tak to som určite nebol ja 😂😂😂

tanyag
3. apr 2024

@marseillefan Nooo nebol 🫣

demodun
3. apr 2024

@tanyag ver mi, že vám nezávidím. Ja vám to prajem 😘🥰😆
@marseillefan

katkami123
3. apr 2024

@marseillefan
No vidíš, tak ani tá striga ťa nechce. Cely život s uchylnymi škaredníkmi problém, prídem na mamičkovské fórum, že tu pokecám a bum. To vy ste jak švábi, nesmrteľní, všade strčení, aj kde by vás človek nečakal, odtadiaľ vyleziete.

tanyag
3. apr 2024

@demodun Zlatá 😍

tanyag
3. apr 2024

@marseillefan Marso! Nenechaj sa vyprovokovať 😁 umlč toho diabla v sebe 😉

marseillefan
3. apr 2024
katkami123
3. apr 2024

@tanyag
No super, teším sa spolu s tebou 😉.

marseillefan
3. apr 2024

@tanyag neboj sa, ja mám katku rád... Katka ma neznáša, ale mne to nevadí, lebo do toho nezaťahuje žiadne tretie osoby.. v podstate je mi cťou, že si za najväčšieho úchyla a psychopata na MK vybrala práve mňa...
A prepáč, že si sa touto cestou dozvedela ako vyzerám... viem, teraz sa ťa už nikdy nezbavím...

tanyag
3. apr 2024

@katkami123 Ďakujem ďakujem ❤️ toľko priani a spoločného tešenia som v živote nedostala...vážim si to 😉

tanyag
3. apr 2024

@marseillefan Tomu ver! teraz ešte viac ťa budem v noci strašiť 😂 vždy som mala slabosť na ryšavých 😍

katkami123
3. apr 2024

@tanyag
V pohode, ty máš až príliš dobrácku, spasiteľskú povahu, myslím, ze už si v živote kvôli tomu aj nejednu podpasovku schytala. Aj od toho tu v inej téme. Nie každý si zaslúži, aby si ho neustále zachraňovala. 😉 prílišným dobrákom, býva najviac v živote ubližované.

marseillefan
3. apr 2024

@katkami123 Katka, pozri, moja žena založila novú tému:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/muz-caka-dieta-s-niekym-inym-co-teraz/
Čo jej poradíš?

karolinakr
3. apr 2024

@tanyag slabost na ryšavych? on zas na uhorky..ste si súdení nič sa neda robit

katkami123
3. apr 2024

@marseillefan
Ty ma nezaujímaš, v inej téme si tam autorke o bičíkoch vypisoval, čo ťa poslala do péčka. Spamataj sa, si ako zlý sen.

tanyag
3. apr 2024

@katkami123 Tak to áno, máš pravdu...vždy som najhoršia ja 😂 ale ja si z toho nič nerobím...zmeniť sa neviem...alebo? 🤔

tanyag
3. apr 2024
demodun
3. apr 2024

@tanyag nič si z toho nerob.
Veď vieš ako sa hovorí, 'Kto nemal ryšaveho...' 😁

katkami123
3. apr 2024

@tanyag
Ťažko sa zmeníš, len treba byť zasadovejsia, povedať si raz a dosť. Lebo veľa ľudí potom zneužíva, keď vidí, ze vždy odpustíš, pribehneš, pomôzeš. Treba hranice.

katkami123
3. apr 2024

@demodun
…. O nič v živote neprišiel 😉

demodun
3. apr 2024

@katkami123 ona určite 😆

tanyag
3. apr 2024

@demodun viem viem 🫣 ale ja to myslím vážne...ryšaví majú niečo ...neviem čo...čo ich robí príťažlivými 😁

katkami123
3. apr 2024

@tanyag
Ahoj 🤚🏻🤚🏻

demodun
3. apr 2024

@tanyag rozumiem, každý máme niečo 😲😃

tanyag
3. apr 2024

@katkami123 Teóriu ovládam...😂 ja nemám problém uznať, že som hlúpa v tomto...ale čo už so mnou ...

marseillefan
3. apr 2024

@tanyag kde si bola, keď som mal 15? jaj,, aha... v materskej škôlke 😂

katkami123
3. apr 2024

@tanyag
Ono je vidieť, že si taká dobrá duša… už jedine preberať, tiež rovnakých k sebe.

tanyag
3. apr 2024

@katkami123 Snažím sa 😉 aj keď nie vždy je to ľahké ..

tanyag
3. apr 2024

@marseillefan Haha 😂 ja som do škôlky nechodila 😁 ale tak mohol si pár rokov počkať 😂 možno sme aj susedia boli 😂😂😂

marseillefan
3. apr 2024

@tanyag @katkami123
ženy, ja vám to uľahčím... ja už som aj tak viac sivý ako ryšavý, čiže si vyberte čo neznášate viac a predstavujte si ma ako tučnú škaredú starú ryšavú/sivú[nehodiace preškrtnúť] obludu.. v mladosti som mal dosť psychických problémov kvôli mojim ryšavým vlasom a keďže ma to nezabilo, tak dnes ma už názory na môj výzor nedokážu vykoľajiť... Mám vás obidve rád ❤