Čo znamená, keď muž povie, že má na vás slabosť?
Ženy, možno úplne odveci, ale čo si predstavite, keď Vám muž povie, že má pre vás strašnú slabosť? Ako by ste to brali keby dostanete odpoved na to že nechcete len vzťah ktorý bude o sexe a dostali by ste odpoved že ste slabosť pre neho…
@marseillefan Marso, ale ja som to myslela vážne, že mám slabosť pre ryšavých 😃 a ani mackovia mi nevadia...veď nie každý musí mať tehličky na bruchu...a ako som raz jednému bruchatému povedala...že radšej budem čelom udierať do mäkkého, ako do tvrdého 😂😂😂 ale áno...máš pravdu, ruky preč...ty máš svoju milovanú polovičku a aj keď mi prídeš vtipný, možno sú niektoré moje slová nemiestné a za to sa aj ospravedlňujem 😉 ale aj tak navždy budeš v mojích...teda v mojom ❤️ 😂😂😂
@marseillefan Tak nič, ja sedláčka z mesta 😂😂
@tanyag Táňa, verím, že si to myslela úprimne, len mne je proste fakt jedno ako si predstavujete že vyzerám. A keď Katke robí radosť, že som škaredá ryšavá sviňa, tak jej to zo srdca doprajem. Ale si stašne zlatá, že ryšavcov obhajuješ... môj syn je tiež ryšavý, tak dúfam, že to nebude prežívať ako ja, keď som mal 15.
A žiadne tvoje slová nepovažujem za nemiestne... už zasa si zabudla, že mám na teba strašnú slabosť, čo? To sa dalo čakať...
@karolinakr a ja ništ? 🍨☕
@marseillefn Neobhajujem ryšavcov 😉 je to proste tak...a vieš čo? mne je ľúto len to, že skoro všade niekto vytiahne to, ako ten druhý vyzerá .. tiež som si prešla šikanou na škole a dodnes by som prefackala každého jedného, ktorý sa vysmieva druhému pre výzor ... Ale to už je môj vnútorný problém 😂 ale už som ticho, lebo ma opäť nazvu Matkou Terezou 😂😂😂
A nie, už včera som ti písala, že NEZABÚDAM (na dôležité veci, dokonca mám aj na chladničke papierik - MARSO MÁ NA TEBA SLABOSŤ - NEZABUDNI!!!) 😂
zalížem svoju túžbu? hm...byt chlapom, tak sa teraz potím..
@tanyag Ďakujem za to, že si... ❤ a že ma akceptuješ so všetkými mojimi nedostatkami, teda že som tučné ryšavé perverzné zúfalé prasa. Robíš tento svet lepším miestom pre všetkých nás, úchylákov.
@karolinakr Noo túžbu po sladkom, veď vieš, že chudnem 😂 teda po kyslom..sladké nemusím 😂
@marseillefan Na každého svieti rovnaké slnko ❤️
Myslíš, že sa tu veľa ľuďom prevracia žalúdok práve v tomto momente? 😂
@tanyag 😂😂😂
Neviem ako ostatní, ale ja si dnes modrého koníka užívam 😂
@marseillefan Ja tiež 😃 to bude tou citrónovou zmrzlinou, normálne ma nabudila 😂
wtf? toto čo sa to tu zmenilo na nejaký východniarsky pokec? 😳🙈 choďte sa navzájom urobkať do správ a nevypisujte tu pitchoviny 🙄
@zuzanka.zuzu Načo to čítaš? 😃 je to diskusia, môžme diskutovať o čom len chceme, kľudne si vypni upozornenie, keď ťa to dráždi 😂
@tanyag žiarlim 🙄 však aký iný dôvod by som na koňovi mohla mať 🙈
@zuzanka.zuzu prepáč Zuzka ❤
To všetko je moja vina... mám také stupídne pravidlo, že nevypisujem pitchoviny ženám do správ, len takto verejne... vieš, ako keď tínedžerov nenecháš bez dozoru, aby sa náhodou nepotrtkali... tak to je niečo podobné.
No dobre, uznávam, nechala som v sebe prebudiť moje druhé ja, ktoré sa snažím držať na uzde. Tak sa každému, koho sa moje vtipky dotkli, ospravedlňujem a sľubujem, že už sa Marsom nenechám zviesť na zlé chodníčky, aj keby fúriky z neba padali 😉
@tanyag ale kam si ty čelom narážala do mäkkého? ešte toto musíš vysvetliť 😀
@karolinakr nikdy si nefajčila tučkovi, čo? good for you...
@karolinakr Marso ti to vysvetlil 😂😂😂
@marseillefan jaj
@marseillefan to bol nejaky chyták 😀

@tanyag som sedlák z dediny.. nemyslím, že sme boli susedia 🙂