Čo znamená, keď muž povie, že má na vás slabosť?
Ženy, možno úplne odveci, ale čo si predstavite, keď Vám muž povie, že má pre vás strašnú slabosť? Ako by ste to brali keby dostanete odpoved na to že nechcete len vzťah ktorý bude o sexe a dostali by ste odpoved že ste slabosť pre neho…
@tanyag písala si, že vypúšťaš paru v súkromí a na MK... a potom si sa opýtala, či to vidím rovnako a ony si teraz myslia, že.............
a v sobotu ti držím úprimne palce... pre istotu nakúp ingrediencie na zeleninový šalát... vieš, keby vyhladol... škoda, že už viem ako to dopadne.. zaľúbi sa do teba, bude ti každé ráno vypisovať "dobré ránko, láska... ako si sa vyspinkala?", až ti to začne liezť krkom a pošleš ho do hája... je mi ho trošku ľúto.
@marseillefan ále my si nič nemyslíme. Vieme, že máš s Tanou len počestne úmysly.
@marseillefan Ja som sa pýtala, či to vidíš rovnako...ten obrázok, čo si dal ty 😂
Ďakujem ❤️ a mýliš sa...nie som taká...síce...veľa sladkého mi vadí, to je pravda...láska, miláčik, zlatíčko, ľubenkám ťa a pod nemusím často počúvať...ALE!!! jeden nikdy nevie...
@demodun nie preboha... nechcem vedieť ako vyzeráte... ešte ste náhodou pekné a toho mi treba? tak si vás môžem predstavovať ako chcem, môžem si tu z vás uťahovať a mať na šunke, čo si o mne myslíte... ako keby ste boli moje mladšie otravné sestry, ktoré neznášam, ale musím s nimi žiť na jednej stránke.
@tanyag jaaj, ten obrázok.. heeej, presne tak vidím dnešnú večernú situáciu, čo sa tu odohrala 😂
@marseillefan No máš pravdu, nechci vidieť ako vyzeráme...jeden to už nezvládol, ďalšieho na svedomí mať nechceme 😂
@marseillefan Aj ja 😂😂😂 vystihol si to úžasne!
@marseillefan to áno, takto je to lepšie.
Jeden úplne stačí
@tanyag Táňa, už som síce neplánoval písať, ale keďže sa pokračovalo v spamovaní a keďže po sobote už ani nebudeš vedieť, že existujem, musím ti ešte poslednú vec povedať.
Dnes som sa tu perfektne bavil a úplne top koment, na ktorom sa doteraz gúľam od smiechu, bol "On je ryšavý s nadváhou? 😍😍😍"
😂 😂 😂
To bola fakt najvtipnejšia reakcia aká sa vôbec dala na tú situáciu vymyslieť 😂
A špeciálny bonus večera... že si tu pravdepodobne ako jediná pochopila ten obrázok 😂
@marseillefan
Vidíš, že s nami vie byť aj zábava 😉 nie sme až také zatrpknuté feministické bosorky 😂
Ze to vravi každej druhej ak nie každej prvej aby ju dostal… Kam, to vies aj ty sama.

@demodun To bol najlepší vtip dnešného večera, to s tou slušnosťou. 😂👍🏻