Dá sa sexom zachrániť manželstvo?
Mali sme normálne manželstvo,no muž po 40tke sa zmenil.Zacal hundrat frflat na všetko ako " starý chlap",nič mu není dobré,nič ho neteší.Na všetko má negatívne pripomienky,príklad prečo prší,prečo není pekné.Preco je všade veľa ľudí,prečo je všetko tak drahé.Preco musí chodiť do roboty,prečo niekto nemusí.Preco hento prečo tamto atď atd.Strasne ma to ubíja to jeho frflanie a negativizmus.Po čase som sa z neho odlubila a žijeme spolu skôr ako spolubývajúci bez citov.Kvoli deťom.Sex sme nemali už rok a pol možno aj dlhšie, nepamätám si presne.Vobec mi to nechýba.Kamaratka hovorí že mali by sme obnoviť náš sexuálny život,že by manžel toľko nefrflal.No ja tomu neverím že by to pomohlo.Co si o tom myslíte?
Asi by som zmenila kamošku keď ma také primitívne názory 😁ale fakt..... Samozrejme že chlap ktorý má sex je spokojný ale aby tým žena dosiahla čo len chce to mi príde na hlavu.... Jedine tak u chlapa ktorý ženu videl raz v živote aj to z diaľky 😂😉 úbohý názor takže na tvoju kamarátku mám už teraz svoj názor
Ale ty píšeš, že na sex chuť nemáš, že ti to nechýba. Tak to nerob. Po roku a pol po vychladnutí citov by to nemuselo dopadnúť najlepšie. Normalne sa o tom porozprávajte. Uvidíš, ako bude reagovať.
Po ďalšie mi nepríde normálne že ty si povieš svoje že veď mne sex nechýba vôbec ale to či nechýba tvojmu mužovi ťa nezaujíma..??? Takže ho(aj jeho názory a pocity) máš asi ťažko na salame..... A takýto vzťah sa mi nezdá ako dobrý.... Skús sa ho pýtať čo mu vadí čo by chcel zmeniť a nepozeraj len na seba že mne to takto vyhovuje a dovidenia
Manzel ma podla mna pokles testosteronu, to je bezny jav. Nech ide na vysetrenie a zistia mu hodnoty 🤷🏼♀️
@dadis autorka je buď vymyslená, alebo je to puťka, ktorá neznáša sex. a potom sa čuduje, že muž na všetko vrčí.
Z tvojho opisu by som povedala, že ste manželia 40 rokov a máte obaja tak 80. Znieš ako žena starého dedka s rozmýšľaním malého decka. Žiadna komunikácia medzi vami, žiaden súlad, žiadne napojenie jeden na druhého … by som sa v takom vzťahu zbláznila.
🙂 To je dobrý vtip. Že muž sa po 40-ke zmenil. Na všetko frfle. 🙂 A čo tá jeho manželka? Tá sa nezmenila? Hm? Sex si už ani nepamätá. No, super. 😅 Vo vašom prípade, dá sa to zachrániť jedine sexom. Vieš, nazývajú to aj manželské povinnosti.
Tiež mám muža frfloša, ale mne to až tak extra nevadí. prosto ked frfle, jedným uchom dnu, druhým von.. alebo zmením tému ...
Urcite ju chlap nepodviedol rok a pol tak to by bol ozaj trosku naruseny chlap, ziadna kriza stredneho veku ma daku bokovku a to mu plne staci, potom nema potrebu sexovat doma, boze zeny su tak naivne, a ked pocujem som s muzom len kvoli detom, sama vyhovorka zene to vyhovuje, ze nemusi sama zivit seba a deti to je jediny dovod
@zuzubb007 ja si myslím, že on ešte stále tak trochu dúfa, ale už mu to udiera na mozog a práve preto frfle. keby už mal narazenú inú, tak by mu bola manželka totálne ukradnutá. doma by sa zdržiaval minimálne a prisprostasto sa usmieval 😀 tým, že frfle, dáva najavo, že nie je spokojný. nuž ale.... toto si musí riešiť autorka.
Sex ti nechýba, lebo si ho prestala ľúbiť. Jasné, že netúžiš po sexe s niekým, ku komu necítiš lásku. Najprv som si myslela, že to on prestal mať záujem o sex, ale keď si napísala, že on raz za čas záujem prejaví, ale ty nechceš, no tak sa potom nečuduj, že je nespokojný a frfle. Neradím ti začať s ním sexovať, keď tvoje city ochladli. Ale skús zapracovať na tom, aby sa sa doňho znovu zaľúbila. Potom príde prirodzene aj ten sex. A s ním príde aj zlepšenie vzťahu.
@h2 no pána.... to je nereálne. on frfle, ona je z toho "na prášky"... vadí jej to. takže sa nezaľúbi, tobôž nezamiluje... nezamiluje sa - nedá mu... on bude frflať. alebo prestane. keď si nájde náhradu.
Ináč, aj môj muž frfle. Ale sex aj vzťah máme super. Ja sa z toho jeho frflania už akurát tak smejem.
@h2 len autorka píše, že začal frflať teraz - po 40-tke.... nie je celoživotný frflač 🙂
@panelacikova Toto je ako v tom vtipe, keď sa chlap chváli, že on má sex kedykoľvek na to má chuť. napr. tento rok na to nemal chuť vôbec. 🙂
@panelacikova Môj frfle s pribúdajúcim vekom čoraz viac. Jasné, že nikto nefrfle na prvom rande, ani prvé roky. Ale autorka píše, že je s mužom len 6 rokov, to nie je veľa. A rok a pol z toho nemajú sex. Ja by som tiež frflala, keby som rok a pol nemala sex.
Ja mam muza riadneho nervaka a hundraka… ale normálne vidim tu intenzitu jeho frflania na tom,pred klkymi dňami bol sex… keby nebol rok a pól tak by už asi sme neboli ani my😃😃😃ale fakt sa čudujem že vám pride divne že sexom sa a “vydobit” svoje🤷♀️😃ja už keď ho nemôžem pocuvat,tak aj keď mi hlavu ide roztrhať tak vecer je sex a hneď je na pár dni kľudnejší 🤷♀️a ano,aj sa rozprávame,aj si dobre zijeme,lubime sa ale sex je najrýchlejšia cesta k spokojnej domacnosti,obaja sme kľudnejší 🤷♀️😃to ani po detoch nehucime za sprostosti ktoré vymyslia😃 (nadľahčene ak má tu ide niekto ukameňovať hneď) … a autorka,prosím tá,u zien je to tak že čím menej ho je ,tým menej chyba,u chlapov naopak takze sup nejako sa naladit
Myslim, ze sex to nezachrani ked jemu to nechyba.
Mozno je len docasne "unaveny" z toho vsetkeho a nevidi motivaciu, nejaky ciel. Zmena myslenia nepride len tak odrazu, musi tam byt toho viac. Mozno isty druh depresie z poslednych 2 rokov.
Jasné, že chlap frfle na všetko, keď je nespopkojný so sexuálnym životom. Je to psychológia mužov. Ak sa o tom niekto začne zaujímať viac, pochopí. Aby bol muž "nefrfloš", určite potrebuje sex aspoň 1-2 týždenne. Ak nie sex, aspoň uspokojiť inak - rukou, orálne. A pre žienky, ktoré to vnímajú ako tabu, tak otvorte oči, je to pravda 😉
Mojej znamej zachranil castejsi sex manzelstvo
Môj muž hovorí ze chlap s prázdnymi vajcami a plným bruchom, je spokojný chlap 😂 a podla mňa pravidelný sex medzi partnermi je nevyhnutnosť pri fungujucom vzťahu...
Tvoj muz frfle preto, lebo ty mu vadis. A on sex ma. S niekym inym. Potom ty mas chyby. To, ze ti to rok a pol nechyba, je vazny problem.

Inak toto by skôr zodpovedalo poklesu testosterónu. Aj to frflanie aj nízka frekvencia sexu... A nie. Nie je to dobre. Ani fyzicky ani psychicky, ale či dostaneš muža k andrologovi, to je otázka.... Ale aspoň na hormonálny profil by som ho ukecat skúsila.