icon

Dá sa sexom zachrániť manželstvo?

15. dec 2022

Mali sme normálne manželstvo,no muž po 40tke sa zmenil.Zacal hundrat frflat na všetko ako " starý chlap",nič mu není dobré,nič ho neteší.Na všetko má negatívne pripomienky,príklad prečo prší,prečo není pekné.Preco je všade veľa ľudí,prečo je všetko tak drahé.Preco musí chodiť do roboty,prečo niekto nemusí.Preco hento prečo tamto atď atd.Strasne ma to ubíja to jeho frflanie a negativizmus.Po čase som sa z neho odlubila a žijeme spolu skôr ako spolubývajúci bez citov.Kvoli deťom.Sex sme nemali už rok a pol možno aj dlhšie, nepamätám si presne.Vobec mi to nechýba.Kamaratka hovorí že mali by sme obnoviť náš sexuálny život,že by manžel toľko nefrflal.No ja tomu neverím že by to pomohlo.Co si o tom myslíte?

Strana
z3
sergejj
16. dec 2022

Mozno frfle preto lebo si mu rok a pol nedala. To sa prejavy aj v ostatnych oblastiach vztahu.

autor
16. dec 2022

@kassandra25 Nemá nikoho a takisto ani on nemá sex.

h2
16. dec 2022

Tak pre teba je sex dokonca "najhoršia manželská povinnosť"? 😧 Tak to už nie je len o tom, že tebe sex nechýba, ale že sa ti dokonca úplne protiví. Nuž, zvykaj si na mužovo frflanie, bude to len horšie. Ja osobne vidím jednoznačný súvis frflania s chýbajúcim sexom a celkovo intímnosťami medzi vami dvoma.

danica2711
16. dec 2022

ak ti sex nechýba a je to pre teba najhoršia manželská povinnosť, tak ty teda asi sexom nič medzi vami nezmeníš. Prípadne sa spýtaj kamarátky, ako na to... alebo sa nesťažuj na frflanie, ktorý partner (nie len chlap, ale aj žena) by za takejto situácie nebol ufrflaný? To, že tebe sex nechýba, neznamená, že nechýba aj jemu

zanka777
16. dec 2022

To je teda názor..... Mám dosť .....

loliki
16. dec 2022

Tak naše názory poznáš. Každý je strojcom svojho šťastia. Nesťažuj sa na manžela, keď chyba je v tebe.

nurielka
16. dec 2022

Rok a pol bez sexu. Wau. Ten si zaslúži metal.
Prepáč, toto nie je manželstvo. Za 6 rokov by to došlo každému.

autor
16. dec 2022

@loliki Prečo je chyba vo mne?Ja mu nekazem aby frflala a bol negatívny.To on sám

loliki
16. dec 2022

Lebo si vstúpila do manželstva a nechceš plniť svoje manželské povinnosti. Keď skočíš do mora, budeš musieť aj plávať. Nielen sťažovať sa, že ťa vlny unášajú niekam. Napísali ti sem viaceré svoj názor. Ak si z toho nič nepochopila, tak sa zbytočne vypytuješ. Robíš chybu, že nesexuješ s vlastným manželom. Eto vsjo. Keď tomu nerozumieš, ináč ti to už ja nevysvetlím.
Ty sem načo vypisuješ, že ti muž frfle. Vadí ti to? Načo naňho frfleš? Veď si to vyrieš. Môj muž nefrfle. 😉

malasandrika
16. dec 2022

Ako si môžeš byť istá, že manžel sex nemá? To, že ho nemáš Ty, neznamená, že ho rovnako nemá ani on 😉

derdia
16. dec 2022

Ja si myslim, ze ano je frustrovany lebo nema sex...a teba si bral, lebo si myslel, ze dokonca zivota mu budes poskytovat milovanie, ze ti daruje svoju vernost...
Pre chlapov je to dolezita sucast, ty mu to neposkytujes, nepritahuje ta, tebe je to jedno. On sa citi ako posledny chudak, lebo jeho zena o neho nestoji..
Myslis,ze nema pravo byt frustrovany?
Rok a pol niekoho obchadzat... Niekoho kto by mal byt stredobodom tvojho vesmiru...
Atd...
Nech ti napisu, zeny, ktore by aj chceli aby ich ich muz chcel, ale on ich obchadza ako sa citia...

derdia
16. dec 2022

Pani dokonalaa frflosa muza😁😁😁🤦‍♀️
Stipka sebakritiky, by stacila..

autor
16. dec 2022

@loliki Pokiaľ viem nikde nie je napísané že sex je manželská povinnost.Povinnost keď tak môže byť aby sa dvaja ľúbili,žili v láske a porozumení a s láskou vychovávali deti.To je všetko.

loliki
16. dec 2022

Pokiaľ Ty vieš.... Ale tvoja nevedomosť ťa neospravedlňuje. Mimochodom, tu na MK som ti to písala. Počúvaj, venuj sa svojmu manželovi a mne už nevypisuj. Vraj máte veľa roboty a ešte sa tuto zabávaš. Ešte na nás sa začneš vyhovárať, že nestíhaš kvôli nám.

bodka70
16. dec 2022

Či sa ti to páči alebo nie, súčasťou lasky k mužovi je aj sex. Alebo intimita. Potreba sa svojho muža, svojej ženy - dotýkať, hladkať, milovať; tuzba. Muži častokrát vedia prejaviť lásku k žene hlavne týmto spôsobom. Ak medzi mužom a ženou nie je aj túžba a intimita, stráca sa aj láska medzi nimi. Môžeš to obkecavat ako chceš, odmietanim sexu a intimity odmietas aj svojho muža ako takého, žiadna tepla večera ani upratany byt ci výchova detí to nenahradí.

daniela1911
16. dec 2022

Vám pomoci nie je. Ty neznášaš sex a tvoj muž je ufrflaný na cely svet (áno, z toho života bez sexu).
Ale páči sa mi tvoja “pozitivita”, že inak si žijete dobre - šetrite, frflete, nesexujete, a máte kopec roboty na zabavenie sa.

pralinka25
16. dec 2022

nastuduj si biologiu aspon zakladnu. je to aj o hormnoch. naozaj by ti tu mohli napisat tie zeny ktore tu zakladaju temy ako ich muzi nechcu s nimi spat. alebo si ich dohladaj cez lupu. tam to mozno pochopis.
no ano sex nema byt povinnost ale manzelstvo bez sexu je nefunkcne a nenaplnene.
inak ked nad tym porozmyslas co bolo prve. jeho frflanie alebo znizena frekvencia sexu?

laska86
16. dec 2022

Kks vyse roka nemat sex mlady ludia,!?uz by som mala pavuciny..oooo to nieee..treba skusit a ked zacne frflat aj nato najst si milenca a hotovo...

elizita
16. dec 2022

Bože, 40, v manželstve a žiadny sex?? Aké máte spoločné hobby? Čo spolu robíte okrem šetrenia?

autor
16. dec 2022

@pralinka25 Prvé bolo jeho frflanie,potom mi to začalo liezť na nervy a mali sme menej a menej sexu.
@elizita Radi trávime čas s deťmi,radi chodíme na výlety,radi spolu pozeráme filmy,chodíme na prechádzky a podobne záležitosti.A radi robíme v záhrade tiež spoločný koníček

hylary
16. dec 2022

@daniela1911 strašne sa smejem prepáč 🤣🤣🤣🤣 zabila si 👏👏👏👍👍👍

malasandrika
16. dec 2022

Sorry not sorry - Tvoj muž by Ťa možno rád pretiahol aj na tom výlete, ale potom si spomenie na Tvoj postoj k sexu a radšej začne frtlať 🤷🏼‍♀️

beata_k
16. dec 2022

Mozno vyhorel. Mozno ma pocit, ze ako muz zlyhal ked musite setrit kde sa da. Mnoho muzov si na tom zaklada...postarat sa o rodinu.

bodka70
16. dec 2022

A to aj pri sexe frflal? Lebo to by som ešte pochopila tvoj nezáujem.

essenceee
17. dec 2022

ked miluje sex, tak určite ano. Akurat skus nejake sexualne spestrenie, treebars hračky, sexi pradlo, etc

mirco50
Odpoveď bola odstránená
otvorena
10. jan 2023

Ak chces rada popíšem 😃

fido69
5. apr 2024

Zaujímalo by ma ako dopadol váš vzťah bez sexu. Moja si rovnako postavila hlavu, že sex už nepotrebuje a teda sex škrtá zo zoznamu spoločných činností.

Musím sa priznať, že ma ako muža príjemne prekvapili ženské názory, v ktorých si ženy uvedomujú dôležitosť partnerského sexu pre spoločný udržataľný vzťah. 😉

Strana
z3