icon

Dá sa ten chlap nejako pritiahnuť?

18. sep 2022

baby, prosím nevysmejte ma... ale idem sa sem zdôveriť s takou jednou vecou,

Strana
z2
sszuzu8
18. sep 2022

Pod moja ❤️ mam v priťahovani prax

dilino
18. sep 2022

Podľa mňa nie. Ak myslíš konkrétne na niekoho tak bud láska je vzájomná alebo nie.

tosomja
18. sep 2022

@sszuzu8 🤣

autor
18. sep 2022

baby hneď to bude už som to mala napísané dlhú litániu a mne to zmizlo idem písať znova počkajte 😀

sszuzu8
18. sep 2022

@tosomja tíško 🤭😂 ja som si tak jedného vyhliadla a dostala ho 😋🤣 v priebehu mesiaca a teraz sme v kontakte 😍

stanulienkat
18. sep 2022

Mozno nie pritiahnut, ale pretiahnut??🤔

autor
18. sep 2022

@stanulienkat :D :D :D nie, nie je tam preklep v tom nadpise :D

solange7
18. sep 2022

🍿

beata_k
18. sep 2022

No čujme teda

autor
18. sep 2022

tak na úvod by som ešte spomenula, že už nie som žiadna násť ročná ale niečo po tridsiatke mám. no ide o to, že ešte v r.2019 som spoznala jedného chlapa cez partiu, boli sme spolu parkrát na výletoch a mne hneď padol do oka. čo sa týka povahových vlastností, teda súdim podľa toho čo som ho párkrát videla, jeho záujmy, záľuby, názory, skrátka páčil sa mi a môžem povedať, že toto bol prvý chlap, ktorý na mňa spravil taký dobrý dojem. výzorovo nič moc, ale to by nevadilo... ale ide o to, že on bol dosť hanblivý, to bolo na ňom aj vidno a ja som aj pôsobila dosť odmerane, lebo mne keď sa niekto páči, tak ako na potvoru sa správam ako blbka, nevedela som to ovplyvniť. tak som čakala, že mi pošle žiadosť na fb ale nič. usudzujem z toho, že fakt asi nevedel, čo si o mne myslieť... inak som mala pocit, že sa mu páčim, podľa jeho pohľadov a tak ale samozrejme sa môžem mýliť, no myslím si skôr že nie, ale neviem no... ale odvtedy ja už s tou partiou nie som v kontakte a nemám sa s ním ako spojiť. ja mu priateľstvo nechcem posielať, to mi prosím neraďte, to nespravím.
parkrát som ho stretla na bicykli jazdiť, tam, kam chodím aj ja, ale asi ma nespoznal, lebo som bola zababušená. ale vtedy viem, že som naňho dosť intenzívne myslela a naraz som ho potom stretla , tak mi napadlo či by sa dal takto nejako pritiahnuť do môjho života?
ja viem, že možno by sme si nakoniec ani nemuseli pasovať a teraz o ňom snívam, ale tak nejako mám taký intenzívny pocit, že by to mohlo klapnúť a mohli by sme si sedieť.

sima338
18. sep 2022

To je taký problém poslať jednu žiadosť na FB? preboha, veď to nie je požiadať o ruku...

beata_k
18. sep 2022

Cez FB kontaktovat najprv partiu. Dostanes sa k nemu. Alebo zahraj zranenu laň na cyklochodniku.

marca12
18. sep 2022

Niekedy sa nemozes spoliehat na osud,ale tomu osudu aj dopomoct. Uz raz ti ho osud zavial do cesty,zavahala si,boka si odmerana,teraz je to na tebe,aby si spravila krok. Bud zisti,na ake miesta chodi a "nahodou" sa tam objav a nezababusena. Alebo kontaktuj partiu a pozistuj nieco o nom a najjednoduchsie je poslat ziadost na fb. Odvaznym stastie praje,na to nezabudaj.

shelby88
18. sep 2022

Ja by som mu poslala žiadosť na fb. Možno, chce aj on a má podobné zmýšľanie ako ty teraz

sima338
18. sep 2022

@marca12 Najlepšie napísané!

h2
18. sep 2022

Áno, dá sa chlap nejako pritiahnuť 😁, ale prepáč, budem úprimná: tebe sa to nepodarí. Nie si na to ten správny typ. Ak máš problém poslať mu obyčajnú žiadosť o priateľstvo na FB, čo absolútne nič neznamená, ak sa pri chlapoch, čo sa ti páčia, správaš presne naopak, ak si ho viackrát stretla pri bicyklovaní a nepriznala si sa k nemu, tak nečakaj zázraky. Mám kamošku, ktorá je presne, ako ty. Poznám ju celé veky, ešte od škôlky. Už v škole doslova utekala pred chalanmi, ktorí sa jej páčili, nedokázala sa s nimi vôbec baviť. Ak ju niekto taký oslovil, bavila sa s ním maximálne stručne a úplne odmerane... Má 47 rokov a je sama, slobodná, bezdetná, nešťastná. Tak ak chceš tak dopadnúť aj ty, pokojne ďalej pokračuj v tom, ako to robíš, keď ho stretneš, tvár sa, že je cudzí a ani za svet mu neposielaj žiadosť o priateľstvo na FB, aby si náhodou nemyslel, že ho uháňaš, lebo to by bola určite katastrofa.
Alebo môžeš urobiť krok vpred k svojmu šťastiu. Je to v tvojich rukách. 🤷🏻‍♀️

sszuzu8
18. sep 2022

Nooo šanca tu je. Vieš kde chodí a mate spoločných známych. Nejako sa už len dostanete k sebe. Ale tiež som ako ty a prvá žiadosť nepošlem ale na druhej strane mi strelí a urobím to a nakoniec sama sebe podakujem 😊 nič za to nedáš a nie je to vlezle 🙂 proste bud prijme alebo nie co stratíš? Môžeš len získať. Ak to cítiš ze by z toho mohlo niečo byť (poznám ten pocit) chod do toto a vytaz z toho maximum. Budeš si vyčítať veci co si neurobila ale mohla si. Nikdy si nebudeš vyčítať veci ktoré nevyšli ale urobila si ich 🙂

autor
18. sep 2022

no my spoločných známych už nemáme, ja s tou partiou už asi dva roky nie som v kontakte. inak oni mi vtedy hovorili, že on ešte nikdy nemal ženu, a to už mal tiež 30 rokov, ale že je to dobrý chlap a že by ruku do ohňa zaňho dal ten jeden čo mi to hovoril z partie.
ďalší problém je, že ja som si starý fb zrušila a mám už len taký inkognito, tak keby mu pošlem priateľstvo, tak nebude vedieť, kto to je.

mirabelia
18. sep 2022

Mňa trochu zabolela veta "výzorovo nič moc" ...predstav si, že možno o tebe hovoril kamarátom, aké máš super názory, záľuby a povahové vlastnosti, ale že tiež nie si výzorovo nič moc.....Nezaslúžil by si byť s niekým, pre koho bude atraktívny a príťažlivý? Hanblivý človek k sebe potrebuje niekoho dominantnejšieho, vodcovského, niekoho kto ho potiahne...Ale to nevyzerá byť tvoj prípad, keď mu nevieš sebavedomo a dominantne poslať ani žiadosť o priateľstvo. Ak sa nájdu dvaja hanbliví ľudia, ktorí so všetkým otáľajú, tak možno o takých 10 rokov si dajú aj prvú pusu.

autor
18. sep 2022

@mirabelia mne sa páčil, ale nie je to žiadny playboy, on vyzerá aj dosť na staršie a to nie je taký starý. inak na toto som myslela aj ja, že keď on nespraví prvý krok, a ja tiež nie som ten typ ženy, tak ktovie ako by to celé prebiehalo, ešte keď vravel kamoš že nemal ženu... a ja nie som ten typ ženy, ktorá robí prvé kroky a možno keby mu pošlem aj žiadosť tak by potom čakal čo sa prvá ozvem a čo budem stále robiť prvá.. ja neviem..

sima338
18. sep 2022

Veď na ten čas, čo mu pošleš žiadosť, daj si foto, nech vidí, že mu neposiela žiadosť inkognito človek alebo fejk

solange7
18. sep 2022

Posli mu tu ziadost o priatelstvo. Na tom nic nieje, nieje to ani trapne, ani divne ludia to robia bezne.
Preco mu ju vlastne nechces poslat? Zda sa ti to trapne? Alebo v com vidis problem?

solange7
18. sep 2022

Az teraz mi nabehla odpoved, ze si na fb inkognito. Tak si vytvor len dalsi messenger a posli mu ziadost o kontakt na messenger a napis mu. Nemusis mat fb.

autor
18. sep 2022

@solange7 lebo už je to veľmi dlhá doba ☹ áno, príde mi to už také hlúpe po tak dlhom čase.

wheel
18. sep 2022

Pritiahnes si ho do zivota tak, ze mu napises , ze si minule bola na tej istej ture ako vtedy kde ste sa stretli a tak ta napadlo mu napisat ako sa ma. No tak mu pises ;) Podla reakcie uvidis ci ma zaujem o komunikaciu alebo ani nie. Ked nie tak to ukoncis, ked ano tak dohodnes stretko, potom sa vysukate u neho na byte a mozno z toho bude vztah. Ci chces to este podrobnejsie rozpisat aky je postup?

sima338
18. sep 2022

@wheel 😂😂

oli18
18. sep 2022

Po troch rokoch si ta uz ani pamatat nebude. Preco si nieco nepodnikla hned vtedy? Myslela si, ze najdes niekoho krajsieho? Ak sa ti za tych par rokov nepodarilo, teraz by ti bol aj on dobry? Nedivila by som sa, ak by uz nebol volny.

tykat
18. sep 2022

Tak si urob normálne konto a mu napis na FB žiadosť so správou, ze si ho videla na biku tak si si na neho spomenula, ze ake fajn akcie to boli a ako sa ma. Hotovo. A uvidíš.

solange7
18. sep 2022

@tykat to by bol v celku pekny trapas keby jej odpisal, ze nezije na slovensku. 😀 Ale tak mohla by to teoreticky uhrat, ze si ho pomylila. 🤡

emo84
18. sep 2022

Urob , ako píšu nemáš , čo stratiť , len sa dozvieš na čom si .

Strana
z2