Dá sa ten chlap nejako pritiahnuť?
baby, prosím nevysmejte ma... ale idem sa sem zdôveriť s takou jednou vecou,
Kukni toto:
Ma 30 a nemal ziadnu znamost? To by som spozornela. Bud je gay, bigotny katolik alebo uplne pasivny alebo je za tym este nieco ine. Ani jedno nie je ziadna vyhra 🙂 Hovorim za seba, samozrejme 🙂
Ja by som mu normálne napísala. Môžeš mu poslať správu aj bez.toho, aby si ho žiadala o priateľstvo.
A napísala tak, ako to je. Že si rada.na.neho spomenieš, že ho sem tam stretneš na bicykli, že by ste mohli niekedy vybehnúť spolu pobicyklovat.
Ak nepodpíše, ty kvôli tomu do pekla nepôjdeš. Ale aspoň si skúsila.
a čo tak vykašľať sa na to a hľadať niekde inde? Pred dlhou dobou si prehodila pár slov s chlapom, ktorý vraj ešte nemal ženu, snívaš o ňom úplne nereálne sny, chováš sa ako puberťáčka - stojí ti to za to? Chlap na teba najskôr už zabudol, veď ste ani spolu nezažili nič, na čo by mal mať pekné spomienky, tak sa vráť do reality a ži normálne, čo to je jediný chlap na svete?
aboslútne nemáš čo stratiť....pošli žiadosť a uvidíš či zareaguje. ked ťa prijme tak mu napíšeš, že ako sa máva, že ti ho vyhodilo na fb (isto máte nejakých spoločných priateľov) a ked ťa nepríjme bude ti to jasné. ved aj tak sa nestratávate tak nemáš čo stratiť len získať.
Ahoj, ako si dopadla?

Jedine za pačes ho pritiahneš... No čo už inak sa nedá nemáš tč... Nechceš riešiť fb... Jedine tak 😉