Divná požiadavka muža - aká je vhodná reakcia?
Ahojte mám priateľa s ktorým sa stretávame veľmi málo. Podarilo sa nám urobiť si na seba celý víkend po dlhom čase ale mám dostať dnes menštruáciu. Od včera ma nástojčivo presviedča nech jem citróny 🍋 a nech sa mi oddiali. Písal mi o tom dokopy asi 10x príde mi to ako nátlak. Hoci chceme byť spolu a ľúbime sa ale niečo sa vo mne prieči keď ide narúšať môj cyklus. Samozrejme že som citrón nejedla môj cyklus je ako hodinky a narúšať to nebudem. Len ma mrzí že mu na sexe až tak záleží viac než na mojom zdraví. Ako by ste reagovali?
nic by sa ti nestalo, keby si aj citron das :D nic sa ti nenarusi, mozno bude slabsia menstruacia. Proste si chcel uzit troska, ked ste spolu malo, mohla si to aspon zvazit a nie sa hned zduvat, ze mu nezalezi na tvojom zdravi :D
Povedala by som mu, že nech neverí babskym bachorkam, cyklus neovplyvnis citrónom 😅 no snáď máte fantáziu ako dvaja mladí ľudia a poradíte si aj keď máš menštruáciu..
Príde mi to od neho dosť nevyzreté. Je pubertiak?Normálne by som mu povedala nie, aj vysvetlila dôvod. Nebudeš si odďaľovať menzes a vôbec, možno už aj budeš mať pms, bolesti a žiadnu chuť na sex. Čo to máš všetko potlačiť kôli nemu? Zatnúť zuby? A to možno na teba bude tlačiť aj tak, aj keď budeš mať menzes ten víkend. Neviem no, red flag toto trochu. Šak mu povedz že ak ide za tebou len kôli trtkačke tak ani chodiť nemusí a uvidíš ako sa zariadi a podľa toho sa aj ty zariaď
A aj tak si nemyslím žeby si si oddialila menzes, možno by bolo len slabšie krvácanie no o to väčšie bolesti a problémy
Je milión možnosti, sprcha apod. Mne osobne citróny fakt fungovali aj vitamín C, taky prášok z Dm. Len škoda, že potom mi neprišli až mesiac.😀
Osobne by som nerobila nič, čo nechcem. Chápem, že sa tešil. Ja na tvojej strane by som už prvá riešila možnosti, lebo by ma to mrzelo.😀 Ale ak robí nátlak tiež to je pre mňa red flag
Tak keď má priateľ takú chuť určite sa dohodnete AJ na ďalšom spoločnom víkende budúci týždeň.
Zrejme príliš sa v ženskom tele a jeho fungovaní a nevyzná pozná len babské rady a povedacky. Na to, aby si (možno) oddialila menzes citronmi, by si ich musela po jest na kvantá, to ani nie je v ľudských silách toľko ich zjesť 😆😆. Takže mu kľudne povedz, že je to úplná blbosť.
Sexujte v sprche, ak má s tým problém. Tetaz mi napadlo, že my s manželom (vtedy ešte len priateľom) sme malý prvý, sex tiež počas mojej menštruácie. Vedel vopred o tom, nevadilo mu to, sprcha to istila 😉
no čo - chlap...
asi ho tlačia gu*ky...😉
Prečo hľadať za citrónom problém?
Proste ma na teba chuť, keď nieste často spolu- zrejme mu už odvaluje dekel a chce ten sex s tebou. Napíš prosím vás vek lebo dúfam, že toto nemôže riešiť vyzreta žena 30+.
@jaskolka Záleží od tela. Ja som si pred par rokmi takto oddialila na pravidelnej báze a vždy to fungovalo bez problémov. Stačí ak má napríklad nedostatok C, tak ak pridá vitamín C vo väčšom množstve, dokáže to fungovať. Nie je to úplne blbosť hoc som to vždy tu čítala, tak poznám ďalších xy žien, ktorým to fungovalo ak niekoľko dní predtým aj počas pili čisté citrónady a vitamín C brali. O tom, že takto dlho brať vitamíny nie je dobré ani na žalúdok je o inom.🙂
Ak tak veľmi chce sex, neviem prečo by mu v tom mala zabrániť menštruácia. 😉 Pokiaľ je normálny chlap, nezlakne sa trochu krvi. Je to úplne prirodzená súčasť života ženy. 🙂
@elizabet173 ako to tiež môže, ale za mňa sex počas MS je skvelý, podobne ako pri ovulácii. Je síce riziko "bordelu", ale ak nájdeš správne miesto a polohu, tak je to paráda. Tiež som sa tomu najskôr stránila, kým sme to pár krát neskúsili, ale keďže počas MS bola chuť väčšia, keď sa hormóny búria, neľutujem. 🙂
@simik22 bývame od seba ďaleko a smeny sa nám nestretaju skôr robíme opačne
@isadoraisa a záleží? Ved ženy pod tebou písali ze menzes neprišiel aj mesiac a boli horšie bolesti
@svokrinjazykmonika mam 30 on skoro 40. Tiež mi to pripadá nevyzrete a sebecké. Veľa znesiem ale toto ma pobúrilo. Veľakrát som mu už musela ukázať hranice ze si nebude rozhodovať za mňa a za moje telo /zdravie. Takže aj týmto ma odpálil a samozrejme nebudem jest citróny keď to bežne nerobím len preto ze on chce sex. Chcela som skôr vedieť ako to druhe ženy vnímajú a ci su ochotne takto sa prispôsobiť mužovi
@svokrinjazykmonika no práve. Inak je môj menzes bezbolestný aj pred aj počas
@jana0215 ja mam s tým problém
Počas sexu chuť nemám vôbec. Som nastavená inak ako väčšina žien. Mam bezbolestný celý cyklus ale koľkokrát som to skúsila dostavili sa obrovské bolesti a kŕče. 🙂
@jana0215 ja zasa som vypnutá počas svojich dní. Ja si to užívam inak ten komfort keďže som jedna z mála šťastných co nemáme bolesti a náladicky. Vtedy na chlapa nemám ani myšlienku. Ak ľúbi skutočne tak počká
:D dobre, jedna napisala ze mozno by boli... a druha ze neprisiel mesiac, to je aka vzorka? ja ked si dam citron, tak len preto aby som mala slabsie, nic sa mi nenarusi a uz vobec nemam zdravotne problemy. Strasne dramaticka si, ved ked nechces sex rovno mu povedz a nerob tu z neho idiota, len preto, ze navrhol citron
Samozrejme je to na tebe. 🙂 Tak si skúste prípadne nájsť inú aktivitu, ako strávite čas. Neviem, či sa stretnete u teba, alebo uňho, ale skús vymyslieť, čo podniknete, aby ste sa nejak inak zabavili. 🙂
či sa prispôsobujem manželovi? tak záleží od ženy, ale ja áno . v sexe určite - aspoń si myslím - možno mm by tvrdil niečo iné....
Povedz mu co citis. Nebudes si narusat cyklus a hotovo. Nech by to boli citrony (ktore su viac nahoda, ak to zaberie) alebo hormony (ktore naozaj funguju). Ak to nedokaze respektovat, naco je ti taky chlap. Ja mam rada sex a cez menstruaciu je to pre mna tiez neprijemne (nevadi mi krv, jednoducho to mam neprijemne citlive, opuchnute, nemam orgazmus).
@isadoraisa nebola by som si taka ista 😄 ja som si do vody v lete pridavala citronovu stavu aby mi chutila cista voda a menstruacia sa mi vzdy posunula aj o tyzden neskor 😄 ale pravdaze to som si davala dlhsie obdobie nie ze dam si jeden citron 😃
Keď ja neviem. Máš 30 a on 40. Robíš drámu ako pubertacka. Píšeš,že sa skoro nevidíte,mate stráviť víkend a nechce ho "prekvapivo" strávit hraním piškvoriek.
@nina255 ale ved jasne, u kazdej to moze byt inak, len mi pride ze autorka z toho robi prilis velku dramu. Dospela zena aby sa zduvala a riesila na nete, ze jej priatel navrhol citron a chce jej uskodit :D

V pohode. Je tu plne fórum tem, ako muž nechce so ženou spávať... Prečo ste spolu malo?