Divný počin môjho chlapa
Priateľ sa sprchoval a následne použil osusku do ktorej sa deň predtým utierala moja kamaratka. Vedel o tom vopred lebo ona ju zavesila na miesto kam ju my nedavame a pýtal sa kto to tak dal. A teraz vidím že namiesto toho aby si zobral novú čistú ktorá je mimochodom hneď poruke on použil tuto.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Keby to nevedel bola by to iná situácia ako takto, mne by sa teda hnusilo použiť uterák po niekom inom ako po ňom.
Tažke pochopoiť že si do zahadneho uteraka vyleštil gule no škoda že si z kupelne odišla prišla si o vela🤣🤣🤣
Juj veď to bola osuška🤣🥰
Skôr otázka,prečo u vás spí kamoška ,kde sú 2ja..,3tiu netreba..
@barrborka vidíte pre niekoho je zarážajúca vec že kamarátka môže prespať u kamarátky ktorá býva s partnerom a pre mna zase bolo na otázku prečo použil tu osusku 😃
@sense ja osusky periem samostatne a teraz som ich ešte nemala nakopene čiže som tu jednu nešla samostatne vyprať tak to vôbec nie je podstatne prečo bola tam, takto to mame zaužívané pozná aj on tento systém ja som aj napísala že by bolo iné keby ju použil a nevedel by o tom zr predtým ju mala iná osoba ale teda urobil tak hádam 5 min po tom čo vedel o tom
@sashabb jasne veď tak som to aj brala že viem že by trebárs nepil z pohára po niekom alebo koľkokrát sledujeme zámenu manželiek a komentujeme že neviem si ani predstaviť že by cudzí spal v našej posteli alebo celkovo človek s inými hygienickými návykmi a hocičo a toto mi prišlo vcelku intímne že kamarátka je pre neho v podstate cudzia žena ( mimo toho že sa poznáme ) a to že je cistotna neznamená že teraz sa má napr vykupat vo vode po nej alebo niečo na ten štýl
A zase ja nemyslím že vo vzťahu to má fungovať tak že ja mám pre môj dobrý pocit robiť veci tak aby náhodou k niečomu nedošlo - že ja mám skryť osusku, ja mám toto a tamto lebo partner by sa hneď chopil nejakých šancí keby ja vopred nevytvorim prostredie na to aby tak neurobil. Veď sme dospeli muži takisto nie sú zvieratá aby sme ich obhajovali že oni sú inde atd takisto s úctou k partnerke by nemali myslieť len na seba jednoducho mi to nebolo prijemne aby s vedomím ze kamarátka si do osusky utierala nahé telo ju použil tiež
Sú 2 možnosti:
1. Je to chlap a teda schytí prvú vec čo uvidí a utrie sa.
2. Myslel si, že osuška po kamoške je už dávno opraná alebo aspoň v praní. 🤷♀️
Ked ti nebolo prijemne, za si na svoju kozu naniesol kozne supiny tvojej kamosky, co ostali na osuske, tak ho vecer posli pod sprchu. Hadam kamoska nema lepru, takze s najvacsou pravdepodobnostou sa nestalo nic. Ak ma tvoj chlap OCD, tak v momente ked sa dozvie, ze od rana ma na sebe odumrete kozne bunky cudzej osoby, tak si kozu do krvava zoderie aj sam.
Ja som cistotnicek cistotny,toto by som ani neviem v akom opojeni mysle neurobila. Ale niektorym to nevadi,takze by som sa nadtym ani nezamyslala. Moj by bol schopny sa utriet aj do uteraka,ktory lezi na zemi 😂
Vieš čo kedysi som tiež mala ilúzie o tom ze chlap za 5 minút nezabudne, ale to je občas ako decko aj tomu niečo poviem a o 5 minút spraví inak. Napr aj dnes boli sme spolu v pracovni, vravím mu idem žehliť zober hore mäso co som vytiahla z mrazaka. Ostalo v umývadle. O polhodinu vyjdem hore s ozehlenymi koselami, zehlim vo vedľajšej miestnosti vedľa práčovne. Vravím mu kde je to mäso a on ze zabudol.
A ako vravím ak by som mala ja osobne pocit ze sa nárocky do toho uteráka utrel tak sa ho spýtam prečo keď vedel ze je použitý a nepotrebujem to riesit na fóre. Pretože bud je to chlap ako x iných, počúvajú ich jedným uchom dnu a druhým von. Alebo ma nejakú "úchylku"
Počkaj, takže ak by sa najprv utieral nahý kamarát a potom ten tvoj tak ti to nevadí?
@ckocka tak ja neviem, mne by asi vadilo aj keby namiesto do mužských spŕch ide do ženských ale to som asi jediná pravda 😊
@ckocka keby je to takto, tak sa maximálne pozastavim či sa mu to neprotiví. Žena sa mu asi neprotiví kedze je hetero, pri chlapovi nemusím hľadať nejaké bočné úmysly. Ani tu netvrdím že bol bočný úmysel ale už len to že žije so mnou a keby vedome má potrebu použiť uterák po inej žene len preto že to nie je niečo nechutne, tak by ma to mrzelo lebo nemám potrebu si s každým navzájom zdieľať nejaké veci. A určite nie je chybou to že som to ja nedala preč, nie je malé decko pred ktorým treba niečo dávať preč. Keby sa mám riadiť touto filozofiou tak by sme si žili v štýle že každý chlap podvedie ženu keď ta mu nedá z dosahu preč niečo čo by to mohlo vyvolat
Tak tomuto zmýšlaniu nerozumiem, ale zas nemusím rozumieť všetkému.
@sense samozrejme aj môj je taký . ja som to tu asi nenapisala lebo až teraz ma napadla dobrá formulácia, ale zhodnotila by som to tak že, nemyslím že ma takúto úchylku ani nič typu že by šiel po kamarátke. Ale skôr váham medzi tým či naozaj zabudol alebo druha možnosť- či to nevyhodnotil tak že veď niekedy použije uterák po mne ( ako som posala nestáva sa to možno max vtedy keď ho ozaj nedam hneď vyprať a je tam dlhšie veď žijeme tu dvaja nemusím deliť veci čo je pre koho ) tak že je v pohode aj po inej žene použiť ho. A toto by sa mi teda nepáčilo, to je celé. Lenže aj tak by určite v každom prípade povedal že zabudol 😃
@ckocka čomu nerozumiete? Že niektoré veci sú nežiadúce keď robia chlapi so ženami ako keď ich robia s muzmi? My nie sme žiadni bisexuálny pár ja určite veci nejak delím. Keď chodia chlapi spolu curat a vidia na seba, neznamená to že rovnaku vec môže ísť robiť aj s kamaratkou 😃 tak čo je na tom že by mi z urciteho hladiska nevadilo keby použil uterák po chlapovi ?
Pozri zrejme mu len vyfucoalo z hlavy co si povedala pred 5 minútami, chytil prvý suchý uterák a použil. Ono nie nadarmo sa vraví ze muži sú z Marsu a ženy z Venuše. Proste ich myšlienkové pochody sú úplne iné ako naše zenske
Som si spomenula ako sme niekedy cestou na dovolenku na odpočívadlách chodili na pánske WC, pretože tam nikto nebol a na ženskom rad na hodinu. Neviem čo to o mne, mojej morálke alebo sexuálnych úmysloch a preferenciách vypovedá.
@ckocka to že tam nikto nebol. Žiadny muž sa na vás nepozeral ani neutieral zadok. Na margo toho aký je rozdiel keby použil osusku po chlapovi. Ja v tom rozdiel vidím
@sense dúfam že je to tak, no snáď ho potom nikdy nezamrzi ak by som trebárs ja zabudla že z taniera na ktorom je nedojedený koláč nejedol on ale trebárs kamarat . Chápete pointe 😃
*ze by som ho ja dojedla
@ckocka aj my sme tak chodili, obcas sa stane ked ideme na zajazd autobusom, tak pred zenskymi WC fronta az za roh, tak sa posle do panskeho "dobrovolnik" ktory osacuje situaciu a potom strazi dvere.
No a mne sa uz stalo, ze som, bez okuliarov, vosla do panskych sprch v aquaparku. Slepa ako patrona som sa ani pokochat nemohla a nebola by som na to dosla, keby ma jeden pan upozornit, ze som netrafila. Nastastie som este len sprchovala syna, nedoslo k vyzliekaniu mojich plaviek 😅
Tak už som úplne zmätená. Veď tvoj chlap iba použil uterák, či najprv špehoval kamarátku ako sa utiera a pomáhal jej s tým?
takze problem je iba a len v tom, ze to bola osuska po kamoske? To je naozaj zasadny rozdiel, ci tu osusku pouzila cudzia zena alebo cudzi chlap. Na zaciatku tejto strany, ci na tej predchadzajucej, pises, ze problem, ze problem bol pouzity uterak, teraz uz zrazu zavisi aj na pohlavi.
A ked ide o ten kolac, myslim si, ze je uplne jedno ci dojedas kolac po kamoske, kamosovi, svokre alebo svagrinej. Je to divne bez ohladu na pohlavie toho, kto ten kolac zacal jest.
@ckocka nie ale vedel o tom. To je rozdiel oproti tomu keby o tom nevedel
Keď bude na stole pohár z ktorého budem vedieť že pil niekto iny ako on, nenapijem sa z neho. Keď to vedieť nebudem a budem si len myslieť že pil z nrho len on, možno sa napijem
@viestta každý snád pochopí ako to bolo myslene a že nešlo o to že použil použitý uterák všeobecne, to tu hádam ani nemusím teraz objasňovať

Precitala som len prvú stranu. Ale keďže sa ti nepáčia názory žien, žeby také niečo neriešili, lebo proste chlapi sú takí. Aj keď sa niečo spýtaj o 5 minút je to zabudnuté.
Prečo sa ne spýtaš chlapa prečo použil osusku, ktorú použila tvoja kamarátka.
Síce sa chlap spýtal ale keď vedel ze kamarátka tam bola včera, použila ju raz chytil prvú suchu osusku a utrel sa. A tvoju nepoužije preto lebo sa ma píšeš ze ju en použije keď sa utries prvá a uterák je mokrý.
A inak ja osušky a uteráky po návšteve odnáša do pracovne keď po návšteve upratujem. Zvlecuem posteľné prádlo vezmem uteráky a hodím do práčky