Divný počin môjho chlapa
Priateľ sa sprchoval a následne použil osusku do ktorej sa deň predtým utierala moja kamaratka. Vedel o tom vopred lebo ona ju zavesila na miesto kam ju my nedavame a pýtal sa kto to tak dal. A teraz vidím že namiesto toho aby si zobral novú čistú ktorá je mimochodom hneď poruke on použil tuto.
Neviem čo si mám o tom myslieť. Keby to nevedel bola by to iná situácia ako takto, mne by sa teda hnusilo použiť uterák po niekom inom ako po ňom.
@mischy00 A ak to aj urobil naschval,lebo ho to vzrusovalo,tak konecne spoznala koho doma ma....
Ma iba 2 veci na vyber.Bud nech ho posle do prdele skor ako jej kamaratku pretiahne,ked si ona odskoci do obchodu alebo nech na tuto hlupost rychlo zabudne,ze sa vobec stala.Akoze nechapem,keby jej tu vsetky potvrdime,ze je jej chlap uchyl,tak akoze co potom?
@karolina196 ja mam pocit, ze toto sa presne ocakavalo. Teraz ti je neverny s osuskou, urcite sa s nou len neutieral, on sa s nou v sukromi kupelne maznal a v hlave mu bezali kucerave myslienky, toto neskonci dobre... 🙄
@viestta ale vieš ako to v živote, každému sa zdá jeho problém ten najväčší na svete. Keby ste vedeli čo ja všetko riešim s kamarátkami, kolegyňami, rodinou...tiež veľa úsmevných " problémov"...ale viem, že pre toho človeka je to vtedy životná tragédia 🙂🙂. Odstupom času sa na tom zasmejeme a zas prídu s inou príhodou.
A aj keby sa schválne utrel do toho uteráka lebo sa mu ten pocit páčil, nemusí byť predsa úchyl 🙈...vsak v podstate každý z nás má nejakú tú svoju malú "tajnú úchylku". Ok, ženy na koňovi ju nemajú 😉
Podla mna len chcel proste setrit cistu osusku, nechcel hned pouzivat novu suchu, tak sa utrel do tej po navsteve, lebo vedel ze zrejme bola pouzita len raz a uz ju nikto nebude pouzivat. Tvoju nepouziva, lebo je proste tvoja a pouzivas ju pravidelne. A on ma svoju. Ale akurat uz nemal ( neviem ci pouzivate stale po kazdej sprche cistu osusku, u nas nie) tu svoju, tak zobral kamoskinu. Aspon tak by mi to nejak davalo zmysel. Nevidela by som za tym absolutne nic ine.
Kokos ženy, 7 strán o osuške? To vážne? 😂
Pretiahol ju ked si spala a nuchanim k osuske si to pripomina, co na tom nechapes? Citi jej vonu na osuske a pripomina mu to sex s nou. Uplne jednoduche.
Vážne ma zaujíma čo ti povedal muž ?
No ja som doma zaviedla že každý uterák sa použije iba raz lebo mne sa to hnusi použiť jeden na viac krát 😅 ale áno dám ich najprv presusit ale sú tak,že si ich už nikto nevezme,mimo dosah z vane alebo sprchy 😁 a áno,po praní to u nás vyzerá ako v čínskej prácovni na dvore 🤣🤣🤣

Som zatial na druhej strane ale….
Co ti na to povedal vlastne chlap? Ci jeho si sa nepytala? Preco tu osusku pouzil?
Mozno si ju dal pod nohy lebo vedel ze je spinava a ze pojde do prania. Alebo nou utrel bars co. Nie seba.
I ked pripajam sa k nazoru ze chlap sa riadi pravidlom-nie ktora osuska je koho ale ktora oskuska je najblizsie 😂
Keby tam mal staru osusku ktoru davam detom pod nohy ked idu z vane on by sa aj do toho vyutieral.