Dokáže žena dostať ejakuláciu pri pohľade na pekného muža?
Dokáže žena dostať ejakuláciu pri pohľade na výzorovo pekného muža ? Alebo dokáže mať žena sny a pri nich zažiť ejakuláciu ?
Pri snoch ano, orgazmus asi tazko dosiahnes len z pohladu na niekoho druheho
Ano stáva sa to bežne. Potom chodí tá žena celá zošťaná :D
Aj tato rema je tvoja, ze? Mas plodny den.
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/maju-zeny-hriesne-myslienky-pri-sympatickych-muzoch/?page=2#post-89991006
@anonym_autor ejakulaciu maju len tvory s pipikom, takze nie. Ale uz sa mi stalo, ze ked pocas plodnych dni vidim pritazliveho chlapa, zacnem sa potit a to aj tam dole.
Pri snoch ano, orgazmus asi tazko dosiahnes len z pohladu na niekoho druheho
@crazy_cat_lady ja napr dokážem dosiahnuť orgazmus bez sexu. Nie každá žena to vie 😉
@anonym_autor ejakulaciu maju len tvory s pipikom, takze nie. Ale uz sa mi stalo, ze ked pocas plodnych dni vidim pritazliveho chlapa, zacnem sa potit a to aj tam dole.
@anonym_837506 ejakuláciu môžu mať aj ženy, žiaľ aj ja to mam
@anonym_837506 ejakuláciu môžu mať aj ženy, žiaľ aj ja to mam
@anonym_493859 Niektoré nie a niektoré áno ?
@anonym_493859 Niektoré nie a niektoré áno ?
@anonym_autor nie každá to dokáže
@anonym_autor nie každá to dokáže
@anonym_493859 Takže aj pri pohľade na atraktívneho muža alebo iba v snoch ?
@anonym_autor ani jedno z toho
@anonym_autor
mne napriklad stacila mislienka alebo intenzivna myslienka partnera na mna 😜 na dosiahnutie orgazmu. A kludne aj pocas pracovnej doby v kancelarii za pocitacom s excel tabulkami 😂.
A teda nie kazda to dokaze, ako vyssie napisane.
@anonym_autor možno si mýliš squirting, čo je povedzme ženská ejakulácia zo zvlhnutím. Tak ejakulovat neejakuluju len tak, jedine pri sexe a aj to iba niektoré. Ale zvlhnut vlhnu, aj to možno nie všetky.
@anonym_autor možno si mýliš squirting, čo je povedzme ženská ejakulácia zo zvlhnutím. Tak ejakulovat neejakuluju len tak, jedine pri sexe a aj to iba niektoré. Ale zvlhnut vlhnu, aj to možno nie všetky.
@dvadsatosem no vlhnutie áno
@admin troll, to čo sú dnes za témy
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@anonym_autor Bež sa hrať, chlapček;)