Dominantná žena
Je podľa vás vobec možné nájsť dominantnú ženu? (nemyslím takú za peniaze) existujú vôbec také?
@minilla lebo ma láka byť submisivny
@patricius168 je to mozne, len si hod inzerat na ten spravny portal. Urcite su tam aj zeny, co to nechcu robit za peniaze, ale hladaju do zivota takeho partnera, ktory by toto s nimi zdielal.
@nikpa no len práve k tomu sa mi nepodarilo nájsť partnerku ...ženy majú väčšinou iné preferencie
@moonlight1210 no nie som si istý, ale hovorí sa že nádej zomiera posledná
@jabadabadu Tak ja som v bežnom živote relatívne normálny🙂 len bohužiaľ mám svoje fantázie a nedokážem sa ich zbaviť, len neviem či je to zlučiteľné aj so vzťahom
@patricius168 jasné, že nájdeš 😉
@kalifka ako? Kde? Chcem návod🙂
Spolužiak si taku našiel, ale profesionalku a hadzal jej k noham peniaze..Bol slobodný
@karolinakr tak profesionálku nie je problém nájsť
@patricius168 ale samozrejme, že sa nebavíme o profesionálnej.
@kalifka no a ako nájsť neprofesionálku🙂
@patricius168 píšem ip 😉
@patricius168 ano mam taku znamu a ma vzdy svojho otroka. Nesudim, ked su spokojne obidve strany
@patricius168 a zoznamky si skúšal? Treba presne napísať čo hľadáš a neverím, že sa nikto nenájde.
@nikpa skúšal som aj nejaké zoznamky...a keď áno za peniaze
@patricius168 hm, no tak snáď sa čoskoro nájde aj taká, ktorej to bude chutiť ako si to predstavujes a zadarmo 😃
@nikpa tak to je veľmi málo pravdepodobné ale ďakujem za podporu🙂
@patricius168 Keď chceš, môžeš mi domov prísť umyť na kolenách dlážky. Keď ti to pôjde dobre, možno ti za odmenu šľahnem bičíkom. Platiť nemusíš. 😉
@h2 dosť lákavá ponuka🙂
@estrella5 a nakreslis mi mapu tých vôd?🙂
ja si myslím, že nájdeš takú, keď nedas výplatu, zmláti t ako hada 😁 akože mať submisivneho partnera zase nemusí byť až taká nevýhoda, určite najdes
@zobaka tak zase ja nie som submisivny vo všetkom🙂
@patricius168 chápem 😄
@zobaka tak teoreticky to ženy vedia chápať🙂 a zase niekedy nechápem sám seba🙂
No ak ti chybaju dve po hube, prihlas sa niekde na MMA a vybavena vec. 🙂 Zeny nechcu submisivnych muzov. Len by to lezalo na gauci pred tv a nic nevie spravit sam. Vsetko mu treba dat pisomne a s navodom. 🙂

Otazka je skor, preco mas potrebu najst dominantnu zenu.....