Dominantná žena
Je podľa vás vobec možné nájsť dominantnú ženu? (nemyslím takú za peniaze) existujú vôbec také?
@liljana to nie je o tom🙂
@mimka1402 tak asi nemám šťastie ale som narocny
Svet je plny dominantnych rakiet 😂 normalne randi, a to uz na prvom stretnuti zistis, ci je zena nezna kvetinka, abo babajaga co ta strieska 😉
@dkethe Tu nejde len o strieskanie
Daj si fotku.Možno sa ti nejaka domina sama ozve
@patricius168 No dobre, predtým som trošku žartovala (o tej podlahe), ale teraz vážne. Ak máš problém nájsť si dominantnú ženu, tak skús proste nájsť aspoň tolerantnú, ktorá ťa bude milovať a tú dominu ti aspoň čas od času zahrá. Myslím, že milujúca partnerka s niečím takým nebude mať problém. Zvlášť, ak jej za to aj ty dopraješ niečo, čo zase má rada ona.
@liljana
to cu opisujes ty nie je muz so sklonom k submisivite ale hnilo lenivy, od maminky nauceny, ze im vsetkym okolo prdele skakala.
Submisivny muz/ zena maju urcite predstavy, su vsak inak normalne fungujuci a nenechaju na sebe orat. Treba vediet urcit hranice a chapat, ze v realnom zivote su to casto trebars i manageri a ludia schopni viest projekty a zamestnancov 😉
Podľa mňa nenájdeš. Na vzťah... Pretoze na to aby ste si sedeli ako osobnosti + sex, takých žien je malo, mužov viac. Aj dominantný muž, sa hľadá ťažko. Na vzťah. A nieto ešte naopak.
@liljana
to cu opisujes ty nie je muz so sklonom k submisivite ale hnilo lenivy, od maminky nauceny, ze im vsetkym okolo prdele skakala.
Submisivny muz/ zena maju urcite predstavy, su vsak inak normalne fungujuci a nenechaju na sebe orat. Treba vediet urcit hranice a chapat, ze v realnom zivote su to casto trebars i manageri a ludia schopni viest projekty a zamestnancov 😉
@patricius168 Boha to čo dávajú dnešným chlapom do jedla... Týmto tempom ľudstvo vymrie.
@nnnuuunnn asi máš pravdu
@patricius168 moj kolega si taku zobral. Je pod papucou ale ocividne im to klape. Kolegyna zas opacne. V praci dominantna aj doma ale v posteli uplne submisivna - chodim s jej muzom na pivo. Obom im to vyhovuje. Preco to pisem? Dominantna v zivote nemusi byt aj v sexe a naopak.
@sergejj určite máš pravdu
@patricius168 ja som switch, ale poznam vylozene dominantne zeny. Nikto ma do toho netahal, taka som a muz tiez. Sme sa nasli a teda nikomu nemusime platit. Podla mna to realne je. Ale asi treba hladat v urcitom okruhu a nie na modrom konovi. Toto neni fetlife zase
@estrella5 scenar sa pouziva casto, to nie je , ze nemam ja fantaziu, ale moze to byt nieco specificke. Su sceny , kde cakas pol roka na nejaky napr kostym ( Lebo v Berline su lenivci) . Tiez my to riesime tym, ze si piseme listy a tak sa dostaneme k tomu, co kto chce skusit. Ale to je o inom, nakolko chcem mat ten vysledok dokonaly a prave dominant ma tu velku zodpovednost za spokojnost sub partnera. A tiez chcem niekedy vediet, ci to niecoho partner pojde, ci to nebude iba o tom, ze to nejak prekusne .

@patricius168 Podľa mňa a toho čo viem, nie je v tom extrémny problém, sama som dominatnejšia, hlavne veľa ľudí to rado strieda a v takom prípade to nemusí byť problém. 🙂