Dominatný muž
Aký je život a sex s dominantným mužom?
Aj dominantny muz je niekedy rad dole 😉
@svetlonos neviem ci ide v otazke uplne o toto...
Mňa prvé čo napadlo tak 50 odtieňov šedej 🙈🙈🤣🤣
Sex úplne najlepší. Život neviem 😄
Niekomu to vyhovuje a niekomu nie. A hlavne - je velmi velky rozdiel medzi dominantnym muzom a egocentrickym blbcom. Akurat ten egocentricky blbec ten rozdiel nevidi a bohuzial kopa zien tiez nie…
@matullienka s veľkým sebazaprením som prečítala prvý diel,a teda horšiu knihu som nečítala,a to mám prečítaných kníh už by to ani nik nezratal,ale ak je niečo na tom pravdy v reálnom živote,tak to je riadny grc😂😂😂😂😂
Dominantny dusevne zdravy je ideálny pre ženu. Energie vo vztahu majú byť mužské a ženské. Ak je žena ženou, tak je muž mužom.. taka ma dominantného chlapa, ktorý sa o ňu postará. Nielen finančne, ale aj v posteli. Samozrejme taky chlap sa postará aj o domácnosť a o deti. Dominantný chlap chce byť chlapom v pravom slova zmysle. Preberá na seba zodpovednosť v bežnom živote a aj v posteli. Zalezi mu na potešení jeho zeny, chce pre svoju rodinu blaho a nechce, aby žena preberala na seba mužskú prácu alebo aby ho obskakovala. Stava sa, ze dominantny sa pri svojej žene zjemni. Pred všetkými naokolo bude dominantný, ale jeho žena môže mať nad nim po psychickej stranke moc a kludne aj v posteli byť iniciativna. Narcis je niečo iné. Ten sa tvari dominantne, ale striktne mu ide iba o seba a o vlastne potešenie. V zene si našiel sluzku, fanúšičku a matrac. O domácnosť a deti sa nestara lebo to "nie je chlapska robota". Treba dávať pozor na tieto 2 typy "dominancie".

Hod si do googlu a ten ti toho najde habadej. Snad si nemyslis, ze ti tu niekto bude vo velkom pisat o takychto intimnych veciach.
Ja som raz natrafila na clanok: hladam submisivnu zenu. Priznavam, vtedy som netusila o co ide tak som som googlila. A teda po par clankoch o skusenostiach a podobne mi vlasy dubkom stáli.