Chcú ma nesprávne typy mužov

8. máj 2022

Ahojte. Mám 24. Zažili ste aj vy v zivote ze sa neustále na vas lepili nesprávne typy mužov? O mňa majú záujem taky ktorý sa mne absolútne nepáčia. Ja neviem prečo to tak je. Sama som už asi tak 2 roky. A stále nie a nie nájsť takého s ktorým by sme si sadli aj mentálne aj fyzicky. Väčšinou ti muži o ktorých ja nestojím sú vážne úžasný. Sú milí, chytrý, ochotný čokoľvek pre mňa urobiť. Som z toho zúfalá ze ma chcú taký super muži a mne sa proste nepáčia 😔

pribinak
8. máj 2022

Však daj sa dokopy s takým čo tá bude urážať, bit, manipulovať, okrádať, podvádzať, deptat, …

Po 2-3 rokoch budeš cela štástna že zas tá bude chcieť nesprávny typ mužov, teda možno

cicuca
8. máj 2022

@pribinak 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️návod na život 🙃

cicuca
8. máj 2022

Áno, tiež to tak mám. Si ešte mladučká a neboj sa, ten správny muž príde a bude úžasný a aj príťažlivý. A možno aj k niektorému z tvojich super kamošov začneš časom cítiť niečo viac. Uvidíš, ale nemusíš sa kvôli tomu trápiť.

pribinak
8. máj 2022

@cicuca keď sa jej nepáčia úžasni, chytrí, mili a ochotni, tak asi je niekde chyba v programe

lintu
8. máj 2022

Skús popísať bližšie, čo sa ti na nich nepáči.

slovakboy
8. máj 2022

Teba chcú správne typy mužov len ty nemáš správne hodnoty. Pouvažuj čo ti na nich vadí keď si ich tak pekne opísala. Možno zrkadlíš do nich svoj vzťah k sebe alebo k otcovi.

miadi
8. máj 2022

Som cakala ze same stare slizke prasata ta balia ale toto je ozaj zufalstvo. 🤣🤣Proste mas asi zly vkus. Nepritahuju ta dobraci chces nejaku super chemiu zleho chlapa drsnaka . Ber to tak ze je to lepsie byt sama ako s blbcom.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
9. máj 2022

@lintu proste fyzicky ma nepritahuju. Mám rada vysokých mužov

autor
9. máj 2022

@pribinak už mám za sebou taky vzťah. Proste je mi to ľúto ale to ze je ku mne niekdo dobrý mi nestačí. Nemôžem s ním spať len kvôli tomu ze je super keď sa mi hnusi jeho dotyk.

oli18
9. máj 2022

Tak ti ide o charakter, alebo o vyzor?

autor
9. máj 2022

@slovakboy ze co mi na nich vadí? No nepritahuju ma. To nemoze po mne nikdo chcieť aby som spala s mužom ktorý má síce super povahové vlastnosti ale nepáči sa mi. A áno mam za sebou nie dobrý vzťah

autor
9. máj 2022

@oli18 o oboje. Jedno bez druhého pre mňa nefunguje. Je to ako keby ste mali vyberať medzi svojimi deťmi ktoré dieťa mate radšej.

slovakboy
9. máj 2022

Ja ťa chápem. Ale ak chceš zmenu musíš začať u seba. Pouvažovať nad hodnotami. Väčšinou ťa k tomu donútia nejaké zle okolnosti. Ale môže aj nejaký priateľ alebo priateľka. Vzor nejakeho iného vzťahu.

oliolijanka
9. máj 2022

Praveze uvazujes spravne. Nejaky psycholog tvrdil, ze iba jeden chlap z osemdesiatich je vhodny partner pre tu ktoru zenu.
Preto je tolko rozvodov a rozchodov, pretoze to nie je lahke toho jedneho najst, ale zeny sa uspokoja hned s prvym, ktory prejavi zaujem.

kassandra25
9. máj 2022

Si mlada, vyckaj casu, pride aj taky super, co sa ti aj lubit bude, nasilu nieco robit nema zmysel.

amiaja
9. máj 2022

Si mlada, vyckaj a pride ten spravny. Zatial sa venuj sebe, pracuj, vzdelavaj sa, cestuj, zabavaj.
Hlavne nebud s niekym len preto aby si nebola sama.
A je blbost ze nemas spravne nastavene hodnoty. Len vies co chces. Ak sa ti pacia vysoki tak pockaj na vysokeho. Je dolezite aby sa ti pacil a pritahoval ta. Darmo je dobrak ked medzi vami nie je chemia a nepaci sa ti. Skor ci neskor by prisiel niekto s kym by to zaiskrilo ale uz budes mozno vydata a s detmi a s chlapom ktory ta nepritahuje.
Vo vztahu musi byt vsetko, aj laska aj iskrenie. Potom je to ten pravy.

kitycat
9. máj 2022

Ona hlada aj pekneho.... Ale poviem ti, ze kolkokrat ma aj taky obycajny chalan charizmu a kolkokrat staci aby pribral/zhodil ci zmenil uces a je z neho poloboh.. Pozri na herca Nevilla Longbottoma.. To je magia 😄

Velakrat prevazi dobra povaha, pozitivny pristup a ego a ambicie nad fyzickou krasou.

PS: plural prid. mena je s "í".. Mudri, mili, ale skaredi 😄

sasitimi17
9. máj 2022

Tak tým krajším, príťažlivejším mužom sa asi ty nepáčiš🤷🏼‍♀️
Je pravda že nie je všetko o výzore, ale zas asi žiadna z nás by nebola s niekym kto ju nepriťahuje…

miadi
9. máj 2022

A naco spoznavas tych co ta nepritahuju? Ved to im Musis nejaky cas venovat aby ti mohli ukazat ze su mudri mili a urobit co ti na ociach vidia, To uz zavana tym ze ich namotavas hoci vies ze sa ti nepacia nepritahuju ta. Jasne ze snimi spat nebudes .. ale na nieco su ti dobri. 🥹Ved ked vidis ze ta nepritahuje “ next !” Neries ich. Nebav sa s trpaslikom hladaj vysokeho.

autor
9. máj 2022

@miadi lebo dúfam že sa asi vo mne niečo zlomí. Keď vidím ako sa ku mne pekne správa tak mi je ľúto ze ja ho nechcem. V predchádzajúcom vzťahu sa ku mne muž nechával pekne

cicuca
9. máj 2022

@pribinak a možno tam nie je tá správna chemia.

pribinak
9. máj 2022

@cicuca možno

makova333
9. máj 2022

Autorka: A ked sa ti pacil nejaky muz (realny, nie "cierne vlasy,modre oci, vysoky"),tak, aky bol?

veroniq85
9. máj 2022

Podla tvojho prispevku som pochopila ze hladas muza podla vzhladu a musi ta pritahovat. Takze ak sa ti nejaky muz hned na prvy pohlad nepaci tak naco s nim vobec zabijas cas a nieco riesisi? Proste takých hned ignoruj a eliminujes tym počet tých "nesprávnych muzov", ktorí sa na teba lepia.

prvosienka7
9. máj 2022

To je celé také prvoplánové hľadanie partnera ani sa nečudujem vlastne, pokiaľ to takto dopadne. Možno na prvú šupu sa ti niekto páči/nepáči ale treba podľa ❤ vyberať.

makova333
9. máj 2022

Ja nechapem, co tu skoro kazda pisete, ze treba vyberat srdcom, vyberat dobreho atd. To je hadam jasne, ale v prvom rade nas ten muz musi pritahovat, páčiť sa nam (nie nemusi byt krasavec, to ani autorka nepisala). Povahove a osobnostne klady/zapory riesime az po prvotnom paci sa mi/neoaci sa mi fyzicky. Kde nie je prvotna pritazlivost, tak to fungovat proste nebude.

20erika07
9. máj 2022

Napr u mna ,chlapi do ktorych som bola buchnuta boli pre mna najkrajsi na svete vtedy, ked sme sa rozisli a city ochladli uz pre mna neboli vyzorom pritazliví. Mozno si len nezazila ten cit horucej lasky pri niekom ,ked by bol pre teba aj menej fyzicky krasny chlap pritazlivy. Moj muz sa za 15rokov dost pomenil, kilá, vrásky, zuby, názory s ktorymi sa nestotoznujem , ale stale ho velmi milujem a je pre mna naj 😊 mozno keby sme sa rozisli a laska vyprchala, uz by bol pre mna odpudzujuci, mozno...

liljana
9. máj 2022

@oliolijanka "jeden chlap z osemdesiatich". Zalezi, ci je myslene z tych, ktori presli v meste okolo - staci ist do velkomesta ako New Yorku, do metra a za 5 min vybavene. Alebo ci musi chodit s kazdym z tych 80tich. 🙂

jana_eyre_2
9. máj 2022

Keď som sa rozisla s mojou jednou veľkou láskou, tak som mala také obdobie, že som chodila stále na rande.. boli to vseliaki muži, väčšina bola vážne fajn, dobraci, ale naozaj ma nepritahovali.. neviem sa pretvarovat a kašľať na výzor, neverím že väčšina žien dokáže byť s niekým len z čistoty srdca.. tam nejde o to či je podľa mojich predstáv, ale či ma priťahuje a to je obrovský rozdiel.. aj ten najväčší fešák má nemusí priťahovať a nevidím zmysel dávať takým mužom šancu.. nebolo by to úprimne..

Úplný príklad dám môjho muža.. poznám ho viac ako 20rokov, bol vždy môj najlepší kamarát.. dlhé roky som si ho fakt nevedela predstaviť ako môjho partnera a keď sa oň o niečo pokúsil, stopla som ho.. proste ma nepritahoval.. neskôr sme sa dlhšie nevideli, pár rokov.. náhodne sme sa stretli a už som ho videla v úplne inom svetle.. v takom prípade sa úplne inak začína vzťah.. ak by som sa vtedy pred rokmi dala zlomiť tým, že sa.mu páčim ja ale on mne ani nie, tak možno by nám to vôbec nevyšlo a nemali by sme tri deti a neboli spolu 17rokov..

Takže moja rada je - treba byť trpezlivý a nič neuponahlat.. vážne to tak je..