Dopustila som sa nevery
Ahojte ženy,
Vopred sa ospravedlňujem všetkým ktoré pohorsim, ale chcem počuť názory nezainteresovaných osôb. Bohuzial aj mne sa stalo že som poklzla a dopustila sa nevery. Prevažne išlo o chatovanie ale raz sme sa aj stretli a ten zazitok bol neskutočný. Mám muža ale milenec mi dával takú neskutocnu vašen... Písal že ma miluje ak som sa chvíľu neozvala lebo som bola zaneprazdnena tak už písal či nanho nemyslim a tak - ja som mu nikdy nepísala že by som ho ľúbila alebo niečo také. Bohuzial sa tento náš exces prevalil ... A teraz zrejme to dáva dokopy so ženou. Je to choré a nesprávne lebo môj muž to zvaldol bravurne chce zachrániť náš vzťah a zapracovať na Tom čo nám nefunguje. Ale chcela by som aby sa mi ešte ozval, nie v nejakom sexualnom zmysle.. kľudne len obyčajnou frázou ako sa mám (momentálne sme navzájom bloknuti) ... Myslíte že tak urobi? Alebo je to definitívne pase?
ty si ta s tym susedom, co si predtym tvrdila, ze sex nebol, ze? ze ci sa mate prestahovat, lebo manzel ti odpustil. si sa prezradila v nejakom komente
Ze "moj muz to zlvadol uplne bravurne,chce zachranit nas vztah a zapracovat na tom,co nam nefunguje"....a manzelka zatial caka,ci sa este milenec ozve. Mne sa snad sniva. Hm,keby si mala mojho muza,mala by si po prevaleni uplne ine starosti,ako cakat,ci sa milenec ozve. Kopol by ta do zadku len by sa tak zaprasilo 🙈🙈🙈🙈 prepac,ale musela som zareagovat. Ja som cakala,ze si budes sypat popol na hlavu,ako si ziskat opat manzelovu doveru,naklonnost a ty cakas,ci sa ozve milenec 😂😂😂😂
@kp7333 zamilovanost nie je laska a jednostranna laska to tiez nie je laska v pravom zmysle slova. Vies, taketo veci sa zo stereotypu (ak je tam este laska) nerobia. Autorka uz asi o svojho muza zaujem nemala. Ale rozhodnutie je len na nej, moze popracovat aj na vztahu s jej muzom.
@mata128 nuz keby chudák muz vedel,ze ona chuderka este caka ze sa milenec ozve🙄🙏by si hned rozmyslel či s nou chce ostat... ja ho obdivujem aj tak...
@zdenkastanka ja ho lutujem. zije s mrchou, ktora bazi po niekom, kto ju ma davno na salame. len aby aj manzel nestratil s nou trpezlivost. kto chce kam...
@kp7333 nuz,kazdy ma ine priority... nevazi si co ma doma a nakoniec nebude mat nikoho...
Keby som technicky schopnejsi ukazem to tvojmu muzovi tento tvoj prispevok, tak on(predpokladam, ze uplny blbecek ked je mu jedno ze ma parohy) a chce pokracovat ti to prepaci a este chce zapracovat na vztahu a ty zasa rozmyslas nad pucovinami? vies co si? chudera, ktora sa boji, ze ked opusti muza uz nebudr mat normalny vztah, pocitam ze uz si za zenitom a nebude to take jednoduche si hladat niekoho noveho a hlavne takeho co ta len nevytrtka a neodhodi haha
@hayabusa1337 Tak sú i takí muži,tak ako i ženy,že odpustia nevery.Nie každý hned páli mosty.Aj ked´ja teda tiež tomu nerozumiem.Zrejme ju veľmi miluje a nevie si predstaviť ostať bez nej .Lebo by ju na fleku kopol...Ona by si to mala vážiť a rieši,či sa jej milenec ozve.....Niektoré ženy si nevážia čo majú doma...
@kp7333 skvelo napisane nieco podobne potrebujem aj ja ozrejmit preto velmi dakujem za takyto komentar

@bubalea ozve sa jej,ak budu doma problémy,alebo sa len pohadaju. Zrazu ju opat bude poznat,kym si s prepáčením nezasunie. Ale dufam autorka bude silnejsia a odola a posle ho do riti