icon

Dostávate ponuky na sex od cudzích mužov?

10. feb 2026

ahojte, pekny podvecer. ci ste zadane, alebo nezadane, mladsie ci starsie... Dostavate ponuky na sex s tym, ze realne nad nimi uvazujete, resp vyuzijete od cudzich muzov? Napriklad po kratkom pisani, alebo po osloveni niekde v bare? Kedy naposledy ste vyuzili taku ponuku? Nemyslim co skoncili manzelstvom take nie. Myslim jednorazove, alebo iba na par stretiek ktore vam vyhovovali.

Strana
z4
ivik4
10. feb 2026

Nikdy som taku akoze ponuku ,,nevyuzila"

rozculena
10. feb 2026

jednorazový sex nikdy nebol moje hobby

enmery
10. feb 2026
sticker
enmery
10. feb 2026

Ako reaguje tvoj partner na podobné ponuky?Balíš mu kondómy do rezervy?Nech si poriadne užije?

rozculena
10. feb 2026
@enmery

Ako reaguje tvoj partner na podobné ponuky?Balíš mu kondómy do rezervy?Nech si poriadne užije?

@enmery možno je to chlap a hľadá tu jednorazový sex😀šak kopa unudených frustrovaných mamičiek na fóre

autor
10. feb 2026
@rozculena

@enmery možno je to chlap a hľadá tu jednorazový sex😀šak kopa unudených frustrovaných mamičiek na fóre

@rozculena myslis ze zeny z Modreho konika su na toto tie prave?

katica06
10. feb 2026

🍿

enmery
10. feb 2026
@anonym_autor

@rozculena myslis ze zeny z Modreho konika su na toto tie prave?

@anonym_autor Máš rozdvojenú osobnosť?Veď ty sa to tu pýtaš. 🤦‍♀️

anonym_9dbb7c
10. feb 2026

Áno využila.Keď som bola mladá,sprostá a nevážila som si seba a vlastné telo.Následne som to oĺutovala a cítila som sa ako lacná štetka. Našla som si niekoho, pre koho nie som iba matrac.Sme už dosť rokov manželia a sexujem výlučne s ním.Je to super a nemám ani rôzne gyn.problémy, ktoré som mala ,keď som bola promiskuitná.Mať s niekým iba sex nie je pre mňa nič zaujímavé,ani lákavé. Zaujímavý je pre mňa monogamný vzťah a to, ako sa spolu vyvíjame,dozrievame a sme spolu v dobrom aj v zlom.

anonym_5d6715
10. feb 2026

Som človek zásadový. Nikdy som nevyučila. Ale áno dostávam, naposledy od riad. školy kde chodí dcéra do školy.

pr85
10. feb 2026

@anonym_autor Nedostavam a ani nevyužívam.

anonym_74d63e
10. feb 2026

Bežne dostávam ponuky na sex. Na ulici, v obchode, vo výťahu, u lekára, u kaderníčky, v práci, na meetingu u klienta, vo fitku. Dnes všetci všade muži proaktívne ponúkajú sex. Ponuky mi chodia aj e-mailom, občas do schránky, aj na Linkedlne. Kde sa pozrieš, všade muži ponúkajú sex... ale vieš, keď nie je dopyt... tak potom sa medzi sebou muži "skamáratia".

minenkaa
10. feb 2026

Dnes v Lidl v rade na pokladňu ,som dostala pozvanie na rande,tak sa pytam či nedáme hneď sex a dali sme

anonym_ade4fb
10. feb 2026
@minenkaa

Dnes v Lidl v rade na pokladňu ,som dostala pozvanie na rande,tak sa pytam či nedáme hneď sex a dali sme

@minenkaa aktivovala si kupon? 🙂

autor
10. feb 2026
@minenkaa

@minenkaa lidl je na to pomerne bezny ako tak sledujem. mne sa to stalo minule, v samoobsluznych pokladniach.

enmery
10. feb 2026
@anonym_autor

@minenkaa lidl je na to pomerne bezny ako tak sledujem. mne sa to stalo minule, v samoobsluznych pokladniach.

@anonym_autor Iste. Hollywood o tebe už vie?

minenkaa
10. feb 2026
@anonym_ade4fb

@minenkaa aktivovala si kupon? 🙂

@anonym_ade4fb nestihla som

viestta
10. feb 2026
@pr85

@anonym_autor Nedostavam a ani nevyužívam.

@pr85 to by si mal fakt vazny pruser ak by si prijal od chlapa ponuku na sex 😀

anonym_ca71ff
10. feb 2026

@anonym_autor áno... pritom mam po 40tke, 9 kg na viac a velky sexepeal, ale nemam záujem

viestta
10. feb 2026
@minenkaa

@anonym_ade4fb nestihla som

@minenkaa to musela byt riadna rychlovka, ked si ani ten kupon nestihala

minenkaa
10. feb 2026
@viestta

@minenkaa to musela byt riadna rychlovka, ked si ani ten kupon nestihala

@viestta praveze som nestihla aj blokovať aj sexovat ,tak som zabudla na kupón

anonym_626f76
10. feb 2026

@anonym_autor áno dostávam a často. Vyhadzovač v bare, chalani vo fitku, ktorí ma oslovia ale až cez IG kde sú ma nájdu (mladí 30tnici, ktorí vedia komunikovať len cez online 🙈) Alebo mi len tak napise niekto.
Jasne že odmietam.

wolf_
10. feb 2026

Nikdy som takú ponuku nevyužila. A popravde mi príde zvláštne vôbec použiť slovné spojenie "ne/využiť ponuku" v tomto kontexte 🤷‍♀️

anonym_9dbb7c
10. feb 2026

No ženy, nebuďme chrumkavé, keď je to také cool trtkať mimo manželstva. Treba sa popriznávať tuto honičovi.To nevie hocikto a zaslúži si veĺký obdiv táto činnosť. Alebo aspoň kontakt zanechať, zjavne sám nemá do čoho pichnúť.

rozculena
10. feb 2026
@minenkaa

@viestta praveze som nestihla aj blokovať aj sexovat ,tak som zabudla na kupón

@minenkaa vidíš,máš si aktivovať kupóny pred vstupom do Lidla

jaskolka
10. feb 2026
@minenkaa

minenkaa
10. feb 2026
@rozculena

@minenkaa vidíš,máš si aktivovať kupóny pred vstupom do Lidla

@rozculena vsak som sa už poučila ,takto zbytocne vyhadzovať peniaze ,fakt nechapem na čo som myslela

pr85
10. feb 2026
@viestta

@pr85 to by si mal fakt vazny pruser ak by si prijal od chlapa ponuku na sex 😀

@viestta To hej. 🙂 Ja som si ani poriadne neprečítal tému a myslel som, že či dostávam ponuky od žien a tak som to aj napísal. 🙂

jaskolka
10. feb 2026

Keď som bola oveľa mladšia,a chodili sme s kamoškami na diskotéky či do baru,tak som dostala také ponuky. Nie,fakt som ich nevyužila nikdy (ani mi nenapadlo) využiť taký "návrh"
Ja asi nie som ani dobrá vzorka, mám 43 a v živote som mala len dvoch intímnych partnerov (bývalého priateľa a manžela)🙂

anonym_25c235
10. feb 2026

@anonym_autor ach, tuším ste tu všetky panenky Márie 🙄 takmer nikto žiadny jednorazový sex, žiadny vzťah s vyhodami. Jasné 😅😅 určite tie co tu najviac mudrujete, ste ,,najsvatejsie,, 😇

Strana
z4