icon

Dostávate ponuky na sex od cudzích mužov?

Včera o 16:39

ahojte, pekny podvecer. ci ste zadane, alebo nezadane, mladsie ci starsie... Dostavate ponuky na sex s tym, ze realne nad nimi uvazujete, resp vyuzijete od cudzich muzov? Napriklad po kratkom pisani, alebo po osloveni niekde v bare? Kedy naposledy ste vyuzili taku ponuku? Nemyslim co skoncili manzelstvom take nie. Myslim jednorazove, alebo iba na par stretiek ktore vam vyhovovali.

Strana
z3
ivik4
Včera o 16:41

Nikdy som taku akoze ponuku ,,nevyuzila"

rozculena
Včera o 16:42

jednorazový sex nikdy nebol moje hobby

enmery
Včera o 16:42
sticker
enmery
Včera o 16:43

Ako reaguje tvoj partner na podobné ponuky?Balíš mu kondómy do rezervy?Nech si poriadne užije?

rozculena
Včera o 16:46
@enmery

Ako reaguje tvoj partner na podobné ponuky?Balíš mu kondómy do rezervy?Nech si poriadne užije?

@enmery možno je to chlap a hľadá tu jednorazový sex😀šak kopa unudených frustrovaných mamičiek na fóre

autor
Včera o 16:47
@rozculena

@enmery možno je to chlap a hľadá tu jednorazový sex😀šak kopa unudených frustrovaných mamičiek na fóre

@rozculena myslis ze zeny z Modreho konika su na toto tie prave?

katica06
Včera o 16:48

🍿

enmery
Včera o 16:49
@anonym_autor

@rozculena myslis ze zeny z Modreho konika su na toto tie prave?

@anonym_autor Máš rozdvojenú osobnosť?Veď ty sa to tu pýtaš. 🤦‍♀️

anonym_9dbb7c
Včera o 16:49

Áno využila.Keď som bola mladá,sprostá a nevážila som si seba a vlastné telo.Následne som to oĺutovala a cítila som sa ako lacná štetka. Našla som si niekoho, pre koho nie som iba matrac.Sme už dosť rokov manželia a sexujem výlučne s ním.Je to super a nemám ani rôzne gyn.problémy, ktoré som mala ,keď som bola promiskuitná.Mať s niekým iba sex nie je pre mňa nič zaujímavé,ani lákavé. Zaujímavý je pre mňa monogamný vzťah a to, ako sa spolu vyvíjame,dozrievame a sme spolu v dobrom aj v zlom.

anonym_5d6715
Včera o 16:51

Som človek zásadový. Nikdy som nevyučila. Ale áno dostávam, naposledy od riad. školy kde chodí dcéra do školy.

pr85
Včera o 16:52

@anonym_autor Nedostavam a ani nevyužívam.

anonym_74d63e
Včera o 16:52

Bežne dostávam ponuky na sex. Na ulici, v obchode, vo výťahu, u lekára, u kaderníčky, v práci, na meetingu u klienta, vo fitku. Dnes všetci všade muži proaktívne ponúkajú sex. Ponuky mi chodia aj e-mailom, občas do schránky, aj na Linkedlne. Kde sa pozrieš, všade muži ponúkajú sex... ale vieš, keď nie je dopyt... tak potom sa medzi sebou muži "skamáratia".

minenkaa
Včera o 16:59

Dnes v Lidl v rade na pokladňu ,som dostala pozvanie na rande,tak sa pytam či nedáme hneď sex a dali sme

anonym_ade4fb
Včera o 17:01
@minenkaa

Dnes v Lidl v rade na pokladňu ,som dostala pozvanie na rande,tak sa pytam či nedáme hneď sex a dali sme

@minenkaa aktivovala si kupon? 🙂

autor
Včera o 17:03
@minenkaa

@minenkaa lidl je na to pomerne bezny ako tak sledujem. mne sa to stalo minule, v samoobsluznych pokladniach.

enmery
Včera o 17:04
@anonym_autor

@minenkaa lidl je na to pomerne bezny ako tak sledujem. mne sa to stalo minule, v samoobsluznych pokladniach.

@anonym_autor Iste. Hollywood o tebe už vie?

minenkaa
Včera o 17:06
@anonym_ade4fb

@minenkaa aktivovala si kupon? 🙂

@anonym_ade4fb nestihla som

viestta
Včera o 17:09
@pr85

@anonym_autor Nedostavam a ani nevyužívam.

@pr85 to by si mal fakt vazny pruser ak by si prijal od chlapa ponuku na sex 😀

anonym_ca71ff
Včera o 17:10

@anonym_autor áno... pritom mam po 40tke, 9 kg na viac a velky sexepeal, ale nemam záujem

viestta
Včera o 17:10
@minenkaa

@anonym_ade4fb nestihla som

@minenkaa to musela byt riadna rychlovka, ked si ani ten kupon nestihala

minenkaa
Včera o 17:12
@viestta

@minenkaa to musela byt riadna rychlovka, ked si ani ten kupon nestihala

@viestta praveze som nestihla aj blokovať aj sexovat ,tak som zabudla na kupón

anonym_626f76

@anonym_autor áno dostávam a často. Vyhadzovač v bare, chalani vo fitku, ktorí ma oslovia ale až cez IG kde sú ma nájdu (mladí 30tnici, ktorí vedia komunikovať len cez online 🙈) Alebo mi len tak napise niekto.
Jasne že odmietam.

wolf_

Nikdy som takú ponuku nevyužila. A popravde mi príde zvláštne vôbec použiť slovné spojenie "ne/využiť ponuku" v tomto kontexte 🤷‍♀️

anonym_9dbb7c
Včera o 17:13

No ženy, nebuďme chrumkavé, keď je to také cool trtkať mimo manželstva. Treba sa popriznávať tuto honičovi.To nevie hocikto a zaslúži si veĺký obdiv táto činnosť. Alebo aspoň kontakt zanechať, zjavne sám nemá do čoho pichnúť.

rozculena
Včera o 17:14
@minenkaa

@viestta praveze som nestihla aj blokovať aj sexovat ,tak som zabudla na kupón

@minenkaa vidíš,máš si aktivovať kupóny pred vstupom do Lidla

jaskolka
Včera o 17:15
@minenkaa

minenkaa
Včera o 17:16
@rozculena

@minenkaa vidíš,máš si aktivovať kupóny pred vstupom do Lidla

@rozculena vsak som sa už poučila ,takto zbytocne vyhadzovať peniaze ,fakt nechapem na čo som myslela

pr85
Včera o 17:16
@viestta

@pr85 to by si mal fakt vazny pruser ak by si prijal od chlapa ponuku na sex 😀

@viestta To hej. 🙂 Ja som si ani poriadne neprečítal tému a myslel som, že či dostávam ponuky od žien a tak som to aj napísal. 🙂

jaskolka
Včera o 17:18

Keď som bola oveľa mladšia,a chodili sme s kamoškami na diskotéky či do baru,tak som dostala také ponuky. Nie,fakt som ich nevyužila nikdy (ani mi nenapadlo) využiť taký "návrh"
Ja asi nie som ani dobrá vzorka, mám 43 a v živote som mala len dvoch intímnych partnerov (bývalého priateľa a manžela)🙂

anonym_25c235
Včera o 17:26

@anonym_autor ach, tuším ste tu všetky panenky Márie 🙄 takmer nikto žiadny jednorazový sex, žiadny vzťah s vyhodami. Jasné 😅😅 určite tie co tu najviac mudrujete, ste ,,najsvatejsie,, 😇

Strana
z3