icon

Dostávate ponuky na sex od cudzích mužov?

Včera o 16:39

ahojte, pekny podvecer. ci ste zadane, alebo nezadane, mladsie ci starsie... Dostavate ponuky na sex s tym, ze realne nad nimi uvazujete, resp vyuzijete od cudzich muzov? Napriklad po kratkom pisani, alebo po osloveni niekde v bare? Kedy naposledy ste vyuzili taku ponuku? Nemyslim co skoncili manzelstvom take nie. Myslim jednorazove, alebo iba na par stretiek ktore vam vyhovovali.

zobaka
Včera o 17:26

dostavam, ale som vydata, nevyuzila

anonym_089289
Včera o 17:28
@pr85

@anonym_autor Nedostavam a ani nevyužívam.

@pr85 ved ty sa bojis aj do gumy urobit, ze pojdes za to do pekla

anonym_9729b1
Včera o 17:31

@anonym_autor Určite takéto niečo neuznávam ... Ani keby som mala mať za to milióny. Ja mám svojho muža, ktorého milujem najviac na svete. Mám sebaúctu aj hodnoty a viem čo je pre mňa dôležité.

enmery
Včera o 17:31
@anonym_089289

@pr85 ved ty sa bojis aj do gumy urobit, ze pojdes za to do pekla

@anonym_089289 Takí sú najväčšie svine...

earlgrey
Včera o 17:33

Ja áno, a nehanbím sa za to. Sex milujem ale chlapa si na krk zavesiť nechcem! V mojom veku už určite nie. Mám rada svoj kľud, pokoj. Takže sa nebudem hrať na chrumkavú.

enmery
Včera o 17:35
@earlgrey

Ja áno, a nehanbím sa za to. Sex milujem ale chlapa si na krk zavesiť nechcem! V mojom veku už určite nie. Mám rada svoj kľud, pokoj. Takže sa nebudem hrať na chrumkavú.

@earlgrey Veď ty chlapa už máš, či zas koniec?

earlgrey
Včera o 17:38
@enmery

@earlgrey Veď ty chlapa už máš, či zas koniec?

@enmery Chlapa na sex áno, toho mám 😁

enmery
Včera o 17:39
@earlgrey

@enmery Chlapa na sex áno, toho mám 😁

@earlgrey A on chudák vie, že je len na sex?

earlgrey
Včera o 17:40
@enmery

@earlgrey A on chudák vie, že je len na sex?

@enmery Jasné 😁 veď taká bola dohoda 🤷‍♀️ ale ľúbime sa samozrejme 😉

viestta
Včera o 17:44
@anonym_25c235

@anonym_autor ach, tuším ste tu všetky panenky Márie 🙄 takmer nikto žiadny jednorazový sex, žiadny vzťah s vyhodami. Jasné 😅😅 určite tie co tu najviac mudrujete, ste ,,najsvatejsie,, 😇

@anonym_25c235 vsak vyloz karty aspon ty, nech ma chudak o com slintat

enmery
Včera o 17:45
@earlgrey

@enmery Jasné 😁 veď taká bola dohoda 🤷‍♀️ ale ľúbime sa samozrejme 😉

@earlgrey 😂Odpadnem z Teba.

earlgrey
Včera o 17:46
@enmery

@earlgrey 😂Odpadnem z Teba.

@enmery 🤷‍♀️😘😁

anonym_e6cb53
Včera o 17:49
@anonym_25c235

@anonym_autor ach, tuším ste tu všetky panenky Márie 🙄 takmer nikto žiadny jednorazový sex, žiadny vzťah s vyhodami. Jasné 😅😅 určite tie co tu najviac mudrujete, ste ,,najsvatejsie,, 😇

Nie som slušne povedaná, žiadna "behna" ani panenka Mária @anonym_25c235 Som normálna žena, ktorá si váži sama seba a vážia si ma aj muži. Potom nemusím vyplakávať po internete a žiadať rady od cudzích ľudí, čo si mám počať so životom. Nikdy som k tomu nemala sklony, mám úplne iné nastavenie. V mladosti som si mohla ukázať prstom, keby som chcela, ale nechcela som. Žijem už vyše 30 rokov po boku s jedným mužom. A ak by ma v budúcnosti život postavil znova pred voľbu nového partnera, urobím to rovnako.

anonym_6912b4
Včera o 17:52

@anonym_autor ani od vlastného

anonym_301d97
Včera o 18:11

@anonym_autor Pre mňa chlap na sex musí okrem ponuky kvalitného sexu spĺňať aj osobnostné kvality. Rozdiel u mňa medzi týmito možnosťami je len v tom, že nemám čas na vzťah, mám rada svoju slobodu, nechcem sa stretávať denne.

autor
Včera o 18:13
@viestta

@anonym_25c235 vsak vyloz karty aspon ty, nech ma chudak o com slintat

@viestta ty nam povedz, ci si uz aspon niekoho videla ako dostava taku ponuku. Ked ta tu uz mame.

enmery
Včera o 18:13
@anonym_autor

@viestta ty nam povedz, ci si uz aspon niekoho videla ako dostava taku ponuku. Ked ta tu uz mame.

@anonym_autor Ty si založil tému, tak vykladaj...zase IQ 80.

autor
Včera o 18:15
@enmery

@anonym_autor Ty si založil tému, tak vykladaj...zase IQ 80.

@enmery a Co sa ti stalo ak sa to u teba zastavilo iba na cisle 80? Pad na hlavu?

sara07
Včera o 18:19
@pr85

@anonym_autor Nedostavam a ani nevyužívam.

@pr85 ale on sa pyta báb , nie chlapov 😂😂😂😂

anonym_46e2f4
Včera o 18:22
@anonym_25c235

@anonym_25c235 no mne to naozaj nikto nikdy neponukal, asi som skareda, no... 🤣. A teda som ani takyto sex nikdy nemala, mam cely zivot jedineho chlapa, no ale svata su nepripadam 🫣😁

anonym_bbade3
Včera o 18:27

@anonym_autor Poslednú dobu dostávam takú ponuku nie len na sex ale aj na vzťah. No majú smolu keďže ja som vydatá 😀

lapersefona
Včera o 18:30

Taketo ponuky ma skôr urazili. Takže nie nevyužila

anonym_7dd30b
Včera o 18:44

Načo trápi cudzieho človeka život cudzích ľudí? 🫣😵‍💫 máš malo svojich starosti a radosti? Treba sa starať do života iných? To je veľmi trápne sa takto kafrať do života iných😵‍💫 nenapadlo by mi to ani vo sne🫣 ak máš pocit menejcennosti, poondiaj sa kedykoľvek a akýmkoľvek, nikoho to nezaujíma.

anonym_d74f33
Včera o 18:47

@anonym_e6cb53 Preco sa žena, ktorá by takúto ponuku vyuzila považuje za lacnú, alebo, že si neváži samu seba?Keď si ženy dnes samé platia za služby dovolenku ideme sa hrať, že také niečo sa nepatrí, lebo som dama?Ja som to nevyužila, ale mala som svoju krásu a možnosti, keď som bola mladšia využiť

marianarem
Včera o 19:09

@anonym_autor Toto som nikdy nevyuzila, hoci niektori chceli aj zaplatit 🙂

anonym_8796fd
Včera o 19:13

@anonym_autor neviem kam chodis ale takto si to predstavujem, ze to funguje na pokeci. Neviem, ako to prebieha u teba, že ti niekto ponuka sex za peniaze ale mne sa to stalo len raz za 26 rokov a to len na jednej zoznamke a hneď bol v bloku😃 inak nie a je to pre mňa urážka. Ale j celkovo nepreferujem sex len tak s niekym s kým nemám vztsh🙂)

anonym_e6cb53
Včera o 19:13
@anonym_d74f33

@anonym_e6cb53 Preco sa žena, ktorá by takúto ponuku vyuzila považuje za lacnú, alebo, že si neváži samu seba?Keď si ženy dnes samé platia za služby dovolenku ideme sa hrať, že také niečo sa nepatrí, lebo som dama?Ja som to nevyužila, ale mala som svoju krásu a možnosti, keď som bola mladšia využiť

@anonym_d74f33 " Preco sa žena, ktorá by takúto ponuku vyuzila považuje za lacnú, alebo, že si neváži samu seba?" Lebo keby poznala svoju hodnotu, poznala sama seba, vedela by, že iba slúži na uspokojenie potrieb iných. Energetika ľudského tela, vám asi tiež nič nehovorí. A neviem čo má spoločné, že si zaplatím sama služby, dovolenku, ale nechcem, aby si niekto na mne uspokojoval svoje pudy... fakt nechápem.

viestta
Včera o 19:18
@anonym_d74f33

@anonym_d74f33 zaplatit si za sluzbu, ktoru mi niekto poskytne je v poriadku. Ci ide o obed, kadernicku, dovolenku alebo hoc aj sex, ked uz o to ide.
Ale co si mysli taky chlap co ponuka svoje sexualne sluzby? "Ja som ten, ktory vylieci jej sexualnu podvyzivu, lebo urcite nou trpi" alebo "Uz dlho som nezasunul, mozno u tejto zasuniem" Alebo vlastne co beha chlapovi v takej chvili v hlave?

anonym_397ba0
Včera o 19:20

joooj, za mladi ich bolo, aj som využila, keby nie ,som panna do 23 😆😆 keďže som frajera nikdy nemala
Momentálne mám 36 a vydatá 13 rokov

anonym_3babe3
Včera o 19:49

Moja žena nevyužíva veľmi ani ponuky od vlastných, ni to ešte cudzích...