icon

Druhá šanca v sexe: Skúsenosti a rady

31. okt 2023

Ahojte chcem sa vas opytat ,či ste ešte dali druhu šancu na sex s chlapom,ked prvy dopadol uplne katastrofalne vlastne asi poriadne nebol,že či tie dalšie uz boli v pohode,ked ste pokračovali dalej,alebo to bolo vždy zle.

simsalabim
31. okt 2023

Nemam taku skusenost, sle sancu by som dala. Niekedy nervozita urobi svoje…. Niekedy neskusenost…. Niekedy to chce cas, sa zladit.

sona272
31. okt 2023

Skús, nič za to nedáš

tosomja
31. okt 2023

To akože by som ho mala poslať do čerta, lebo ma nechytil tam, kde som chcela, či sa urobil skôr ako ja, či ako? Veď najprv sa treba spoznať, nájsť spoločné záujmy, povahové črty, chute, nechute, nie len v posteli, vseobecne. Až tak sa rozhodnem, či vôbec s ním chcem sex. A na základe toho potom posudim, či mi ďalší sex stojí za to, či nie, nie od polohy, vzdychov, ale od sympatií, a či s ním chcem byť, aj vo voľnom čase, aj myslieť na neho počas práce. Atď.
Aj keby sa mu nepostavil pri prvom styku, aj tak by som s ním chcela byť, myslím, s tým svojim.

bodka70
31. okt 2023

My sme sa zladili až na tretí možno štvrtý pokus, dala som tomu šancu, lebo som tam videla potenciál 😊. Skrátka dlho nikoho nemal a pomáhal si len ručne, plus si neveril, čo sa odrazilo na výkone. Ale ty musíš vidieť, v čom je problém. Ak je necitlivý a nedokáže ťa uspokojiť aj inak, tak to môže byť problém.

viestta
31. okt 2023

Nie kazdy je sexualny eskamoter. Mozno aj on rozmysla tak ako ty, s tebou to bola cista katastrofa, lebo to nedopadlo ako on chcel... Na sexualnu suhru treba komunikaciu, trening a cas

lili1313
31. okt 2023

Dala by som viacero šancí. Kludne aj vela sanci, ak si inak rozumiete. Ja som tak dala, nakoniec to neslo k lepsiemu, ale stále som nazoru, že som dobre urobila, skusit treba.

lucia13022023
31. okt 2023

Ja ano, sex je za mňa viac než len akt, je to o hlave a komunikácií. Nikto z neba učený nepadol ci ako sa to hovorí 🤣 každý má iné preferencie, niekto nevie co a ako, niekoho treba viesť.. Proste si to treba vykomunikovat a skúšať.

hugger
31. okt 2023

V čom bola podstata tej katastrofy? Čo sa nepodarilo? Veľa vecí ma možnosť as pokašľať a na niektoré sú jednoduché riešenia na niektoré nie.

autor
31. okt 2023

@hugger tak nemal erekciu a potom sa spravil uplne za chvilu ked ani nebol vo vnutri

autor
31. okt 2023

@viestta tak zlyhal on

viestta
31. okt 2023

a to je taka tragedia?

bbshop
31. okt 2023

Hlavne to nenazyvaj zlyhaním. Muži su na toto citlivý a rolu mohlo zohrať xy faktorov. Toto čo píšeš sú úplne bežné veci, ktoré sa dejú dokonca aj skúseným mužom s dlhoročnou partnerkou.

bbshop
31. okt 2023

*citliví.. a predpokladám, že bol v strese. Prvýkrát je málokedy podarený sex. Chce to čas, tréning,súhru..

hugger
31. okt 2023

@autorka

Vyzerá to lepšie než na začiatku. Katastrofa to nebola preto že by bol sebec a ignorant akých je tu na MK popisovaných kvantum (aspoň zatiaľ to tak nevyzerá), to by bolo oveľa ťažšie riešiteľné než problémy ktoré popisuješ ty.

Hovor o tom s ním citlivo, ak chceš aby ti dal druhú šancu 😊

sense
31. okt 2023

Dala som. Nervozita a pocit zlyhania urobia svoje, síce som tiež ostala v šoku, co si aj všimol ale nič som mu nevycitala, nechali sme to na budúce.... A nabudúce uz problém nebol.

autor
31. okt 2023

@viestta ved nie

autor
31. okt 2023

@hugger ok jasne viem

autor
31. okt 2023

@bbshop ano asi

autor
31. okt 2023

@hugger ano viem

autor
31. okt 2023

@sense ved uvidime

ivik4
31. okt 2023

Tak... ak by to nebolo ono co je na prvy x uplne normalne, sancu by som dala . Predsa sa musite spoznat.

Ale ak by to bol extrem zeby som ani necitila ze je vo mne , uz nie. Naco

autor
31. okt 2023

@ivik4 ved uvidim,predtym som to nikdy nezazila,taketo niečo

meg321
31. okt 2023

druhu sancu ano, ak ta fakt pritahuje a chemia medzi vami inak funguje. Mozno vtedy bola len “zla atmosfera”.
No ak by ti dalsikrat opat nesadol a sex nedopadol k spokojnosti, nesilila by som to.. Naco? cas je prilis vzacny na to, aby si ho stracala s niekym bez potencialu..,

autor
1. nov 2023

@meg321 ano pravda

mikadooo
1. nov 2023

Áno, dala. Ak je ochotný sa učiť a prispôsobiť, nie je to sebecké hoviadko, nevadilo by mi, že to na prvý krát dopadlo katastrofálne 😁. Kto vie, za akých podmienok ste sexovali a psychický tlak, alebo aj alkohol vie narobiť riadnu paseku 🤭. Každý ďalší krát to môže byť lepšie. Ak by si však cítila, že je to stále katastrofa, tak zas nemusíte 3 roky skúšať, či sa to nezlepší.

autor
1. nov 2023

@mikadooo tak stres bol urcite tak prv krat to bolo

mikadooo
1. nov 2023

Juuuj tak to mu daj šancu určite...

autor
1. nov 2023